Nagelgiganten AB Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Bra priser. fick fel produkt och mailade support och dem skickade rätt direkt. Trotts att jag fick fel så är jag sjukt nöjd över löningen och kvaliteten på produkterna.

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd med mitt köp av denna nagellampa! Mailade kundservice om att snabb leverans var viktigt. Leveransen var otroligt snabb. Som en extra bonus följde det med en liten gåva, vilket upps... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Tycker deras geleer är bra, men allt annat. Sist beställde jag penslar och ett universal cateye powder (som ser ut att komma från shein). Penslarna är fruktansvärda, extremt plastiga i både skaft o h... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har så många produkter från nagelgiganten och är så otroligt nöjd! Hade julkalendern för 1999kr i julas (2025) och ärligt talat har jag nog aldrig haft en så bra julkalender innan 😍 Det var 100% värt... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti di bellezza

Scritti dall'azienda

Utforska vårt stora utbud av nagelprodukter, manikyr och nagellack. Vi har allt du behöver för nagelförlängning med Gele, Akryl eller Glasfiber.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

67 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Sämsta företaget ever

Sämsta företaget ever! Kundservicen är så dålig den kan bli.. Fick dålig gel som inte satt kvar mer än ett dygn och dom skyller på förarbetet trots att man följt alla steg som rekommenderas, jag har även jobbat med andra märken som funkat felfritt. Nej usch vilka hemska, nonchalanta och nedvärderande mail som svar på min reklamation. Nu åker allt i soporna men hoppas någon annan ser detta innan dom köper deras skräp.
Dom ber mig kontakta dom med bilder.. Tog inga bilder när de ramlade av, men det kan dom inte förstå.Tänker inte förstöra mina naglar genom att göra om det igen när jag gjort nya med annan gel än den jag fick.
Förklarat om och om igen att jag följt stegen, att jag inte är någon nybörjare utan det är deras grejer det är fel på. Dom skiter fullständigt i vad man än säger. Bara massa minus! Återbetalning verkar vara omöjligt. Får känna mig blåst helt enkelt

21 giugno 2024

Hej Jenny!

Det är tråkigt att du inte är nöjd med någon av våra produkter! Vi har förklarat att vi behöver veta exakt vilken produkt du menar är fel på. Om gelén släpper så har det normalt inte med produkterna att göra. Om det var produktens fel skulle alla som har köpt produkten få exakt samma problem. Vi har erbjudit kvalitets produkter i över 15 år och är måna om att hjälpa våra kunder vid problem. Vi har frågat om steg för steg beskrivning och bilder som visar hur gelén har släppt men har inte fått något sådant från dig. Det kan inte vara fel på alla produkter i kittet, som filar, buffrar, vätskor, lampa osv . Är det fel på någon produkt så löser vi det alltid men vi behöver kundens hjälp. Hör gärna av dig med information om varan du menar är fel på och beskriv felet och hur du har använt den så hjälper vi dig!

Otroligt bra kundservice

Otroligt bra kundservice. Fick fel vara men fick svar på mejl dagen efter att de skickar den rätta varan och att jag får den rätta hemskickad utan extra kostnad!

20 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Sämsta servicen jag varit med om

Sämsta servicen jag varit med om, chefen går inte ens att prata med och de skickar produkter med mindre än en månads hållbarhet. KÖP INTE DÄR IFRÅN

27 novembre 2023

Hej Maria!

En månadshållbarhet är självklart för kort. Jag har bett en kollega att kontakta dig direkt för att se till att du får en bra lösning.

Valutata 1 stelle su 5

Fick en halvtom tub med akrylgel

Fick en halvtom tub med akrylgel. Den vägde mer än 10g mindre än den som jag hade köpt innan, som jag dessutom hade använt flera gånger. Den gamla vägde 38 efter typ 6 användningar, och den nya vägde 25 utan att jag använt den.
Kontaktar dem via mail och de säger att ”alla tuber väger ca 38 gram, och att eftersom produkten inte ligger i sin förpackning kan de inte göra nåt”. Liksom va?? Jag sa ju att tuben väger 25 gram. Då är det ju nåt fel.

19 dicembre 2023

Hej Johanna!

Beklagar det inträffade! Mejla gärna till support @nagelgiganten.se och ange ditt ordernummer så skickar vi en ny tub till dig!

Valutata 5 stelle su 5

Blir lite ledsen för det är så negativa…

Blir lite ledsen för det är så negativa omdömen här, beställt 3 gånger och allt har vart rätt och inget har vart dåligt, snabb frakt också 🥰 Jag är supernöjd och kommer beställa igen! 😁

27 settembre 2023

Hej Josefine!

Tack för dina fina ord! Det är så roligt att höra att du är nöjd med våra produkter!

Valutata 1 stelle su 5

Man får ej alla produkter sen skiter …

Man får ej alla produkter sen skiter kundservicen i det

12 giugno 2023

Hej Sana!
Våra paket vägs flera gånger av Schenker under transporten och om något saknas så kan vi normalt se det. Mejla gärna oss och ange ditt ordernummer så för vi vårt bästa för att hitta en bra lösning!

