Vi kommer ind og finder et bord. Da vi har valgt hvad vi skal have går vi op og bestiller. Servitricen var sur over jeg ikke vidste hvilken dip der hørte til hvilken ret, og var generelt meget presset... Leggi di più

Har været her mange gange gennem årene og er altid imponeret over udvalget og kvaliteten. Der var de tykkeste fiskefileter, nyrøget sild, kæmpe pillede rejer, gode deller, skøn ål, ørred, laks og meg... Leggi di più

Rigtig dårlig oplevelse. Vi havde været i butikken for at købe forskelligt fisk og remulade til vores frokost. Sad pludselig og tyggede på et hårdt stykke plastik på 2 cm. med meget skarpe kanter. Kon... Leggi di più

Uden overdrivelse den bedste fiskefrikadelle jeg har smagt. Vi besøgte butikken og valgte lidt forskelligt - Den røgede laks med hvidløg og de røgede pil-selv rejer kan klart også anbefales, men int... Leggi di più

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Totalt fantasiløs stjerneskud havde…

Totalt fantasiløs stjerneskud havde forventet noget mere af et røgeri på Bornholm men det var ren kantine mad super kedeligt rejerne var ok som det eneste det er anrettet af unge mennesker der ikke har meget forstand på det de laver men bare er oplært til det de gør virkelig en dårlig oplevelse her kommer vi ikke igen

5 agosto 2023

Smagløs oplevelse

Smagløs oplevelse. Kedelig buffet i Allinge som Bilkas bistro kunne gøre lige så godt. Vi havde ellers glædet os til en god oplevelse på et ægte røgeri, men blev desværre noget skuffede.

1 agosto 2023

Sur betjening

Vi deltog i et veterantræf i weekenden d. 1-2/7. Vi skulle slutte af på røgeriet. Vi havde for længe siden bestilt og betalt for 1 x fiskefilet og 8 x røget sild. Til ialt 990kr. Da de åbnede spurgte vi om vi ikke bare kunne få fiskene i en pose da vi skulle nå færgen. Vi fik et meget surt svar at det kunne overhovedet ikke lade dig gøre. Det havde de ikke tid til. Men vi kunne jo se at de var i gang med at anrette til vi skulle komme til frokost. Det var jo bare at anrette de færre tallerkner. Gad vide om de også ville nægte at sælge hvis der kom en kunde ind og spurgte om de kunne købe fisk? Vi følte os meget dårligt behandlet. Sådan en sur opførsel hører ingen steder hjemme. Vi kommer der bestemt ikke mere. Men vores 990kr ville de åbenbart gerne ha’. Håber at de tænker over hvordan de behandler kunder fremover.

1 luglio 2023

Ok buffet, dårlig service

Vi var 10 personer i selskabet som var ok tilfreds med jeres buffet, dog er prisen lige i overkanten. I får dog kun 2 stjerner grundet jeres reaktion på vores klage over manglende kulsyre i vores PepsiMax. Da vi henvendte os første gang fik vi at vide at det havde i testet først på dagen og den var ok. Da jeg så insisterede på at i tjekkede den igen kom i noget senere tilbage og sagde at den var ok, senere i forløbet kom der dog en ned til bordet og sagde at hvis vi ville kunne vi få den byttet. Her valgte jeg at gå op og få byttet den flade Pepsi der var tilbage til noget frisk. Her blev jeg mødt med himmelvendte øjne og jeg fik samtidigt at vide at der altid var mindre kulsyre i PepsiMax hos jer og at det kunne i ikke lave om på selvom i gerne ville. Når det er tilfældet så burde i jo orientere jeres kunder om det eller helt lade være med at sælge Pepsi. Der var ikke noget i vejen med den Faxe Kondi vi fik.

29 maggio 2023

Oversaltet røget sild… Over !

Bestilte en helt almindelig røget sild med tilbehør.
Fik et langt foredrag om at de har valgt man selv skal pille den.
Og at silden jo ikke kunne sælges til DEN pris, hvis de skulle rense og serverer klassisk Sol over Gudhjem.

Jeg havde nu gerne betalt ekstra for færdigpillet udgave i stedet for gør det selv mad.

Måske man kunne få en vådserviet ?

Blev bibbet da sild var klar og gik igang med at rense, lægge på rugbrød pynte med æggeblomme, purløg og radiser.
Den skefuld salt der fulgte med var der ikke brug for !!!
For den røgede sild var forfærdelig salt. Smagte mere salt end røget.
Øv! Har salt-chok nu og føler jeg har spildt et måltid!

22 maggio 2023

Brug ikke tiden her !!

Kedelig oplevelse til 259 kr uden drikke. Alt fisk nedkølet og ikke leveret frisk nyrøget som flere andre fiske buffer på Bornholm kan levere, og så til meget reduceret pris .
Den eneste lune var en friture buffet. Kunne ikke skille den røget sild for at udbene den, den var så kold lige fra køleskabet, og måske en da nogle dage gammel. En fiske buffet på Bornholm skal kunne levere ny røget makrel,rejer,beber makrel,sild som jo er Bornholms varemærke.
Det for man ikke her !! Alt smag er ude af fisken ved nedkøling. Nedkøling gør selvfølgelig at man kan have en del på køl over flere dage. Men frisk nyrøget er det bestemt ikke.
Meget skuffende når man år tilbage har fået nyrøget frisk fisk på stedet.
Så nej tak herfra, gør som vi gjorde, fandt dejlig sted med en buffet til 189 kr. med fade fyldte af lun fisk i flere afskygninger.
Så det kan lade sig gøre.

