We've been regular customers of this place in Hilversum for a long time. However, after the latest incident, we've decided to stop doing business with Mr. Sushi. They often don't deliver the extra f... Leggi di più
Sushi besteld smiddags voor savonds 19:00, 60minuten te laat bezorgd, nadat we een deel van de sushi ophadden 1,5 uur later mijn partner en ik zelf dood ziek. 3dagen voedselvergiftiging gehad. We he... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Mr Sushi Nijkerk SUPER BEDANKT!!!!
Mr Sushi in Nijkerk super bedankt voor de extra verassing voor de jarige in ons midden. En de handgeschreven kaart! Het eten kwam perfect op tijd en was echt heerlijk!!!!
Oss: Onvolledige levering en geen opvolging
Bestelling geplaatst bij Mr Sushi Oss, maar de levering was onvolledig. Ondanks meerdere telefoontjes en contact via WhatsApp is er geen nazending gekomen.
Via WhatsApp werd zelfs expliciet beloofd dat de ontbrekende items alsnog geleverd zouden worden. Ook die belofte is niet nagekomen.
Wat vooral opvalt, is dat men blijft volhouden dat de bestelling compleet was. Dat klopt niet.
Er wordt niet meegedacht en geen verantwoordelijkheid genomen.
!-
Ik waarschuw anderen hier niet te bestellen. Je betaalt, maar krijgt je bestelling niet of slechts gedeeltelijk geleverd.
Voor ons reden om hier niet meer te bestellen.
Prima sushi, maar de app is een grote uitdaging
De sushi van Mr. Sushi is wat mij betreft prima; de kwaliteit van het eten is gewoon goed en precies wat je ervan verwacht. Echter, de randzaken om het eten op tafel te krijgen laten nogal te wensen over.
Ten eerste zijn de bezorgtijden vaak ondermaats. Mijn tip voor andere klanten: bestel ruim van tevoren. Als je een flinke tijd voor je eigenlijke eetmoment bestelt, lukt het ze meestal wel om rond de gewenste tijd te leveren, maar spontaan bestellen duurt vaak te lang.
Het grootste verbeterpunt is echter de Mr. Sushi app. Voor een bedrijf dat voor een groot deel afhankelijk is van digitale bestellingen, is deze app simpelweg ondermaats. Hij werkt erg slecht, is totaal niet gebruiksvriendelijk en voelt onstabiel aan. Je verwacht van een moderne keten een soepele bestelervaring, maar dat is hier helaas niet het geval.
Kortom: Lekker eten, maar de techniek en de snelheid moeten echt professioneler.
2 pokebowls besteld en wat loempia’s
2 pokebowls besteld en wat loempia’s, het duurde 2u en 45 minuten voordat het was bezorgd. Ook waren de loempias koud, de pokebowls redelijk klein en er zat weinig saus op.
they don't give the promised bonuses
We've been regular customers of this place in Hilversum for a long time.
They often don't deliver the extra features we order, like extra ginger. And last time, we used their promotional brochure to enter a cheat code for a free roll in our order, but they never delivered it. When we called, the manager said the system didn't recognize our cheat code, so they didn't include the bonus. However, we can come (!!!!!) and pick it up ourselves. Outrageous. Never again.
Een uur te laat
Purmerend: Een uur te laat, tas kapot, eten waarschijnlijk gevallen, geen drinken meegeleverd, eten koud. Bestelling van €90,- en konden het alleen oplossen door het op te halen. En dan kreeg ik mijn geld terug. 20 uur 's avonds, en dat is de oplossing. Manager spreekt geen Nederlands Ik ga hier nooit meer bestellen! En raad een ieder ander het af!
Mrshusi Hilversum
Wij hebben wij Mrshusi besteld, we hebben om half 8 voor half 9 besteld. Toen hebben ze heel netjes gebeld dat het 15 minuten later zou zijn. Geen probleem natuurlijk maar toen ik om 21:15 belde toen zou het nog 15/20 minuten duren. Dit is belachelijk, dit is dan een uur later dan we hadden besteld en we mogen hopen dat het er dan is…. Dit is dan 2 uur voor een kleine bestelling. Neem dan geen bestellingen meer aan als je dit niet aan kan.
website werkt niet goed je ben geld kwijt en heb geen sushi
Wij bestellen via website sushi hebben netjes ons postcode ingevoerd en 'ophalen' geselecteerd. De app vraagt ons 2 keer om ons adress / postcode invoeren wat wij ook gedaan hebben. Ook hebben wij geselecteerd dich bij ons filiaal. Toen mochten wij menu kiezen en betaald. Toen wij deze kwamen ophalen blijkt dat de app heeft de hoofd restaurant gekozen die dus 200 km van ons veer is. Hebben geen sushi ontvangen was niet mogelijk cancelen en hebben zonder eten 50 euro kwijt gewest met honger naar Huise gegaan. Gebeld met klanten service en het was ons verteld dat wij kunnen niet geholpen worden. Het is schandalig dat dit kan en niet werkende app die niets aan gedaan wordt. Ik adviseer bestel er niet bij hoen online anders kan je zelfde situatie ervaren. Vind het belachelijk dat het zo een grote firma zo een slechte system heeft en dat er geen help via klanten servies verleent wordt.
