Valutata 5 stelle su 5

Onlangs een tweedehands Peugeot gekocht bij Motorhuis Den Haag en zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ook de montage van de trekhaak achteraf verliep vlot. De communicatie is prettig met korte li... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechtste dealer ooit! Twee jaar geleden remvloeistof laten vervangen waarbij de nippels te strak zijn aangedraaid. Nu, twee jaar later en tijd om de vloeistof weer te vervangen, willen ze niet het ri... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

mijn Opel bleef Nadieselen (naprutellen van de motor na het sleutel uit de contact te halen) en olie moest ververst worden Thats it! Er werd een Diagnose Gesteld en eindstand hebben ze mij ook nog... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor APK en kleine beurt, Motorhuis Delft: - Makkelijk afspraak maken - Prettige ontvangst aan de balie - Prima leenfiets mee gekregen - Duidelijke telefonische toelichting (wat, kosten) als extr... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Mercato delle auto
  3. Officina di autoriparazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dé autodealer voor scherpe acties, occasions, bedrijfswagens & onderhoud! Voor Opel, Citroën, DS Fiat, Alfa Romeo en Jeep. Bekijk onze merken online.

2,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,9

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Leiden

Dat is echt een waardeloze dealer in Nederland!
Ik heb een Jumpy 3 gekocht bij dezelfde dealer.
Na twee jaar heb ik voor verlengde garantie betaald – tot 5 jaar of 200.000 km.

Ik heb problemen gekregen met de verwarming. Tot nu toe heb ik de auto twee keer naar Leiden gebracht, maar beide keren is er helemaal niets gedaan!
Als ik vraag wat er precies gedaan is, krijg ik steeds hetzelfde antwoord: “We hebben het gerepareerd.” Maar het probleem is nog steeds exact hetzelfde!

Ik heb ook geprobeerd met de manager te praten, maar hij is demonstratief niet naar buiten gekomen om samen met iemand van de werkplaats naar het probleem te kijken.

23 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Kwam om me olie bij te vullen

Kwam om me olie bij te vullen, kreeg te horen dat mijn distiebutieriem versleten was.
Ik naar n andere garage spik en span die, kosten bij moterhuis 800 euro, terwijl het nog onder fabrieks garage viel, blij met mijn second opinion

3 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik had online een afspraak gemaakt

Ik had online een afspraak gemaakt, maar toen ik aankwam, was de afspraak nog niet verwerkt in het systeem, terwijl ik wel een bevestigingsmail had ontvangen. Uiteindelijk brachten ze de auto weg voor diagnose (een probleem met het elektrische systeem). Na ongeveer 2-3 uur werd ik door hen gebeld. Ze zeiden dat ze het defect niet konden vinden en dat ik naar Wittebrug moest gaan. Dat vond ik heel vreemd, omdat zij ook een Opel-dealer zijn.
Ook al vonden ze het defect niet, ik moest toch betalen voor de diagnose (diagnoses die ik zelf had kunnen uitvoeren). Kortom, ik voelde mij bedrogen door zo'n hooggeprezen bedrijf. Trouwens, Wittebrug heeft het probleem gevonden en opgelost!

18 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Demo auto gekocht en laten onderhouden

Demo auto gekocht en laten onderhouden. Nu, na twee jaar, blijkt het een schade auto te zijn geweest ( komt een andere kleine garage achter die mij het slechte nieuws mag vertellen dat ik belazerd ben door Motorhuis Leiden). Ik wil niets meer met hun te maken hebben!

1 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slechte service en nul meedenken

Slechte service!! Mijn elektrische Jeep hield er zomaar mee op tijdens het rijden. Net 1 jan oud. Gesleept naar het Motorhuis en die belde dat ze geen tijd hadden voor de reparatie. Geen gratis vervangend vervoer terwijl het binnen de garantie valt. En ik wacht dus...

10 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mijn ervaring met Motorhuis Velserbroek…

Mijn ervaring met Motorhuis Velserbroek en met name verkoper Raymond was zeer teleurstellend. Ik was geïnteresseerd in een Volkswagen Polo, maar ben gedurende het hele onderhandelingsproces aan het lijntje gehouden met misleidende beloftes en slechte communicatie.

