Lieferung unvollständig gekommen. Support per Mail und mit Bildern kontaktiert und um Nachlieferung gebeten. Antwort kam dann rund 2 bis 3 Tage später mit Angebot auf Nachlieferung oder Gutschrift mei... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Wat een verschrikkelijk bedrijf palmboom met dertig graden voor mijn deur geknald zo klein niet wat ze hadden beloofd service is zo slecht niet bereikbaar never nooit meer hier bestellen mensen wees g... Leggi di più
Zeer slecht bedrijf! De klantenservice is onbereikbaar. Telefonisch na diep graven een of andere secretarial service gesproken die niet eens wisten dat ze voor de shop werkten. Geen reactie op mails.... Leggi di più
Von 12 bestellten Brahea-Keimlingen waren bei der Lieferung vor einer Woche bereits 3 tot. Inzwischen sind 2 weitere eingegangen. Von den anderen 7 sehen 5 weitere ebenfalls erbärmlich aus, so dass a... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Palm trees for European gardens
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Altijd wel iets met mypalmshop.Deze…
Altijd wel iets met mypalmshop.Deze keer een verkeerde yucca geleverd.geen antwoord gekregen na een klachtenmail.Al 2 weken op antwoord aan het wachten.in het verleden ook al meermaals foute leveringen.1 keer een gebroken stam aangekregen.1 keer een levering van een palm met 1 stam.de 2de was afgezaagd... altijd wel hun fout toegegeven en deels terugbetaald.deze keer niet !
Planten veel kleiner dan besteld en dus veel te duur.
De meeste geleverde planten zijn veel kleiner dan ik besteld had. Blijkbaar tellen ze er ook de relatief grote pot bij, wat mijn andere leveranciers niet doen, maar zelfs MET POT er bij halen de meeste planten NIET de gekochte maat !!
Zeer misleidend dus, want deze grootte van planten betalen we elders ongeveer de helft van hun prijs.
De klantendienst vroeg foto's met bewijs, die we verstuurd hebben, waarna we niets meer vernomen hebben.
Nog niet te spreken van de tamelijk erbarmelijke staat van de planten ; hopelijk overleven ze.
Pas dus op en vergelijk bij andere bedrijven met de prijzen van kleinere planten, want dat is wat je krijgt bij Mypalmshop en dan zul je merken dat Mypalmshop ca dubbel zo duur is.
6 acers and 2 trachys in a small box world record attempt.
Bought 6 acers, 2 palms,all crammed into a 4 foot x 1 foot box, on receipt lots of damage,plants less than half the size advertised,no answer phone or e -mail, feel I have been stolen from, should be ashamed treating customers like this.
Top bedrijf!
De afgelopen jaren al regelmatig bij mypalmshop besteld. De kwaliteit is bijna altijd goed en de prijzen zijn netjes. Als dat niet het geval is geven ze altijd goede service en bieden passende oplossingen. Top bedrijf!!!👍
Misleidende webside
3,Waaier palmen besteld, kreeg bevestiging van mijn bestelling, kon levering volgen via website...Not ! Werd uiteindelijk bezorgd, 1 doos, dacht, door grootte van de doos dat dat geen 3 palmen konden zijn. Maar jawel, 3 waaier palmen waarvan 1 kleiner en lelijker dan besteld en twee palmen van slechts 1 lullig palmpje van 29 cm. en meer konijnen hooi dan plant. E-mail geen antwoord. Weggegooid geld, volgende keer gewoon 123planten.nl, top !
alles besteld en betaald
alles besteld en betaald. Na 4 dagen mailtje dat de helft van de producten niet op voorraad waren. wilt u ze vervangen of moeten we het geld terugstorten was de reactie. Aangezien ik geen account kon aanmaken of mijn bestelling kan aanpassen heb ik terug gemaild met eventuele suggesties. Tot op heden wacht ik nog op antwoord. Wel kreeg ik na ook gebeld te hebben een betaalverzoek via de app. Raaar! uiteindelijk maar een mailtje erachteraan om alles te annuleren en geld terug te storten. ook op die reactie wacht ik nog.
eens maar nooit weer bestel ik via mypalmshop.