Valutata 2 stelle su 5

Bra grejer men

Bra grejer! Förutom att mitt base & top gel torkade ut direkt jag lyfte ur borsten ur burken! Nu är det helt stelnat och går ej att använda! Även mitt builder gel clear torkade direkt jag la på produkt på penseln! Jag vet ej om jag gjorde fel när jag använde erat lim men jag fick det inte att fästa med lösnageln!

16 giugno 2023

Hej Olivia!
UV gelé härdar när den nås av uv strålning, vilket finns även i solljus. Om man öppnar en gelé burk i solen så kan geléen härda snabbt. Vi kan tyvärr inte göra något då det inte beror på något fel på produkten! Man behöver skydda geléer från solljus.
När det gäller limmet så behöver man trycka och hålla ett tag tills limmet har härdat. Härdningstiden kan bero på naglarna fuktighet och temperatur. Det finns snabbare lim i handeln men vi har tyvärr inte det just nu. Vi ska se om vi kan skaffa snabbare lim så man får fler valmöjligheter.
Mejla gärna oss på nytt så försöker vi hitta en bra lösning!

Valutata 1 stelle su 5

helt sjukt hur dålig service, dom bryr sig inte ett smack om sina kunder

har arbetat inom kundservice i snart 10 år och jag har aldrig varit med om liknande, hade köpt gelfärg som läckte ut över hela lådan, men när jag reklamerar det så kan dom inget göra för att det inte är deras ansvar längre då det inte var inom 3 dagar.. om jag köper från ert företag förväntas varorona levererar hela och fyllda... så besviken när man ändå betalade mycket pengar för det.. känns som att dom inte bryr sig ett smack om sina kunder

1 dicembre 2022

DÅLIG KUNDSERVICE/FÖRETAG

Köpte nagel gel för ett tag sedan som inte stelnade, trodde det var fel på min UV lampa så reklamerade inte. Gjorde ny beställning på stamp polish som torkar för snabbt så det funkar inte. Enligt beskrivningen så ska denna polish funka för vilken metod som helst. Varit i kontakt med kundservice som menar att det inte är ngt fel på produkten utan jag som gör fel. Inga stora pengar utan 40kr men om produkten inte håller vad de lovar så är det deras ansvar. Kommer aldrig beställa från detta företag igen 🤬

9 novembre 2022

Sämsta tänkbara service

Sämsta tänkbara service. Företaget skickar ut produkter som är dåliga men tar inget ansvar när vi kontaktar dom. Tvärtom så skyller dom på att vi öppnat produkterna ute i dagsljus.

Tänk er för innan ni beställer något ifrån dom. För ni kan inte förvänta er någon kundservice överhuvudtaget.

VARNING VARNIG FÖR OBEFINTLIG KUNDSERVICE!!!

10 agosto 2022

Rekommenderar starkt!

Har alltid fått de produkter jag beställt och tycker att de är toppenbra! Skulle verkligen rekommendera för andra. Senaste köpet var en nagelfil som funkar otroligt bra! Handlade elfilen innan 12 på en vardag och fick hem den någon dag efter, otroligt snabb frakt!

17 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

Så sjukt bra produkter enligt mig

Så sjukt bra produkter enligt mig, har endast köpt geler där och penslar så kan ändats betygsätta d. Riktigt snabb leverans älskar nagelgiganten. Har saker för alla även nybörjare och folk som är kunniga

9 febbraio 2022

Blåste mig på en vara

Handlade flera produkter av Nagelgiganten för att kunna göra akrylnaglar och fick allt – utom just akrylpulvret. Ringde deras kundtjänst (öppen 1 timme/dag) och fick beskedet att jag bara skulle mejla dem, så skickar de ut den saknade varan.

Fick svar på mitt mejl en vecka senare, där de vägrar att skicka ut en ny vara för att de påstår att "Våra paket vägs hela vägen till ombudet och enligt vår data har du fått allt du beställt." NEJ. Jag har INTE fått vad jag har beställt. Som om jag skulle krångla med det här och försöka lura mig till en extra burk akrylpulver för 200 kr? Efter en lång mejlkonversation fram och tillbaka (där det uppenbarligen är omöjligt för mig att bevisa att jag saknar min vara, eftersom den inte finns) vägrar Nagelgiganten att backa utan fortsätter säga att de inte kan göra något.

Ett otroligt dåligt bemötande och fantastiskt provocerande, då jag nu har lagt ut pengar för en vara som DOM inte levererat men där det är JAG som framställs som oärlig. Vikten av ett bra kundbemötande verkar ha gått det här företaget förbi. Helt sanslöst.

19 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Riktigt dålig kundtjänst, köp ej där

Riktigt dålig kundtjänst. Otrevliga och bittra. Beställde 6 saker, varav jag bara fick 5 av dem. Mailja o skicka bildbevis, men dom trodde inte på mig. Därav att jag förlora pengar på ett dyrt gele (starline). hänt flera gånger att dom glömt vissa produkter i min beställning, men nu senaste gången ville dom inte göra ngt åt det. utan sa att dom hade gjort rätt

13 dicembre 2021
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più