Zakelijk behoorlijk wat epoxy gekocht voor allerlij projecten. Kwaliteit van de producten zijn goed met de juiste prijs. Ze hebben een mooi assortiment, wat je nodig hebt voor een geslaagt pro... Leggi di più
Heldere en duidelijke uitleg op vele vragen zowel telefonisch, schriftelijk alsook in de winkel. Praktische video’s op de Website. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Bestelde artik... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alles vindt ik goed. Duidelijke webshop. Snelle levering. Zeer nette verhouding prijs en hoeveelheid. Ik had eerst bij een bouwmarkt voor 50,- 2K houtrot reparatie opgehaald, Dat was vooral lucht.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Properly made website with all the necessary information one could need for the products they offer. Epoxy is very good quality. My second order they made an mistake with sending a wrong product, a... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
- Fornitore di accessori nautici
- Negozio di bricolage
- Negozio di materiali da pavimentazione
- Negozio di hobbistica
- Negozio di articoli per la pittura
Scritti dall'azienda
Mr.Boat Epoxy is dé specialist op het gebied van epoxy, gietharsen, glasweefsels en aanverwante producten. Al meer dan 15 jaar bieden wij hoogwaardige materialen en deskundig advies aan onze klanten, zowel voor hobbyisten als voor professionals. Onze uitgebreide productlijn omvat alle soorten epoxy, epoxy gietharsen, epoxy vloercoatings, versterkingsweefsels, vulmiddelen en diverse producten voor de verwerking van epoxy. Wij leveren deze producten door heel Europa. Daarnaast zijn wij trotse dealer van de gerenommeerde merken Hydrant en Epifanes Jachtlakken.
Kikkertweg 15, 1521 RE, Wormerveer, Paesi Bassi
- +31(0)75-6289809
- info@mrboat.nl
- www.mrboat.nl
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Bestelling geplaatst op 25 maart
Bestelling geplaatst op 25 maart, nog steeds niets ontvangen.
Ik krijg geen antwoord op mijn mails.
Pakket binnen de week ontvangen, top!
Pakket binnen de week ontvangen en een vlotte communicatie per e-mail!
Zakelijk behoorlijk wat epoxy gekocht…
Zakelijk behoorlijk wat epoxy gekocht voor allerlij projecten.
Kwaliteit van de producten zijn goed met de juiste prijs.
Ze hebben een mooi assortiment, wat je nodig hebt voor een geslaagt project.
Helaas is de comminucatie en leveringen zeer slecht.
Beloofde levertijden worden niet nageleefd.
Als je contact zoekt via de mail krijg je geen reactie.
Via de telefoon word je doorverbonden en uiteindelijk de melding dat je word terug gebeld.
Voor ons, als zakelijk account niet mee te werken.
Werk aan een betere communicatie Mr. Boat!
Goede ervaring met epoxy materiaal
Goede ervaring met epoxy materiaal
Service snel en betrouwbaar
Product had een dag vertraging
Product had een dag vertraging. Netjes van op de hoogte gebracht en meegedacht.
Geven goede uitleg door de telefoon
Geven goede uitleg door de telefoon. Daarna epoxy besteld en super resultaat gekregen!!!
Al jaren een top bedrijf🫶
Ik heb op 09-12-2025 een bestelling…
Ik heb op 09-12-2025 een bestelling geplaatst daar zijn wat problemen mee geweest maar dit is naar de tijd door frank passend opgelost hopelijk kunnen we nu toch bezig met de komende projecten.
Bedankt Frank voor de service
Snelle levering en de producten zijn…
Snelle levering en de producten zijn van een goede kwaliteit.

Altijd behulpzaam en oplosingen nabij
Altijd behulpzaam en oplosingen nabij

Risposta di Mr.Boat Epoxy
Prima service en snelle levering…
Prima service en snelle levering middels post nl

Snelle levering.
Goede kwaliteit prijs verhouding.
Goeden beschrijving.

Risposta di Mr.Boat Epoxy
Goed spul die epoxy van Mr boat
Goed spul die epoxy van Mr boat. Makkelijk verwerken en voor het aquarium uitstekend voor een achterwand.

Geweldige service
Geweldige service, materialen van goede Kwaliteit en super snelle bezorging!

Snelle levering en zeer goed product
Snelle levering en zeer goed product

Top webshop
Top. Heb meerder bestellingen gedaan, een was er zoek geraakt. Werd meteen een nieuw pakket opgestuurd, dat zie je zelden met webshops.

Risposta di Mr.Boat Epoxy
Snelle levering van perfecte materialen.

Risposta di Mr.Boat Epoxy
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.