Valutata 4 stelle su 5

Har fått mycket bra hjälp, möjligen lite långa väntetider i telefon. Efter att jag krånglat mycket med en bokning, ombokning och avbokning av en dyr resa fick jag tillbaka pengarna minus avbokningsavg... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bokade en resa till London och ville lägga till bagage, det kunde inte det fantastiskta MR Jet hjälpa till med utan hänvisade till Norwegian som vi skulle flyga med. Pratade med Norwegian och dom sad... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bokade flyg och hotell från Köpenhamn tur och retur. Enl bokning ingick incheckat bagage och handbagage. Vid incheckning fick vi trots detta betala 300 DKR per person, enkel resa, för vårt bagage då N... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Försökte boka flyg och hotell. Fick meddelande om att köpet inte gick igenom. Trots detta reserverades närmare 10 000 kr på mitt konto som jag inte kunde disponera på EN VECKA... Hade flera samtal til... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

1,7

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bästa servicen hittills i en Kundtänst

Bästa servicen som jag fått hittills.
Mycket kompetent tjej (Jie) Lyssnade in på mina behov och kom med olika förslag.
Medvetandegjorde mig på ett bra sätt vilket ledde till att jag känner mig mycket nöjd med val av resmål, hotell och flyg.
Henne vill jag ge en ros till. Det är personer som hon, som gör att jag kommer att fortsätta boka hos Mr Jet.

14 aprile 2016
Valutata 4 stelle su 5

Enkelt

snabbt och enkelt utan alltfor många "tilläggsfrågor" om ditten och datten som vissa konkurrenter har. Man blir arg när grundpriset blir förändrat med för många tillägg vid beställningen.

13 aprile 2016
Valutata 3 stelle su 5

Always problem with hidden costs

This time the result was that we as a family shall trawel with only handbagage 8kg =24kg and back to Sweden with 69+24kg !
And we must buy expensive bags for 200 SEK each.

22 marzo 2016

Hej Per,

Det var tråkigt att höra att du känner att vi gömmer kostnader. Vi försöker vara så tydlig som möjligt mot våra kunder. Många flygbolag säljer biljetter till ett lågt pris där man måste betala extra om man vill checka in baggage. När man bokar flyg via oss får man upp information att eventuella bagageavgifter inte ingår i priset. Man kan även klicka sig vidare för att få upp mer information om vad baggage kostar med valt flygbolag.

Vänliga hälsningar, Mrjet

Valutata 3 stelle su 5

Bra bemötande men vilseledande information

Lätt att boka, bra bemötande vid frågor. Dålig eller knapphändig information om rummen vid paketresor. Dessutom verkar det som om man alltid får hotellens sämsta rum, t ex utan fönster vid lågprisresor. Beskeden att det inte finns några andra rum trots att man bokar tidigt. Jag misstänker att hotellen tillhandahåller de sämre rummen till lågprisresor och sparar de andra rummen, till resor där de kan ta ut mer betalt. Tyvärr är det inte de sämsta rummen man ser på de bilder som visas vid bokningen.

Hej Laila,

Tack för din feedback! Man kan ändra sin rumstyp i bokningssteget i mån av tillgänglighet om man önskar en annan typ av rum. Enklare rum är billigare, vill man ha bättre rum blir det dyrare. Detta är oberoende av vilken typ av resa man bokar.

Vänlig hälsning, MrJet

Valutata 3 stelle su 5

Vid kontakt med er telefonitjänster upplevs en avsaknad av kunskap hur olika flygföretags regelsystem finns att finna.

Förbättringar
* kunskap om olika flygföretags regelbok.
* minska på väntetid- under tiden man sitter i telefonkön kan man knappa in referensnummer.
* länkar till flygföretagens boknings/ombokningspolicy.

Hej Anders,

Tack för dina förslag. För att få fram vilka regler som gäller vid av eller ombokning för en biljett kan det ibland ta lite tid innan vi kan ge svar. Detta har inget med dålig kundskap att göra utan beror på att det är mycket text som måste läsas igenom innan vi kan ge svar på vad som gäller.

Vänlig hälsning, MrJet

Valutata 2 stelle su 5

Betalning fungerar ej

Priset på bokningen stämde ej med kreditkoprtsbeloppet, trots att jag bockat i att jag ville använda min reward.

Risposta di Mrjet

Hej Bo, Priserna ska stämma med det man ser när man bokar. Kontakta gärna vår kundservice så att vi kan hjälpa dig att undersöka om någto blivit galet +46 (0) 8 505 647 53. Vänlig hälsning, MrJet Kundservice

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più