‼️Herhaaldelijk toezeggingen om terug te bellen, maar dit gebeurde niet.
Raymond beloofde meerdere keren mij binnen een half uur of dezelfde dag terug te bellen met updates over de inruilprijs van mijn auto. Dit gebeurde meerdere keren niet, waardoor ik dagenlang in onzekerheid zat.

‼️Lage inruilprijs en vage ‘biedingen’ zonder bewijs.
Tijdens de onderhandeling werd ik geconfronteerd met extreem lage inruilbiedingen, zonder enig bewijs van daadwerkelijke biedingen van derden. Toen ik vroeg om deze te laten zien, werd er ontwijkend gereageerd.

‼️Opzettelijk tijdrekken en valse hoop creëren.
Terwijl ik wachtte op een definitief bod, werd me verteld dat er “nog gekeken werd met een collega naar een betere deal.” Uiteindelijk bleek dat de Polo stilletjes was verkocht, zonder dat ik hierover werd geïnformeerd. Ik moest hier zelf achter komen nadat ik zelf weer contact zocht.

‼️Geen transparantie en misleidende verkooppraktijken.
De gehele ervaring gaf mij het gevoel dat de Polo al eerder aan een ander was verkocht, terwijl ik onnodig werd warm gehouden voor een deal die nooit zou komen. Dit is simpelweg niet professioneel en niet klantvriendelijk.

‼️Conclusie: Als je een eerlijke onderhandeling en duidelijke communicatie verwacht, raad ik af om hier zaken te doen. De manier waarop ik behandeld ben, laat zien dat klantgerichtheid en transparantie hier ver te zoeken zijn.

8 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik krijg veel spam berichten van Motorhuis

Ik krijg veel spam berichten van Motorhuis. Ik heb nooit me ingeschreven voor deze berichten. Ik heb wel ieder keer mijzelf uitgeschreven om meer berichten te voorkomen. Helaas werkt dit niet, ze blijven maar promotie berichten sturen! Ik heb via e-mail bericht een verzoek gedaan om mijn gegevens te verwijderen uit hun database, maar dat heeft ook niet de gewenste resultaat geleverd.

6 febbraio 2025

Nieuwe auto opgehaald

Gisteren hebben we onze auto opgehaald en we zijn heel goed geholpen door Ben van Holsteijn. Wat een fijne service en hij heeft veel voor ons gedaan. Ben krijgt van ons een tien!

24 gennaio 2025

Koop hier GEEN auto

Koop hier GEEN auto! In 1,5 jaar tijd 4 maal terug moeten komen en ondertussen al voor 4000 euro aan reparatie verder… Denk je een duurdere auto te kopen bij een ‘grote betrouwbare’ dealer, nou nee dus.. Zelfs het uitlijnen van banden, vergeten ze te doen. Laat staan het überhaupt nakijken van een auto, voordat ze deze opleveren aan een nieuwe eigenaar. Werkelijk alles versleten en dat voor een auto uit 2018 met 88000 km op de teller. Zonde van me geld. Nooit meer!

14 gennaio 2025

Auto kopen bij Motorhuis , Nooit doen

Auto kopen bij Motorhuis. Nooit doen.
Je hebt alleen maar Gezeik.
We hebben heel veel slechte ervaringen met Motorhuis Leiden.
Kortom als je auto wil kopen, niet naar Motorhuis gaan.
We hebben zelf na 7 maanden advocaat moesten inschakelen.
Dat is gewoon triest 😞

7 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik was vrijdag op 06-12-24 met mijn…

Ik was vrijdag op 06-12-24 met mijn Nissan pixo naar het motorhuis gegaan met links voor rammelend geluid had.naar veel zoeken van 2 monteurs zijn ze er achter gekomen wat het was en dat was super.
En nu is alles verholpen en rijd weer als daar voor.
Ik heb net wat lekkers gebracht omdat ze dat wel verdiend hebben en nog bedank voor deze super service.
Vriendelijke groet
Ruud

