Dålig service hade garanti på snöskotern jag köpte men fick betala grejorna som gick sönder efter första åket så köp ingen snöskoter på detta ställe för ingen garanti gäller på denna plats😡
L'azienda ha risposto
Var till Motorbiten igår då min sambo skulle köpa sig sin första snöskoter, Vi "hon" fick jätte bra mottagande och säljaren pratade till henne som köpare och inte enbart till mig bara för att jag är... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bara goda vitsord från mig. Snabb, kunnig service från säljaren (Marina). Allt funkade klockrent från intresse till leverans av min Sea-Doo. Hade sedan oturen att få en defekt vattenskoterbrygga.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dalarnas roligaste motorbutik, även på webben! Can-Am, Lynx, Sea-Doo, CF-Moto, Ligier och mycket mer. Vi säljer nya och begagnade fordon, reservdelar och tillbehör. Besök vår webbshop idag och beställ reservdelar direkt från sprängskiss till din Can-Am fyrhjuling, Lynx snöskoter och Sea-Doo vattenskoter.
Ryckepungsvägen 3, 79177, Falun, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Were interested in finding the spare parts for me and sent me a link to the installation guide, that showed how to install the parts. Plus a fast delivery,

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Köpte CTEK-laddare till Li-bilbatteri. Bra pris, snabb leverans, som man vill😁!
KG i Skåne

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Jag fick utmärkt hjälp och bra svar till alla mina frågor både när jag beställde vattenskoter och 4hjuling. Snabba på att ge offert! Rekomenderas!

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Beställde BRP olja. Bra pris, fraktfritt & snabb leverans.
Bra & enkel hemsida gör det smidigt att beställa.

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Beställde olja till brp , bästa pris och dessutom fraktfritt, har delar till mina tivänner att de kan beställde olja där , dessutom till snabb frakt, fem stjärnor till er
Mvh Stefan

Bought my ctek charger here. Good price and fast delivery! Recomended website 👍

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Bra pris på den Ctek jag köpte och väldigt snabb leverans!

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Det gick väldigt snabbt efter beställningen. Är nöjd med beskrivningen. Rekommenderar starkt 👍

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Jag beställde två laddare till lägsta pris på nätet, fraktfritt, och dessa landade hos ombudet två dagar senare. Mycket bra service, embalaget toppen och snabbt levererat.

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Riktigt dålig service. Ingen returavi med i beställningen. När jag sedan tog kontakt med företaget fick jag ett dåligt bemötande. Dels skulle ja betala returen själv sen var som väldigt snabba på att berätta att det skulle dras av pengar för varan. Varan var inte ens provad och i nyskick. Kommer aldrig mer beställa från motorbiten.

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Bought spare parts for my atv. 10 different products. Nothing was i stock (I did not expect it to be) within 24h they contacted me with delivery dates for all the parts. Super happy with there communication about the whole order. I really recommend them

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Allt fungerade som det ska, bra kontakt och snabb leverans.

Risposta di Motorbiten i Falun AB
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.