Nu er kl 07:36 har ventede siden 0720 der står at den skønne havde været her 0724 men er ikke kommet i nu den er nede ved et andet bus stop jeg ville ønske man kunne sætte billede
Scopri cosa dicono le persone
Bussen kom og den kørte alt for tidligt så jeg nåede den ikke og de kører som en brækket arm håber det lukker ned ikke en anbefale tak for intet ses gider ikke og skive mer om det er ses
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Gammel Køge Landevej 3, 2500, Valby
- www.movia.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Nu er kl 07:36 har ventede siden 0720…
1 stjerne forbi man skal gøre det
1 stjerne forbi man skal gøre det. Stå og vente på en bus kl 6.35 og den bare kører forbi forbi den er fyldt.......IKKE OKAY.....
102A
Tak fordi jeres Bus 184 køre foran…
Tak fordi jeres Bus 184 køre foran snotten på en.
Der er så nice at kigge på mens jeres bus køre fra en.
Top service.
Bussen kom og den kørte alt for tidligt…
Useriøst
Useriøst. Danmark har noget af det dyreste offentlige transport og det er rent ud sagt afføring. Føler at jeg hver dag spilder mine penge når jeg må planlægge at tage bussen 3 afgange før for at håbe på at kunne nå på arbejde til tiden, og alligevel skal jeg vente i alt mellem 15 - 45 minutter - og stadig komme for sent.
Utroværdig og fusk firma
Det er det dårligste firma jeg har handlet med, kjolen er for stor.. Den kommer fra Kina samt den bliver sendt fra Malmø..
Men jeg skulle sende billeder af hvordan den så ud på mig, så de kunne se om der har nogen de kunne gøre bedre.. Så i dag kunne jeg vælge at sende den tilbage og få pengene retur når de modtog pakken..Samtidig tilbød de mig 25 % delvis refundering ,af 359 kr , det fik de til ca.87 kr og så kunne jeg beholde kjolen, men hvad skal jeg bruge den til, når jeg ikke kan passe den….
Simpelhen ikke i orden
Simpelhen ikke i orden. Bussen kører direkte forbi mig ved busstoppestedet. Jeg løber efter den og når den holder ved et lyskryds vil buschaufføren ikke lukke mig ind.
Bus 420 mod Slagelse er lige kørt forbi…
Bus 420 mod Slagelse er lige kørt forbi min søn, som skulle have været på weekend hos sin far på Fyn. Altså hvad sker der for jeres chauffører? Synes virkelig I skal overveje, at give dem et tilskud til briller, for nogle af dem er tydeligvis blinde. Noget må I seriøst gøre, for det er ikke første gang og helt sikkert heller ikke den sidste😡
4A's tider er utilregnelige
4A's tider er så utilregnelig at man ikke kan planlægge sin rejse på nogen måde. Den kommer aldrig til tiden, og tiderne er altid super misvisende og skifter efter behov
Kontrollørerne med utrolig dårlig…
Kontrollørerne med utrolig dårlig attitude. En rejsekort app, hvor jeg swipede men den gik i hak og derfor fik jeg en bøde… utroligt
Flextrafik.
Flextrafik.
Bestiller tiden ændre det bare så jeg ikke når frem eller må sidde og vente i 3 timer.
De kører meget dårligt tager ikke hensyn til at man har ondt angst eller andet.
Taler i telefon på deres eget sprog
Når man klager siger chauffør noget andet det bliver lagt til statik og når der er klager nok tager man kontakt til vognmand.
Hvis man beder om hensyn siger de du bliver sat af. Ved at påkører andre siger de ring til politiet og vil ikke gøre noget ved det.
Rollator bliver ikke fastspændt kører rundt på gulvet i de store biler.
Jeg har gentagne gange forsøgt at…
Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte kundeservice, men jeg modtager ingen svar, uanset hvor mange gange jeg skriver. Samtidig bliver man pålagt rykkergebyrer, hvis man ikke betaler kontrolafgiften. Det betyder i praksis, at man føler sig tvunget til at betale afgiften, inden sagen overhovedet er blevet behandlet, selvom man er berettiget til at indgive en klage. Det virker urimeligt, at man risikerer ekstra gebyrer, mens man blot afventer svar fra kundeservice.
For sent & bremsning
Busserne på Køge Station kører næsten altid lige foran hinanden, hvilket allerede skaber frustration for passagerer. Men det er ikke kun ubelejligt – det er også farligt. Chaufførerne laver hårde opbremsninger, og jeg er selv røget med hovedet direkte ind i vægpanelet.
Det føles som om der ikke tages hensyn til passagerernes sikkerhed, og det skaber stress og risiko for skader. Movia bør tage dette alvorligt og sikre, at busserne både kører mere koordineret og med en kørsel, der er sikker for alle passagerer.
Jeg fik en bøde på 1000kr
Jeg fik en bøde på 1000kr. for at tjekke 4 sekunder for sent ind i bussen.
Bus nr 420 i Slagelse er lige kørt…
Bus nr 420 i Slagelse er lige kørt direkte forbi min søn, som stod helt klar ved stoppestedet. Sidst min mand var med bussen og skulle af (vi bor på landet) og trykkede på klokken, der stoppede chaufføren ikke og han måtte gå yderligere 1,5 km i snestorm fordui han selv måtte op og bede chaufføren stoppe. Det er godt nok elendige chaufførerat det eneste de skal, det kan de ikke finde ud af.
Få nu styr på jeres ting!!!
Av for den da movia. Længe og langt skal man lede efter et mere inkompetent firma end jeres. I skider på jeres kunder/borgere ved at busser fx aldrig dukker op, eller kommer mega meget for sent. Nu ved jeg ikke om I er i samarbejde med rejseplanen, men det ville da nok være en ide at have en dialog med dem så de kan få opdateret ens rejse på rejseplanen så man ikke står og får mega lang næse!
Der skal til at ske nogle ændringer inde hos jer! I burde skamme jer!
De giver en 16 og i knægt en bøde…
De giver en 16 og i knægt en bøde selvom han har en billet
Tænd for varmen i jeres busser
Tænd for varmen i jeres busser, under al kritik
I kan godt sætte varme på oppe ved chaufføren, men ikk i resten af bussen.
I sætter prisen op konstant
Hej @movia jeg har idag kl 12:05 været…
Hej @movia jeg har idag kl 12:05 været ude og kører med bus 14 fra Nørreport > ryparken , hvor buschaufføren bruger et meget verbalt sprog og er direkte grov og modbydelig over for bussens passagere. Det kommer af en ældre dame bare nævner at bussens rejsekort stander ikke fungere korrekt og hun var i tvivl om hvordan hun skulle tjekke ud.
Hvordan kan man have den slags mennesker som et ansigt for firmaet med sådan en opførsel ?
Direkte usmageligt!!
Bussen havde nr : 7752
Unreliable service
Unreliable service. If i can give 0 stars i would. Im just so tired of this company, i have no words anymore. I use bus 164 everyday and it is late everyday. And sometimes the bus is cancelled for no reason. There is road work from 24feb to 06mar so the bus stops changed, fair enough. However the bus at kl 0904 DID NOT stop at the temporary stop, it stopped at the original stop so i missed it. I dont understand how a company can be this uncoordinated. Us commuters dont have a choice but to use this company unfortunately
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.