Ik gebruik dit bijna elke week. Ik wilde graag een slowjuicer maar die dingen zijn zo duur! Dit werkt veel makkelijker en ik kan ook nog eens zelf plantaardige melk maken, gembershots etc. Vooral binn... Leggi di più
Ik ben al de hele week aan de Mulsi M*lk ♥️ Het barista recept van insta is voor mij top, ik heb ‘m een klein beetje aangevuld met meer cashew en daarna smaak top én schuimt ook nog veel beter dan ver... Leggi di più
Na héél lang wachten, op een pakje dat blijkbaar helemaal uit Azië moest komen, hebben we een zwaar beschadigde doos ontvangen met een gebarsten beker. Onmiddellijk een retour aangevraagd wegens besch... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
MULSI is een jonge start-up die staat voor eigenaarschap terug geven in de keuken. Met MULSI maak je de lekkerste plantaardige melk zelf, zonder gedoe. Bij MULSI geloven we dat goede voeding vol te houden is door het simpel te houden.. Daarom hebben we een slimme keukentool ontwikkeld waarmee je in een paar minuten je eigen plantaardige melk maakt — van havermelk tot romige cashewcreaties. Zonder onnodige toevoegingen. Zonder afval, dierenleed of onnodige verspilling. Gewoon puur, zoals het hoort en het beste is voor jouw lichaam. We bestaan nu een jaar en we zijn ons bewust van het feit dat er nog een hoop optimalisaties mogelijk zijn. Positieve reviews én opbouwende feedback waarderen we daarom enorm. Benieuwd naar de ervaringen van andere MULSI-makers? Scroll gerust naar beneden — en laat vooral zelf ook weten wat jij van jouw MULSI vindt! 🌱
Paesi Bassi
- www.mulsi.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Gaaf bedacht en werkt perfect
Gaaf bedacht en werkt perfect! Ik ben er echt heel blij mee. Ook snel geleverd. Ik drink al maanden heerlijke zelfgemaakte havermelk met cashewnoten en dadels. Klinkt goed toch?
Heel blij met mijn aankoop
Heel blij met mijn aankoop!
Zeker geen spijt van, het is nu echt super simpel om mijn eigen melk te maken :D
Absoluut niet bestellen bij dit…
Absoluut niet bestellen bij dit bedrijf. 29/11 besteld tot op heden (14/12) geen product binnen. Ik heb retour aangemeld en krijg je alleen te zien dat goedgekeurd moet worden. Dit spul komt uit China!!!! Verder qua mail wordt je aan het lijntje gehouden ipv oplossingen te bieden en bestelling te annuleren. Doet zich voor als Nederlands bedrijf. Opgelet!!!!
Retour aangevraagd op 13 november
Retour aangevraagd op 13 november. Vandaag 11 december nog steeds geen reactie. Je aanvraag moet eerst goedgekeurd worden. Apparaat is in principe gewoon een stamper. Kan je het liever in een blender doen om het zo fijn mogelijk te krijgen. Ik heb voor achteraf betalen gekozen, voor het geval ik het niks vond en heb wel een betalingsherinnering ontvangen.
Greenwashing and order not arriving
Greenwashing and order not arriving. I ordered in August and still haven't received the item. It all looks really nice and great marketing but it is shipped from China, it doesn't seem to arrive (it's almost been 4 months since I ordered) and I don't get a response from customer service on behalf of where my order is.
Frustrating and misleading.

Super blij met m'n Mulsi
Super blij met m'n Mulsi! Je kan er echt alle kanten mee op. Bestelling had een kleine vertraging, maar dat hebben ze gelijk voor mij opgelost. Ik heb al een kilo cashews ingekocht haha!

Risposta di Mulsi
Niet bij Mulsi kopen maar ergens anders!!!
27 augustus besteld en nog steeds geen bestelling binnen. Ik kreeg een link naar trak and trance die spul komt uit China. Dus ze is alleen een tussen persoon die het geld ontvangt en succes met de aankoop!! Het is maar de vraag of hij ooit aankomt. E-mails gestuurd maar ze zeggen alleen wachten nog 6 dagen… waarom wordt je er niet op de hoogte gebracht dat vanuit China komt, en dat lang duurt.. Ze zeide dat de stok op was en dat nieuwe lading zoude komen tweede week van september.. September is al bijna voorbij en niets! Probleem is dat Instagram staat vol met reclame om meer te bestellen. Net gekeken ze verkopen steeds terwijl klanten zoals ik zitten op te wachten voor hún producten. Dat wil zeggen dat ze niet wakker van liggen dat jou aankoop niet aankomt !!!!! Walgelijk!! Ik had heel graag anders gehoopt ik vond Alex een leuke vrouw.

Dropshipper
Het product zal ongetwijfeld fantastisch zijn, daar gaat de review ook niet over omdat ik het product niet kan reviewen omdat dit weer een dropshipper is met een contact adres in Hong Kong. Verzendbeleid levering binnen 2 dagen, vergeet het maar, yunexpress is de verzender. 24/7 support maar geen reactie op de vraag wanneer de werkelijke levering plaatsvindt. Mooie website en leuke marketing met e-book en mailtjes maar dit alles wordt teniet gedaan omdat het gewoon weer een dropshipper met een Nederlandse website is.
Gewoon misleiding!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.