6 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Zeker de communicatie van de…

Zeker de communicatie van de motorhuisvestigingen in Haarlem en Heemskerk kan stukken beter.
Heb het hoofdkantoor van Opel de kans gegeven om te reageren zij doen dit niet vandaar deze review.
Auto 1 november bij vestiging Haarlem terechtgekomen nadat de koppeling niks meer deed.Het was vrijdag dus er werd gelijk al gezegd vandaag niet meer en het zal wel woensdag worden.
Er was geen leenauto voorradig we konden er eentje huren.Maandag zelf gebeld wat er aan de hand was met de koppeling er werd gezegd dat de cilinder stuk was en besteld moest worden.Woensdag weer zelf contact opgenomen stond bij de bestelling onbekend.De telefoniste zei mij ik ga er achter aan U wordt teruggebeld.Niet dus zelf gebeld en vrijdags de auto opgehaald.Na 21.000 km een koppelingcilinder vervangen is heel raar ook gezegd maar de medewerker zei Vette Pech.

1 novembre 2024

Vervangen distributie riem

Ongeveer 6 weken geleden kregen wij problemen met onze peugeot 3008 uit 2020(gekocht bij motorhuis).
Na wat onderzoek bleek de distributie riem versleten te zijn, dit is een bekend probleem bij dit type motor.
De slijtage was te snel en dit viel binnen de garantie van peugeot Nederland, de auto voldeed aan alle voorwaarden maar peugeot besloot om de reparatie niet te vergoeden.
Motorhuis Delft heeft toen besloten om de kosten op zich te nemen.
Ik ben zeer te vreden over hoe motorhuis dit heeft aangepakt.
Bedankt voor de goede service.

5 dicembre 2024

Motorhuis Delfgauw, Ben Holstein

Goed, een hoog rapportcijfer. Dat is uiteraard niet zonder reden. We zijn zeer goed geholpen door Ben Holstein. Wat een innemende, vakkundige en eerlijke open man is dat. Daarom was de onderhandeling met betrekking tot inruil ook naar tevredenheid verlopen. Alle andere zaken die meespelen met de aankoop zijn zeer goed en duidelijk uiteen gezet. Er was veel tijd ingeruimd om uiteindelijk tot de aankoop te komen. Met ophalen was de ontvangst ook weer heel hartelijk en is het benodigde papierwerk goed en vakkundig

21 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Twee jaar geleden een hyundai tucson…

Twee jaar geleden een hyundai tucson gekocht uit 2016.
Twee maanden geleden heb ik de auto apk laten keuren en daar gaf men aan dat er tussen de motor en de koppeling olie lekten.
Ik heb dit besproken met Jurrian en zij hebben besloten om de reparatie 50/50 uit te voeren.
Net de auto opgehaald en hij rijdt weer super.
Dank je wel Jurrian en team Haarlem voor deze super service.
Mijn volgende auto koop ik weer bij Motorhuis Haarlem.

27 novembre 2024

Slechte Dealer motorhuis

Ik heb 5 weken geleden een Clio uit 2019 gekocht bij Velserbroek Motorhuis. De auto heeft een paar reparaties. remmen. achteruitrijcamera. reparatieset hoedplank. Twee keer hebben ze de auto daar wekenlang bewaard voor reparatie en mij de auto weer gegeven, alsof ze niets gedaan hadden. Toen ik hem kocht,ik een aflaverpakket voor niks zodat al het onderhoud gedaan MOTORHUIS gaan Het is een van de slechtste dealers.

11 novembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Opvragen code radio

Vandaag langs geweest bij motorhuis Heemskerk om mijn code op te vragen voor mijn radio.
Met de juiste papieren bij mij ben ik zeer goed ontvangen en geholpen.
Zelfs zo snel dat de code direct werd opgezocht en dat ik eigelijk meteen de code ontving.
Ook was ik verast en zeker in deze tijd dat er voor deze handeling geen kosten werden berekend.
Dank je wel voor de service!

24 ottobre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più