Correct, snel en topmateriaal. Het persoonlijke briefje van Thomas dat bij onze bestelling zat en de extra brokjes en snoepjes voor onze teckels vonden wij echt superlief! Wij zullen zeker nog beste... Leggi di più
Snelle levering, vlotte communicatie. Als we in de buurt zijn komen we ook graag eens fysiek naar de winkel, ook daar worden we altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen. Een aanrader!
Heb lang gezocht naar een goede overdekte slaapmand en heb deze bij jullie eindelijk gevonden! Hoes is volledig afritsbaar en ook de zak met vulling heeft een rits waardoor je zelf kan bepalen hoe vee... Leggi di più
Erg goeie en vlugge sevice. Mooie collectie manden. Ook leuk een persoonlijke handgeschreven boodschap op de bestelbon die in de doos zit. Altijd lekker geschenkje voor mijn hond. Dankjewel .
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Alle producten voor hond, kat, paard, knaagdieren, pluimvee, vogels,... en tuin! Fysieke winkel in Nazareth met webshop. We beschikken ook over een openbare weegbrug.
Steenweg Deinze 68a, 9810, Nazareth, Belgio
- +3293861572
- info@nachtergaeledier-tuin.be
- www.nachtergaeledier-tuin.be
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Super fijne hondenmand Nachtergaele…
Super fijne hondenmand Nachtergaele RIDGE Hondenmand met kap beige. Hoes kan prima in de wasmachine en blijft mooi. Mijn hond ligt er graag in. Overzichtelijke site en keurige levering.
Handgeschreven bedankje
Op de bon met order info die bij de bestelling zat, stond met de hand geschreven:
Dag [mijn naam]
Bedankt voor je aankoop
Heel fijne dag!
5 sterren omdat ik moest glimlachen, met dank aan Veronique.
Zeer vlotte ,vriendelijke…
Zeer vlotte ,vriendelijke service,snelle levering zoals altijd,top!
Ik was al bekend met het merk Belcando…
Ik was al bekend met het merk Belcando en ben weer zeer tevreden over het bed. De snelle levering is super.
super servis bedankt
super servis bedankt
netjes verpakt en op tijd bedankt Aaanrader!!!!!!
Bestelling en bezorging is heel goed…
Bestelling en bezorging is heel goed gegaan.
Groet
Goede service en goede kwaliteit gif.
Wij hadden hier al 2 keer een zware muizenplaag, door veldmuizen die maar niet weg wilden. Het Nederlands gif werkt niet echt en de bedrijven die men kan inhuren gebruiken ook geen standaard grannulaatgif.
Hier heb ik spullen besteld en was binnen no time van de muizen af.
Helaas ontkomt men er niet aan dat en muis ergen achter blijft hangen bij b.v een verwarmingsbuis of onder een kledingkast. Men mag dan een paar weken genieten van het dode muis aroma. Het verdwijnt uiteindelijk wel, maar lastig als men de dode muis niet kan vinden.
Over Nachtergaele niets dan goeds
Over Nachtergaele niets dan goeds, wonderlijk snelle levering naar Nederland met nog een persoonlijk handgeschreven! notitietje onder de factuur van medewerker Veronique , waar vind je dat nog in deze digitale tijd? Dank ! Begrijp nu werking van Trustpilot welk mij niet met rust liet voordat ik recensie zou geschreven hebben, dat irriteerde mij maar nogmaals over verwerking van bestelling door Nachtegaeler alle lof! Dankjewel!

Risposta di Nachtergaele, Uw partner voor dier & tuin
Top bedrijf met overzichtelijke site
Goede en snelle levering netjes verpakt en een persoonlijk bedankje . Dat kom je niet vaak tegen super
Snelle levering zoals beloofd 👍
Zeer kwalitatieve mand en zeer fijn om…
Zeer kwalitatieve mand en zeer fijn om een zeer attentvolle kaart met bijhorende snackjes er bij te krijgen. Snelle levering.