Mooie zoutlamp geleverd.Met…
Mooie zoutlamp geleverd.Met instructies.
Goed verpakt.Ben er blij mee.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en hebben ons toegespitst op decoraties, geurproducten en sieraden uit eigen import. Daardoor zijn wij in staat om tegen lage prijzen onze producten aan te bieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze klanten zijn van groot belang. Daarom verpakken wij uw pakket met liefde en word elk product uitvoerig gecontroleerd voorgaande deze word verzonden naar u. we wensen u veel shop plezier op onze vernieuwde webshop
Argon 16 c2, 4751xc, Oud-Gastel, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Mooie zoutlamp geleverd.Met instructies.
Goed verpakt.Ben er blij mee.
Super vriendelijk! De verzending ging niet helemaal goed maar daar konden jullie helemaal niks aan doen. Pakketje gelukkig opnieuw kunnen versturen en heb het snel mogen ontvangen. Vriendelijk contact en zeer meedenkend! Lamp ziet er kwalitatief goed uit en werkt naar behoren. Ik ga zeker nog eens bestellen bij jullie!
Wat een super service 🥰
Heb 2 zoutlampen besteld,helaas was er één snoer beschadigd.
Gelijk melding van gemaakt en ze stuurden meteen een nieuw snoer.
Zelfs nog een xtra lampje erbij gekregen.
Vriendelijk bedankt 👌👌😊
Super mooie lampen hele fijne service
Goede service!
Netjes en snel geholpen, wij zijn erg tevreden :)
Super slechte service. Na het retourneren van mijn spullen heeft het 2 maanden geduurd voor ik mijn geld terugkreeg.. buiten dat had ik via bol.com wierrook besteld. Het leek erop dat ik een grote doos kreeg helaas Weeg ik maar vier kleine pakjes voor bijna 25 euro terwijl een pakje eigenlijk maar €1,50 kost werkelijk belachelijk zeg maar gouden wierook..

Risposta di Mountain Giftshop
Zoals gewoonlijk is alles absoluut schitterend. Snelle verzending en zeer goed verpakt. Zeer professionele en vriendelijke bediening. Dankjewel en tot binnenkort 🌷
Heel vriendelijk! Snel verzonden. Alles stevig verpakt. Mooie artikelen aan een scherpe prijs. Zou dit iedereen aanraden.
Prachtige zoutlampen. Zeer klantvriendelijk. Top service. Alles wordt uit de kast gehaald om precies te vinden wat je zoekt. Petje af voor deze lieve, deskundige en zeer hard werkende mensen. Tip: nog op zoek naar een Sinterklaas of Kerst cadeautje ga naar hun website.
Mooie gift shop waar ik al veel heb. Besteld en aangekocht. Ik ben super tevreden van de kwaliteit van deze webshop. De kwaliteit is er top als ook de dienstverlening,vriendelijke mensen daar.
Een leuke gift shop,zeer mooie kwaliteiten daar.ik heb er al veel aankopen gedaan en zijn super tevreden ervan,mooie zoutlampen deze zijn top. Ook de kaarsen enzz zijn er de max.ik kan iedereen aanraden om klant te worden

Risposta di Mountain Giftshop
Het product is altijd optijd en compleet er ontbreekt nooit wat en het zijn goede mensen die er ook hard voor werken om alles goed te krijgen voor ons als klanten van dit bedrijf en ik snap niet dat mensen ze neer halen met slechte reviews te gaan schrijven mensen kom op! Kijk alsjeblieft op de webshop of op bol.com voor de beste zoutlampen. En wierook enzovoort en het het zeker betrouwbaar je krijgt altijd je spullen en als der iets mee is stuur een mailtje naar het mailadres en dan komt het allemaal vanzelf weer goed

