Zoals in mailcontact aangegeven werd er 2 dagen vantevoren een tijsdvak gegeven. En 10min vantevoren werd ik gebeld dat ze er bijna waren. De bezorger heeft ook netjes de matras naar de 1e verdieping... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede verkoopadviseur in de winkel. Het ging om een product van Interstar. De aflevering en montage was perfect. Zeer netjes gewerkt. indien nodig in overleg. Super vriendelijke en dienstbaar. Kortom... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze klacht/probleem werd snel en kordaat opgelost, er werden opties gegeven om het probleem op te lossen. Heel fijn dat je serieus wordt genomen en niet eerst moet "strijden" voor een oplossing. Ko... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De personen die kwam leveren waren zeer vriendelijk en gaven de nodige uitleg wat ik moest voor oppassen en mijn montel zetel te reinigen. Ik dacht wrijven maar ik moest deppen. De personen deden echt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.
Industrieweg 2, 4561 GH, Hulst (NL), Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goede communicatie, prima bezorging en de mannen hebben het netjes op z'n plek gezet, uitleg gegeven en de verpakking weer meegenomen

Risposta di Morres Wonen
Zeer vriendelijk en behulpzaam bij telefonisch kontakt.
Correcte levering door zeer vriendelijke medewerkers.

Risposta di Morres Wonen
Correcte levering binnen de afgesproken leveringstermijn. Vriendelijke klantenservice bij bestelling

Risposta di Morres Wonen
Zeer aangename adviseur JACCO, goede uitleg, tijd genomen voor ons en 2 koffies later en mooie zetel besteld.

Risposta di Morres Wonen
Van begin tot einde, prima service, alles netjes geregeld, alles op tijd geleverd door een zeer accuraat team. dit is werkelijk kopen zonder zorgen.Top service

Risposta di Morres Wonen
Reeds bij het binnenkomen wordt men vriendelijk aangesproken/verwelkoming door gemotiveerd personeel. Zeer behulpzaam bij vragen, een collega erbij roepen die meer op de hoogte is van bijv. tapijt (vloerkleed)/salon. Zeker niet opdringerig. Bij het afsluiten van een bestelling zeer goede info i.v.m. ordernr., mogelijke leveringstermijn, bevestiging per e-mail... .

Risposta di Morres Wonen
Zeer professionele begeleiding door Ron die interieuradvies op maat gaf.

Risposta di Morres Wonen
De e Dame die er nog niet zolang werkte en komt uit Gent
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Had interesse voor een tafel en stoelen
Kreeg gelijk een koffie
Week nadien tafel en stoelen kekocht
Geen aanbieding van koffie
Minpuntje

Risposta di Morres Wonen
We hebben al heel vaak meubels gekocht in deze winkel en waren altijd super tevreden, maar dit keer ben ik echt in shock. Ik ben een vrouw die prima in haar eentje een bed in elkaar kan zetten. We hebben een tijdje geleden twee bedden besteld en vandaag kwamen de monteurs ze monteren — ik ben echt diep teleurgesteld.

Risposta di Morres Wonen
Heel goede, vriendelijke en professionele begeleiding bij de aankoop.
De bezorgdienst was heel goed op elkaar ingespeeld. Werkte netjes en was voorzichtig met oog op eventuele schade.

Risposta di Morres Wonen
Wij hebben op 13 mei twee hanglampen gekocht. De verkoper was vriendelijk en zeer behulpzaam. Hij verzekerde ons dat we 3 weken later de lampen mochten komen ophalen. Wij zijn nu 1 maand later en nog geen lampen. Wij hebben reeds tweemaal contact opgenomen met de verkoopdienst. De lampen zijn nog niet in de winkel. Droevig voor zo een zaak!

Risposta di Morres Wonen
Verkoper toegankelijk maar tegelijk voldoende ruimte om alleen rond te lopen en in gesprek te gaan. Bood waardevolle alternatieven aan. Zeer mooie winkel met ruim aanbod.

Risposta di Morres Wonen
Heel veel keuze voor de producten die wij zochten. Vriendelijke en professionele medewerkers die genoeg vrijheid geven om rustig rond te kijken maar zijn wel in de buurt zijn voor eventuele vragen. Geen opdringerige verkopers.