1. Officina di prodotti chimici e vernici per auto

Hos PAVA Næstved tilbyder vi undervognsbehandling som du kender det. Her er der 3 forskellige behandlingstyper. Vi tilbyder også lyddæmpning, som kan skrue ned for støjen i din bil med 50% i lydniveauet. Kom forbi eller ring, hvis du vil hører mere om hvad din bil har behov for, for at beskytte din bil mod rust og eller larm;)

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Super oplevelse.

Super oplevelse og god og flot behandling af min bil....fik også mulighed for at se resultatet, da jeg var ude og få en efterbehandling af det område hvor der var blevet udbedret lidt rust.
Det var blevet fundet under nedvaskningen.
Meget rar og forklarende indehaver med fokus på godt arbejde og høj standard for sit fag.

7 febbraio 2024

Kan kun varmt anbefale Næstved pava…

Kan kun varmt anbefale Næstved pava center. Fik en utrolig god behandling af Camilla fra start til slut, virker meget dygtig og kompetent. Derfor fem stjerner herfra.

3 ottobre 2023

Tak for den fine anmeldelse! 😃

jeg har haft min golf variant til…

jeg har haft min golf variant til undervognsbehandling hos Pava i Næstved. Jeg blev tilbudt lydisolering af hjulkasserne, jeg var skeptisk anlagt men indehaveren forklaret at det var bevist via teknisk institut at det havde en effekt. Det har givet en mærkbar ændring af lydniveau i bilen. Jeg fornemmer at indehaveren er detalje orienteret, ærekær og meget imødekommende.

14 settembre 2023

Tak for den fine anmeldelse! 😃

Fantastisk god service fra første…

Fantastisk god service fra første henvendelse! Meget grundig gennemgang af arbejdsgange og arbejdsmetoder. Man mærker tydeligt at indehaveren gør rigtig meget for at udfører jobbet grundigt og samvittighedsfuldt. Jeg spurgte ind til den dårlige anmeldelse, og det viser sig at den er nok er falsk. Den påståede kunde har aldrig henvendt sig til Pava Næstved for at reklamere over "den dårlige oplevelse". Det er da det første man gør hvis man er utilfreds. Jeg er glad for veludført arbejde.

15 settembre 2023

Risposta di Naestvedpavacenter

Mange tak for de fine ord! :-)

Varm velkomst og færdigbehandlet til aftalt tid

Har også haft min bil til undervognsbehandling hos Pava Næstved og er fuldt ud tilfreds. Jeg følte at jeg fik en god gennemgang af de forskellige behandlingsmetoder og gode informationer

Benthe

11 settembre 2023

Risposta di Naestvedpavacenter

Mange tak for de fine ord! :-)