Risposta di Mountain Giftshop
Ze krijgen zelden reviews, maar nu ze de moeite nemen om op die van mij te reageren, na bijna 1 maand, hebben ze 'ineens' in een paar dagen tijd alleen maar positieve reviews. Ha!
Ze frankeren hun product niet voldoende waardoor PostNL het bedrag + boete bij jou gaat claimen. Ze geven aan dat dit niet erg is en dat je het bericht van PostNL gewoon moet negeren. Dit was overigens een aankoop via Bol.com en BOL interesseerde het ook verder niet.
Ik ga deze review beslist niet herzien en wel aanvullen om de volgende redenen:
1. Het product bedraagt 10 ml olie, wat een gewicht heeft tussen de 8 en 9 gram. Dat is verpakt in een glazen flesje, een karton en een bubbel envelop. Hiermee komt het gewicht ruim uit boven de 20 gram. U frankeert met een postzegel van € 1,14. Hiervoor kunt u tot 20 gram versturen. U had minstens het dubbele moeten frankeren en wellicht zelfs voor het tarief tussen de 50 en 350 gram. Met 100% zekerheid gaat u in tegen de geldende tarieven van PostNL.
2. U verzaakt om de afzender op de envelop te plaatsen. Hiermee legt u de verantwoording sowieso naar de ontvanger. U bent immers niet vindbaar voor PostNL.
3. De door mij opgevraagde factuur met B.T.W. heb ik tot op heden nog steeds niet ontvangen.
4. U reageert bijna 1 maand later op de review en verwacht dan ook nog dat deze herzien wordt, terwijl uw onderbouwing nog steeds de feiten niet weerlegt.
Bij deze nog een extra reactie op jullie 'gewijzigde reactie':
1. U heeft zich echt vergist en maar 1 postzegel geplakt met een 1. Ik heb hier een bewijs van, dit heeft BOL ook ontvangen, maar vinden het de moeite niet waard om u hierop aan te spreken/door te sturen.
2. Ik heb de BOL vergoeding van € 10 euro niet geaccepteerd. Zie hiervoor mijn review: 'Ik zwijg niet voor een tientje'. Het is een principekwestie om deze vergoeding niet te accepteren. Bij acceptatie ga je namelijk akkoord met de werkwijze van uw bedrijf en dat van BOL. Beide partijen verzuimen om verantwoording te nemen, vandaar dat deze review openbaar staat. Dat hebben jullie echt aan jezelf te danken! PostNL heeft hier totaal geen aandeel in, hou op met afschuiven van eigen fouten!
IK ZWIJG NIET VOOR EEN TIENTJE
Partners frankeren te weinig voor de verzending. Ondanks dat je kunt aantonen dat de fout toch echt bij de partner ligt, koopt Bol.com de klacht het liefst af met een tegoedbon van 10 euro. De klantenservice verdiept zich eigenlijk de laatste tijd helemaal niet meer in klachten, geld compenseren is immers sneller, dus goedkoper, dan tijd steken in je klanten.
De partner heeft volgehouden dat ze voldoende gefrankeerd hebben en weten dat wanneer ontvangers weigeren meer te frankeren dat zij het ook niet hoeven te betalen. Jullie vinden dit acceptabel en om van het gedoe af te zijn, compenseren jullie de klanten met 10 euro aan cadeaubonnen. Ik heb deze niet aangenomen omdat ik de actie van de partner niet kan goedkeuren en jullie blijkbaar wel.

Risposta di Mountain Giftshop
Essentiële oliën besteld. Kokos olie en lavendel. Beide geuren waren op, zonder overleg andere geuren gekregen. Gebeld omdat ik kokos olie wilde en op zijn minst overleg had gewild ipv andere geuren. Ik kon de oliën terug sturen, maar moest dan zelf de retourkosten betalen. Waardeloos!

Risposta di Mountain Giftshop
Een jong bedrijf met mensen die ook om mensen geven.Alles is netjes verpakt en op tijd. Heb je een probleem dan wordt het ook netjes opgelost.
Een bedrijf die ze afspraken nakomt en super snelle en nette levering heeft.

Risposta di Mountain Giftshop
Zeer betrouwbaar en altijd erg snel me pakketjes binnen mooie spullen die ze hebben echt aan te raden
Een prachtig assortiment. Zeer klantvriendelijk en een goede service. Zeer transparant bedrijf. U kunt eventueel ook click en collect doen. Op afspraak afhalen is mogelijk volgens de huidige Corona regels. Een echte aanrader !
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.