14 maggio 2023

Super dårlig oplevelse

Super dårlig oplevelse, kvalitet og pris hænger slet ikke sammen her, det er blevet alt for dyrt og alt for meget koldt fisk, hvor blev de lune røget sild og makrel af?
Hvorfor sætter man æggestand på køl og ikke lunt?
Virkelig en øv oplevelse.

14 maggio 2023

Dårlig kvalitet til mange penge

Så ærgerligt at Nordbornholms fiskeforretning er blevet så dyr at handle i. Og det kan ikke kun være fordi fisk i al almindelighed er blevet dyrere. Fordi andre steder på øen er samme sikd/ fisk meget billigere. F.eks. Neksø røgeri er så meget billigere. Ærgerligt for Nordbornholm. Og kvaliteten er desværre blevet dårligere. Så denne forretning kan ikke anbefales. Røgede sild så tørre og så salte, at de ikke kan spises. 2 stk for 53 kr. Så har man betalt for meget! Kan desværre ikke længere anbefales!

13 maggio 2023

Nordbornholms røgeri

Var nede at handle 1. maj -
Vi har sommerhus i Allinge og har handlet i forretningen i 20 år - så jeg kørte derned for at handle.
Der var to til at ekspederer og et par blev klaret at den ene — den anden stod og kun fulgte hende, der var ikke andre i forretningen end os.
Efter ca. 5-8 min. spurgte jeg om jeg ikke kunne blive ekspederet og jeg stod jo lige her og ventede.
Da fik jeg at vide at det var da godt at jeg stod der og hun fortsatte med at lave andre ting som tage noget at vinduet.
Var ved at gå - men så blev handlen blev færdig og jeg blev ekspederet af den, som lige havde afsluttet sin handlen.
Vorherres bevares - sikken en service - handlede for ca, 400,00 kr, håber for jer at service samt ordentlig behandling af kunder kommer på programmet.
De røgede sild var MEGET tørre og for salte.
MEN jeg kommer ikke igen med den behandling.

1 maggio 2023

This company is a family run business and no job too small and always are ready too help fantastic team highly recommended ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Well I found this company on the mobility website. No word of a lie this company is absolutely fantastic it catered too my every need . It’s a fantastic company well organised it had exactly what I asked for and wanted , it’s brought my independence back . I’m so much happier since getting my electric wheelchair I really am . Nigel Rosenfeld who is the director was absolutely on par with what I needed down too absolutely every miner detail he’s s lovely man who is out there too make sure your up running and sorted out he’s lovely no problem too little or too small he gets the job in hand sorted . I can contact him whenever I need his help very nice well presented male very professional and does everything you need and require . I cannot thank himself and his team enough 😀👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ when something needed fixing it got done as stated and answered all my questions regarding what had too be done and was dealt with upmost professionally thanks NBR Mobility in diss Norfolk xxxx

23 marzo 2023

Ville i dag have haft jeres…

Ville i dag have haft jeres fiskebuffet, som jeg havde glædet mig til lang tid før vi kom herover, men synes det er lidt dårligt at I på jeres hjemmeside skriver at den koster 165,00, men så i virkeligheden koster 249,00. Samtidig var der nogle i selvskabet som ikke er helt glade for alt slags fisk, men det skulle jo heller ikke være et problem, da i på hjemmesiden skriver at I blandt andet også har frikadeller og kold kartoffelsalat, det var så åbenbart ikke tilfældet. Vi har for et par år siden været hos Jer og der var flere andre ting at vælge imellem ud over fisk. Men vi måtte jo bare finde på noget andet at spise. Ærgerligt.

1 settembre 2022

Turistfælde!

Det var nok noget, af det værste fisk jeg har spist. Et stjerneskud, hvor fisken helt sikkert kom fra en pose, og den “dampede” fisk, som man dårligt kunne få øje på, var på ingen måde dampede. Brødet var en papskive, som var købt i et supermarked. Halvdelen af tallerken, var dækket ind i icebergsalat. Alt dette kostede ca 180kr, og vi var i alt 6 mennesker, som godt og vel brugt lidt over 1000kr. Det var helt i gennem i dårlig oplevelse!

27 giugno 2022

Ekseptionel dårlig og inkompetent betjening

Bestiller frokost til 6 personer, men tjeneren bonner kun de 5. I forbindelse med afhentning gør vi opmærksom på det, men ingen reaktion… ender i kø for at bestille, men må grundet særdeles langsom og dårlig betjening indse at resten af selskabet er færdige med at spise før bestilling overhovedet har været muligt.

God service ville have taget hånd om situationen tidligere eller allerede ved bestilling opdaget at kun 5 retter var bonnet, trods 6xdrikkevarer og bestik…

Maden… kan jeg ikke udtale mig om for den fik jeg aldrig…

Kommer ikke igen…

26 giugno 2022

Dejligt sted

Dejligt sted.
Jeg har forbi i uge 43 2021.
Jeg fik buffet, og den har så god.
Lige som jeg husker det, fra barndommen. Kan varmt anbefales.
Alle de dårlige anmeldelser, afspejler på ingen måde stedet.

31 ottobre 2021

Vi købte fersk hellefisk i butikken

Vi købte fersk hellefisk i butikken, men den må have ligget der rigtigt længe for den var bestemt ikke god. Udvalget var heller ikke noget at prale af, så der er er nok mange, der har opgivet at handle frisk fisk hos jer

14 settembre 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito