Valutata 1 stelle su 5

Säljaren ringer och berättar att mitt abonnemang på mobilen håller på att löpa ut och att denne kan hjälpa mig binda om det till bättre pris än tidigare. Jag tackar nej då jag upplyser att jag precis... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ringer och använder vilseledande info för att sälja in nya abonnemang med långa bindningstider. Säljaren utgav sig indirekt för att jobba för min nuvarande tele leverantör. Beskriver att de har... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt imponerad! Jag fick prata med en väldigt kunnig och trevlig rådgivare som förklarade allt tydligt och hjälpte mig att halvera mina kostnader genom att flytta mina abonnemang. Allt sköttes sna... Leggi di più

2,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Vilseledande och felaktig försäljning

Jag tackar nej då jag upplyser att jag precis bundit nytt avtal med ny leverantör, men tjatet fortsätter och tillslut hamnar vi i en diskussion om att denne ljuger, då avslutar säljaren samtalet omg.

19 giugno 2025

SE UPP! DU BLIR LURAD!

Beskriver att de har ett samarbete med 3 som kunde göra att jag skulle spara 300kr i månaden vilket så klart var lockande. Och trots att jag frågade om det verkligen gick att byta utan att få betala dubbla abonnemang så är det så det kommer att bli då huvud abonnemanget förfaller först 2027.
Deras hemsida fungerar inte och de är omöjligt att hitta telefonnummer till dem.

SÅ SE UPP SÅ DU INTE BLIR LURAD!

4 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ringer med lögner vilseledande taktiker

Ringer och använder vilseledande och lögnaktiga taktiker för att sälja in nya abonnemang med långa bindningstider. Försöker att dölja vilka som ringer och utger sig indirekt för att jobba för nuvarande tele leverantör.
Synd att säljarna inte klarar av att sälja produkter utan att ljuga och vilseleda

26 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Enligt samtal med kundtjänst skulle jag…

Enligt samtal med kundtjänst skulle jag skicka mail. Skickar mail angående avtalet, får inget svar på över en månad. Först när jag skickar mail igen idag får jag ett ärende nummer över en månad senare. Så heter det att du får en "egen handläggare" som ska hjälpa dig när du pratar med moville i telefon. Så dålig still att inte ens svara på mail när de ber en maila. Otroligt missnöjd med bemötandet.

30 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Dags att sluta ringa mig nu

Hela mars månad blev jag fullkomligt terroriserad av samtal från olika nummer, varje dag, från TRE.
Nu verkar det som att TRE låter ett annat eget säljbolag ringa åt dom istället.
Dock ringde TRE "bara" på vardagar medans ni ringer varenda dag hela april nu.
Jag har skyddat nummer just av den anledningen att jag inte vill vara tillgänglig för sånt här. På något sätt har ni ändå kommit över mitt nummer. Ring två gånger, svarar ingen, lämna dom ifred. Ni ger bara telefonförsäljare ännu sämre rykte än dom redan hade.

23 aprile 2025

Risposta di Moville

Vi är en av flera återförsäljare till Tre och det är fullt möjligt att du har fått samtal från olika återförsäljare. Vi utbildar våra säljare att inte ringa fler gånger när konsumenter visat uteblivet intresse.

Vill du mejla ditt telefonnummer och att du inte vill bli kontaktad mer från oss till ordersupport@moville.se så kommer vi se till att du inte blir uppringt från vår sida igen.

Valutata 1 stelle su 5

Sluta förhala att Caroline Nyberg har…

Sluta förhala att Caroline Nyberg har lurat mig.
Alla kan göra fel men se till att tala sanning med tilltänkta kunder.
Fixa tillbaka mitt abonnemang till Telia.
Händer inget under nästa vecka så skickar jag tips till tidningarna.
/Anders

12 aprile 2025

Risposta di Moville

Hej, du är återigen välkommen att kontakta oss på ordersupport@moville.se för hjälp då vi inte hittar ett aktivt abonnemang hos oss.

Valutata 1 stelle su 5

Försöker bara lura en att teckna nytt…

Försöker bara lura en att teckna nytt abbnomang på 3 sitter och ljuger en i örat.
En positiv sak va deras kundservice när man blivit lurad så kunde dom snabbt makulera bort fakturan

26 marzo 2025

Vi beklagar att du haft en negativ upplevelse!

Vi strävar alltid efter att ha hög kvalité i samtalen och jobbar aktivt mot att undvika missförstånd. Tack för din feedback, vi kommer att granska detta.

Valutata 1 stelle su 5

Försökte få mig att tro att de ringde…

Försökte få mig att tro att de ringde från Telia, och ville få mig att byta abonnemang till Tre.

13 marzo 2025

Vi beklagar att du haft en negativ upplevelse!

Om du har några frågor eller vill ha ytterligare förtydliganden, tveka inte att kontakta oss på ordersupport@moville.se – vi hjälper gärna till!

Vilseledande försäljning genom Moville – besviken på Tre

Jag har blivit kund hos Tre under vilseledande omständigheter via deras återförsäljare Moville. Den 8 december 2024 blev jag uppringd av en säljare från Moville en söndag förmiddag. Han presenterade sig på ett sätt som fick mig att tro att han ringde från Halebop, min nuvarande operatör. Han erbjöd mig 5G och tre kostnadsfria månader och bad mig endast godkänna med mobilt BankID. Han påstod att jag skulle få ett brev men att jag inte behövde öppna det, eftersom jag senare skulle få ett SMS med mer information.

Först när jag fick en faktura via Kivra insåg jag att jag blivit bunden till ett abonnemang hos Tre i 24 månader, något jag aldrig avsåg att ingå. När jag kontaktade Moville för att bestrida detta fick jag endast svaret att min ångerrätt hade löpt ut och att avtalet gäller.

Detta är enligt mig en vilseledande försäljningsmetod och det är anmärkningsvärt att Tre samarbetar med ett företag som agerar på detta sätt. En snabb titt på Movilles Instagramkonto visar en bild av ett företag som knappast inger förtroende.

Jag förväntar mig bättre från en seriös mobiloperatör och är djupt besviken på hur detta hanterats. Jag rekommenderar starkt att vara försiktig med Tre och deras återförsäljare Moville.

8 dicembre 2024

Valutata 4 stelle su 5

Suveränt BREDBAND & MOBIL
Vi har alltså…

Suveränt BREDBAND & MOBIL
Vi har alltså båda abonnemangen
och är riktigt nöjda.

Ibland har jag behövt åka ut på landet och har då ändå haft bra täckning.

De få gånger jag haft stru
l med bredband har jag fått snabb och utomordentlig support via privata kontakt person Moville erbjuder.

6 gennaio 2025

Slutar aldrig att ringa

Slutar aldrig att ringa, använder bara ett nytt nr vill inte bli kontaktad av detta skam förtaget. Har bett dom 5 gånger att sluta ringa. Fortsätter ändå att ringa! Har nu ringt mej över 100 gånger.

29 gennaio 2025

Risposta di Moville

Vi beklagar att du haft en dålig upplevelse!

Vi är en av flera återförsäljare, vilket kan göra det svårt att koppla specifika nummer till oss. Mejla gärna in vilket nummer du känner att du fått en massa samtal på till ordersupport@moville.se så kan vi se till så att du inte blir uppringd igen.

Riktigt imponerad!

Riktigt imponerad!
Jag fick prata med en väldigt kunnig och trevlig rådgivare som förklarade allt tydligt och hjälpte mig att halvera mina kostnader genom att flytta mina abonnemang. Allt sköttes snabbt och smidigt, och jag behövde inte oroa mig för något. Rekommenderar verkligen Moville om man vill spara pengar och få bra service!

20 gennaio 2025

Funkar bra än så länge

Funkar bra än så länge
Jag blev lite osäker när de ringde och erbjöd ett billigare abonnemang, men allt har fungerat som utlovat hittills. Kundtjänsten var hjälpsam när jag hade några frågor efteråt. Känns som att de försöker vara ärliga, men jag hade önskat lite mer tydlighet om vad som ingår i avtalet från början.

22 gennaio 2025

Toppen och smidigt.

Köpte en iphone 16 av dom som hade ett abonnemang som va både billig och gratis dom 3 första månaderna, allt funkade smidigt och blev bemött bra.
Från min erfarenhet så får moville en 5/5.

6 gennaio 2025

Riktig bra

Riktig bra! Gillar snubben jag prata med riktig skön han va också ärlig med allt och fick mig förstå va jag skulle få

21 gennaio 2025

Bedrägligt beteende!!

Att ringa och säga "Hej, jag ringer från Telenor",när man inte gör det är snudd på bedrägeri!
Om ni istället hade ringt och sagt "Hej, jag ringer från ett företag som heter Moville och kan erbjuda alternativa telekomlösningar till ert företag" hade det varit ok!

Börje Davidsson
Börjes Skogs & Trädgårdstjänst AB

19 gennaio 2025

Vi beklagar att du haft en negativ upplevelse!

Vi säger inte att vi ringer från Telenor och kommer att undersöka detta ärende! Vi vill förtydliga att vi alltid uppger vilken operatör kunden har sitt abonnemang hos för att säkerställa att vi pratar med rätt person och följa GDPR-lagstiftningen.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più