Ich hatte eine größere Bestellung die…
Ich hatte eine größere Bestellung die Kiwi war kaputt trotz mehrmaligen schreiben und anrufen keine Antwortz nicht zu empfehlen
Ich hatte die rosa Zwergbanane mit 1…
Ich hatte die rosa Zwergbanane mit 1 Meter Höhe bestellt. Bekommen habe ich einen Topf der so voll mit kräftigem Rizom war das er an einer seite schon geplatzt war. Es waren 2 (etwas über 1 Meter) Triebe zu sehen denen leider aufgrund des Versands (wie beim Artikel stehend erwähnt) alle Blätter entfernt wurden. Ich habe aus dem Topf nun 3 Pflanzen gemacht die alle bereits aus dem Boden neu austreiben. Die ein Meter langen vorhandenen Triebe scheinen abzusterben was aber nicht weiter schlimm für mich ist und wahrscheinlich an meiner durchgeführten Teilung liegt. Ich kann die Firma nur absolut empfehlen. Auch die Kontaktaufnahme war super angenehm. Dazu sind die Preise echt gut . Gerne wieder.
Top!
Top! Goede communicatie & zeer goed product. Ben helemaal happy met m'n nieuwe palm en niet duur. Echt een aanrader.
Très bon rapport qualité prix
Très bon rapport qualité prix, toujours très satisfaite des commandes passées, depuis des années.
Amazing exotic plants and impeccable service
Absolutely fantastic - in terms of availability of rare plants, pricing, communication and swift delivery.
Schnelle Lieferung jedoch Qualität schlecht und Service noch schlechter. VORSICHT!!!
Schnelle Lieferung. Jedoch waren alle Pflanzen OHNE Kennzeichnung bzw. Artikelnummer. Bei 30 Palmen und Auftragswert von 2000€ eine ungeheure Frechheit. Zudem waren 2 Pflanzen deutlich kleiner als bestellt. Man sollte dort auf keinen Fall etwas gegen Vorkasse bestellen. Die Reklamationsbearbeitung war dann ebenfalls auf unterstem Niveau. Keine Entschuldigung und ewiges hin und hergeschreibe. Ein Fall für den Anwalt !!!
Waardeloze afdeling verkoop services
Waardeloze afdeling verkoop services.
Koop hier niets. Als je iets geleverd krijgt is het niet wat je had verwacht het is kleine dan beschreven of beschadigd . Als je dan een klacht heb doen ze net of ze gek zijn. Contact persoon bij mypalm was Dennis.
Helaas zijn dit soort mensen killing voor een bedrijf.
Mvg klaas.
KLANTVRIENDELIJK
KLANTVRIENDELIJK
Met vaderdag kreeg ik van mijn dochter een Acca Sellowiana kado. De bestelling kwam vanuit Nieuw Zeeland waar mijn dochter woon. Ik was op dat moment in Italie en mijn zoon kwam naar huis om het pakket in ontvangst te nemen. Daar bleek dat de stam met 2 takken tot de grond toe gespleten was en de takken op de grond hingen. Na enkele weken kwam ik thuis en verpotte de plant en zag wat er aan de hand was. Via mail contact opgenomen met foto's. Zonder verdere discussie kreeg ik een mail dat ik de plant mocht houden en dat de plant geheel vergoed zou worden. Dat noem ik nog eens KLANTVRIENDELIJK.
SUPER ROLLRASEN
Schnelle Lieferung. Nette Spedition. Super Ware. Der Rollrasen ist perfekt angewachsen. Ich bestelle auf jeden Fall wieder
Ich habe 2 Ananas guaven bestellt
Ich habe 2 Ananas guaven bestellt, die Verpackung war gut trotz das mein Bad jetzt voll Stroh ist aber die Pflanzen waren heil und gesund. Versand ging relativ schnell. Allerdings hätten die Pflanzen vor Abreise gegossen werden können, sind furtz trocken angekommen und lassen die spitzen bissel hängen. Aber im großen und ganzen top ware für super Preis, Blütenansätze sind auch schon zu sehen. Ich empfehle sie weiter.
Uitstekende service
Plant gekocht, paar weken later plant in slechte conditie ondanks goede verzorging. Werd volledig vergoed! Uitstekende service dus!
Danke für diese wunderschöne Palme.Wir…
Danke für diese wunderschöne Palme.Wir sind begeistert und übertrift unsere Erwartungen ...Preis-Leistung unschlagbar
.Dankeschön an das gesamte Team.
Not impressed First plant arrived Dead…
Not impressed First plant arrived Dead and the fact the stem right into the heart of the plant was a dried out brown,shows it did not die in transit.Spoke with Hendrik who assured me it would be sorted out,with a replacement,so I went ahead and ordered another species.SILLY ME IT ARRIVED DRIED OUT WITH LOTS OF BROWNING ON THE LEAVES.The worst was the compost was wet so was it a dried out plant that was dunked to give the appearance of a good plant.So despite assurances I got RUBBISH AGAIN. 👎👎👎👎👎👎DON'T BUY YOU RISK GETTING RIPPED OF WITH RUBBISH
Plant arrived badly packed
Plant arrived badly packed, had to ask for refund, very disappointed
Come funziona Trustpilot