1. Impresa di architettura

Det handler ikke altid om at bygge mere. Nogle gange handler det om at bruge pladsen bedre. En ændring i planløsningen kan give bedre overblik. En ny indretning kan skabe ro. En kælder kan få nyt liv. Eller en tilbygning kan tænkes, så den giver mening – både nu og på længere sigt. nem Arkitekt er grundlagt af arkitekter og indretningsarkitekter, der deler ønsket om at bevare og forbedre frem for at rive ned og starte forfra. Vi går gerne imod strømmen, hvis det betyder mindre spild og mere mening. Derfor arbejder vi med faste pakker og faste priser i hvert trin af processen. Vi er realistiske omkring både løsninger og budget, og vi bryder os ikke om spild – hverken af plads, materialer eller penge. Vi er med dig hele vejen og sørger for, at du føler dig tryg og velinformeret. Hos nem Arkitekt handler det ikke om store armbevægelser – vi tror på, at små ændringer kan gøre en stor forskel i dit hjem.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Nemt og gnidningsfrit

Vi hyrede Christopher og nem Arkitekter til en ombygning af vores køkken/stue til et stort køkken alrum.

Vi valgte den fulde pakkeløsning, og vi må bare sige, at det hele vejen igennem har været en nem og gnidningsfri proces. Christopher kom med flere fantastiske ideer, der tydeligt har forøget værdien, og noget som vi aldrig havde klaret selv.

Varmeste anbefalinger herfra.

4 maggio 2026

Tryg proces og stærkt resultat

Vi kontaktede Nem Arkitekter, fordi vi havde svært ved at gennemskue, hvor vi skulle starte med vores projekt. Vi var især usikre på myndighedsprocessen, hvad der kunne lade sig gøre, og hvilke skridt der skulle tages først.

Fra start fik vi en meget tryg og overskuelig proces. Nem Arkitekter hjalp os med at få styr på mulighederne, myndighedskravene og retningen for projektet, så vi kunne træffe beslutninger på et langt bedre grundlag.

Resultatet er blevet et rigtig flot projekt, som både passer til huset og gør det mere brugbart i hverdagen. Vi har følt os godt guidet hele vejen og kan varmt anbefale Nem Arkitekter til andre, der står med et boligprojekt og ikke helt ved, hvor de skal begynde.

15 maggio 2026

Ærlighed og æstetik

Har haft et fantastisk samarbejde med Christopher og team i forbindelse med en tilbygning på sommerhuset. Fantastisk stil, ideer, ærlighed og åbenhed med stor respekt for det originale og æstetiske.
En varm anbefaling herfra!

4 maggio 2026