1 uur en 45 minuten moeten wachten op…
1 uur en 45 minuten moeten wachten op de bestelling. Bestelling klopt niet en wordt glashard ontkend. Eten is ook slecht van smaak. Klef en lauw. Deze moet je overslaan
Sushi is altijd vers en eigenaar vriendelijk
Sushi is altijd vers en eigenaar is vriendelijk. Vanwege de sneeuw kon hij een keer niet leveren. Werd prima opgelost. Hij heeft ook aandacht voor zijn vaste klanten. Ik vind dat een pluspunt. Zeer tevreden!
Na 2 uur wachten zelf bestelling opgehaald
Bestelling geplaatst voor 18.00 uur. Gekozen bezorgtijd 19.15 uur Werd na betaling veranderd in 20.00 uur. Om 20.00 uur nog niets..Telefonisch wareen ze niwt bereikbaar, werd niet opgenomen. Dus zelf maar om 21 uur naar mr sushi gereden en mijn bestelling opgehaald. Valentijnsdiner is daardoor in t water gevallen en voor niets bezorgkosten betaald!
“Om half negen heb ik sushi besteld
“Om half negen heb ik sushi besteld. De bestelling is geaccepteerd, maar ik heb mijn bestelling niet ontvangen! Het bedrag is wel van mijn rekening afgeschreven!
Helaas een slechte ervaring
Helaas een slechte ervaring. Crispy tuna en crispy salmon roll doen ze hier blijkbaar in de frituur. Ik zou dat dan deepfried noemen. Bij het openen zag het er totaal niet uit zoals op de menukaart die ze presenteren. Daar lijkt het gewoon alleen een crispy bovenkant met zoals ik het normaal ken met rauwe zalm en rauwe tonijn erin! Nu te doorbakken en druipend van het vet helaas. Geen aanrader!! Ik heb hier over gebeld maar helaas staan ze niet open voor kritiek en was het gewoon pech. “We hebben het nu heel druk en dit is hoe we het maken en so be it!” Erg jammer dit! Ik mag na zelf aandringen wel een klacht schrijven naar ze. Nou dat zal ik dan maar doen.
Nooit meer iets bestellen
Nooit meer iets bestellen . Nu voor de derde keer besteld, maar zeer teleurgesteld Bestelling niet kompleet gekregen. Sushi niet lekker., zacht ( of het de hele dag al in vitrine heeft gelegen)Bezorgtijd 2 uur later! Als je ze belt , zeggen ze, is onderweg en wordt snel bezorgd.
We hebben een bestelling gedaan met…
We hebben een bestelling gedaan met rolletjes met komkommer en met ei. Degene met ei ontbraken bijna allemaal. Toen we erover belden hebben ze ons eerst een half uur aan de telefoon gehouden, heel onduidelijk allemaal, en daarna zouden ze terugbellen. Dat deden ze wel maar vervolgens zeiden ze dat het aantal rolletjes klopte volgens de camerabeelden en dat ze niks voor ons konden doen. En het aantal klopt dus ook wel, maar de inhoud niet. Maar dat leken ze maar niet te begrijpen.. uiteindelijk dus niks mee opgeschoten en betaald voor iets wat we niet hebben gehad. Wat een “service” dit.
Voedselvergiftiging …
We hebben mr sushi opgebeld met de vraag of we hier samen uit konden komen maar we werden gewoon niet gelooft. Na 3 keer bellen wouden ze ons eerst een tegoedbon geven ( nee dankje) en later een deel van het geld ( prima) tot op heden nog steeds niets ontvangen. Voor ons NOOIT meer. ( vestiging Doetinchem)
Heerlijk gegeten en prima bezorgd…
Heerlijk gegeten en prima bezorgd vanuit Voorhout
Slechte service
Na 1 uur en 40 minuten wachten een verkeerde bestelling geleverd. Door de sneeuw bezorgen kan wat langer duren en dat snap ik. Maar om vervolgens de goede bestelling te krijgen moest ik nog 45 minuten wachten en er was niks extra om het goed te maken. Ik moest zelfs de verkeerde bestelling weer meegeven aan de bezorger. Het eten is lekker maar iets van service was ver te zoeken.
Mr sushi zutphen!
Mr sushi zutphen!! Geeft mij altijd goede service. Bij iets verkeert gegaan word mij nieuwe gebracht en mag ik het foute houden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.