Wij hebben een fijne ervaring gehad. Onze adviseur heeft ons enorm geholpen in de hele proces. Hij heeft ons persoonlijk begeleid in alles wat we nodig hadden. Alle vragen die we hadden werden beantwo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
review NBG -traject 1) Duidelijk gefaseerd stappenplan. 2) Meedenken met en inleven in de vraag van de cliënt. 3) Hantering van allerlei tools om snel effecten van keuzes weer te geven. 4) Klantg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Koen van NBG bij het regelen van onze hypotheek. Vanaf het eerste gesprek nam hij alle tijd om alles rustig door te nemen en alles duidelijk uit te leggen.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben zeer tevreden over de samenwerken. Sabrina heeft ons geweldig geholpen. Ze staat letterlijk de hele dag voor ons klaar en reageert super snel op onze vragen. Ze heeft geduld en legt alle onduid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."
De Pinckart 54, 5674 CC, Nuenen, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Heel tevreden!
Wij zijn erg goed geholpen door Koen Verheijen. Hij was erg behulpzaam en konden altijd terecht met onze vragen. Waarop hij dan ook snel reageerde.
Dankzij Koen was de hypotheek dan ook snel rond voor onze eerste koopwoning.
Absoluut een aanrader!

Risposta di NBG Hypotheken
Wij zijn goed geholpen door Sabrina een top vrouw met veel kennis van monetaire zakken en hypotheeken.

Persoonlijk contact.
Snelheid van afhandeling.

Risposta di NBG Hypotheken
Ze zijn erg behulpzaam, vriendelijk reageren snel en er wordt een duidelijk advies gegeven.

Risposta di NBG Hypotheken
ik loop al sinds vorig jaar Juni bij Paul den Heerik en ik ben zo ongelooflijk goed geholpen in de gehele tijd dat ik een huis ben gaan zoeken. Elk VVE document werd doorgenomen, uitgelegd en professioneel in geadviseerd.
Paul reageert snel, professioneel en vriendelijk. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen.
Ik ben enorm tevreden met onze samenwerking/zijn dienstverlening.
Helaas kan ik maar 5 sterren geven anders waren het er 10.

Risposta di NBG Hypotheken
Goede vrijblijvende adviezen, ook m.b.t. toekomst
Emphatisch vermogen
Doelgericht
Op de markt gericht m.b.t. vaststellen en houden rente
Persoonlijke aandacht
Toezegging, als er vragen zijn vooral bellen

Risposta di NBG Hypotheken
Ondanks een complex dossier en een grootaantal aan te leveren documenten en daardoor een lange aanloop hebben Ronald en Erik ervoor gezorgd dat er een zeer goed resultaat geboekt is!

Risposta di NBG Hypotheken
Ik ben echt zeer tevreden! Ik heb heel duidelijk en eerlijk advies gekregen en ik ben bij elke stap super goed geholpen en als ik vragen had kon ik altijd even bellen of mailen. Super bedankt!!

Risposta di NBG Hypotheken
Het is een moeilijk proces geweest met uiteindelijk een goed resultaat.

Risposta di NBG Hypotheken
Snelle reactie bij aanvraag en een snelle en professionele begeleiding met als resultaat een snelle afhandeling voor onze aanvraag.

Risposta di NBG Hypotheken
Alles ging heel soepel. Ik kreeg veel hulp van Jonathan en goede uitleg als ik iets niet begreep.

Risposta di NBG Hypotheken
Heel goed, eerlijk en profesioneel geholpen aan een passende hypotheek. Goed persoonlijk contact. Altijd behulpzaam, altijd goed te bereiken voor vragen en uitleg.

Risposta di NBG Hypotheken
Erg slecht, menssen kijk uit bij dit bedrijf !
Taxaties werden in beginsel niet uitgevoerd zoals ik gevraagd had, hypotheek uiteindelijk op het laatste moment geweigerd op basis van totaal onjuiste aannames.
Mensen kijk uit !!
Dankzij een ander bedrijf was ik niet mijn 10% bankgarantie kwijt.

Risposta di NBG Hypotheken
Goede en vakkundig uitleg en alles goed geregeld top

Risposta di NBG Hypotheken
Ontzettend goed geholpen door Marlou. Ze denkt oplossingsgericht en houdt rekening met bijzondere situaties. Voor mijn eerste koopwoning was het erg prettig dat er werd gekeken naar wat wél mogelijk is in plaats van wat niet mogelijk is.

Risposta di NBG Hypotheken
Top ervaring! We zijn van het begin tot het eind heel goed geholpen. Ik vond het best spannend om akkoord te geven op de opdracht omdat het niet 100% zeker was dat het zou lukken. Ronald gaf door zijn inzet voorafgaand aan het tekenen van de opdracht zo’n goede indruk dat we besloten het te gaan doen en nergens in het proces heeft Rlnald of Erik het af laten weten. Bedankt!!

Risposta di NBG Hypotheken
Wat wij vooral erg prettig vonden, was dat Koen altijd goed bereikbaar was en snel reageerde op vragen. Hij dacht echt met ons mee en gaf eerlijk en duidelijk advies, waardoor we met een gerust gevoel keuzes konden maken.
We zouden hem zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken hypotheekadviseur.

Risposta di NBG Hypotheken
Constructief gesprek, de tijd nemen om de dingen die je niet helemaal begrijpt goed uit te leggen.

Risposta di NBG Hypotheken
De ondersteuning was snel, creatief en efficiënt.

Risposta di NBG Hypotheken
Ingrid is een zeer kundig en ervaren medewerker bij NBG. Ze is erg professioneel en je kunt alles in vertrouwen uit handen geven. Ze werkt kundig en snel en weet goed wat ze doet en geeft zeer goed advies. Ingrid is zeer goed op de hoogte van alles, waardoor ze ook passend en goed advies kan geven. Ik zou iedereen een Ingrid en haar naaste collega's aanraden bij het kopen van een huis. Daarnaast vind ik het een compliment waard hoe geduldig Ingrid is! Ze maakt geen standaard situaties mee en luistert goed naar de hulpvraag. Ingrid zet zich meer dan 100 procent in de klant te helpen en het bijna onmogelijke mogelijk te maken. Mijn dank is groot!

Risposta di NBG Hypotheken
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.