Morres Wonen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Zoals in mailcontact aangegeven werd er 2 dagen vantevoren een tijsdvak gegeven. En 10min vantevoren werd ik gebeld dat ze er bijna waren. De bezorger heeft ook netjes de matras naar de 1e verdieping... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede verkoopadviseur in de winkel. Het ging om een product van Interstar. De aflevering en montage was perfect. Zeer netjes gewerkt. indien nodig in overleg. Super vriendelijke en dienstbaar. Kortom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze klacht/probleem werd snel en kordaat opgelost, er werden opties gegeven om het probleem op te lossen. Heel fijn dat je serieus wordt genomen en niet eerst moet "strijden" voor een oplossing. Ko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De personen die kwam leveren waren zeer vriendelijk en gaven de nodige uitleg wat ik moest voor oppassen en mijn montel zetel te reinigen. Ik dacht wrijven maar ik moest deppen. De personen deden echt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Cibo, bevande e tabacco

Scritti dall'azienda

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

191 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Beste heer, mevrouw Kruijsse,

Ook voor een vlotte en tijdige levering ben je bij de grootste woon- en slaapspecialist van Nederland en België aan het juiste adres. Bedankt voor jouw positieve beoordeling!

Goede en vriendelijke verkoper

We zijn goed geholpen en het was een leuk gesprek

3 novembre 2025

Beste Miranda,

Dat klinkt als een prettige ervaring, dank je dat je deze met ons deelt.

Morres is een top-zaak

Morres is een top-zaak met een top-service. Een absolute aanrader.

2 novembre 2025

Beste Willy,

Wat een fantastisch compliment! Super om te horen dat je Morres een topzaak met topservice vindt en ons een absolute aanrader noemt.

Nicole - Morres

Erg goede ontvangst

Erg goede ontvangst. Verkoopster zeer bekwaam en vriendelijk. Echt top!

31 ottobre 2025

Beste Marcel,

Dat is waar Morres voor staat; vriendelijke en bekwaam! Dank je voor de mooie waardering.

goede service met vriendelijke mensen

goede service met vriendelijke mensen

30 ottobre 2025

Beste heer Keuleers,

Goede service en vriendelijke collega's, dat zijn fijne complimenten voor Morres! Hartelijk bedankt voor deze mooie review.

Prima begeleiding

Prima begeleiding, professioneel en meedenkend

28 ottobre 2025

Beste heer/mevrouw,

Dat zijn mooie woorden die wij bij Morres graag horen, dank je wel!

Klantvriendelijke behandeling

Vriendelijke en behulpzame medewerker

28 ottobre 2025

Beste Ria en Peter,

Zo doen we dat heel graag bij de grootste woon- en slaapspecialist van Nederland en België. Fijn dat jullie dit hebben kunnen ervaren bij ons!

Valutata 1 stelle su 5

Is Morres dé winkel voor u?

Is Morres dé winkel voor u?? Een record in traagheid: maanden gewacht voor onze bestelling (20 dec. 2023) werd opgeleverd (6 okt. 2025) -
Een aaneenschakeling van beschadigde- en verkeerde leveringen, vernielde meubels, sukkelende techniekers en amateuristische klantendienst.
Onze muren (beschadigd), Tv-meubel (beschadigd), een salontafel (vernield) en ons pas splinternieuw (3 maand) en net geschilderde appartement als beloning.
En dan de compensatie (nooit om gevraag en geweigerd)... wat een grap! – We houden niet van beledigingen in cadeauverpakking.
Is Morres dé winkel voor u??

6 ottobre 2025
Non scritta su invito

Perfecte info

21 ottobre 2025

Beste Eric,

En dat is wat je ook van Morres mag verwachten! Dank voor de waardering.

Bij Morris Wonen zijn we prima geholpen

We zijn prima geholpen bij Morres Wonen en geslaagd voor een hoekbank. De levering is ook goed geregeld. Je wordt op de hoogte gehouden van het productieproces en weet van tevoren de verwachte leverdatum. Dit werd een week eerder dan gepland. Vervolgens kun je online een leverdatum uitkiezen. De levering was gepland tussen 09:00 en 12:00. De levering werd circa 09:45 uur. Daarvoor kreeg ik nog een telefoontje dat men er over 20 minuten zou zijn. Beleefde bezorgers, de bank werd netjes binnengebracht en geplaatst. De hoekbank was precies zoals besteld en zag er mooi uit. Kortom zeer tevreden

17 ottobre 2025

Beste Jankees,

Zeer tevreden klanten, daar doen we het allemaal graag voor bij Morres! We doen er tijdens het hele traject vanaf het advies tot en met de levering alles aan om van jouw huis een thuis te maken. Hartelijk bedankt voor jouw mooie woorden hierover.

Valutata 5 stelle su 5

het blijft steeds weer een leuke déjà-vu

na 25 jaar waren mijn Morres meubelen aan vervanging toe / ook nu weer was het een leuke winkelervaring in een ruime, overzichtelijke winkel met behulpzame verkopers

14 ottobre 2025

Beste Dirk,

Wederom en nog steeds helemaal tevreden over onze winkel en de hulp van onze collega's. Zo blijkt wel weer dat Morres graag jarenlang zitplezier biedt. Dank je wel voor deze review en jouw vertrouwen!

Beste Wim,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en deskundig hebt ervaren.

Nicole - Morres

Valutata 5 stelle su 5

Zowel de aankoop (zeer deskundig…

Zowel de aankoop (zeer deskundig advies) als de levering waren uitstekend. De professionaliteit waarmee elke vraag wordt behandeld is voorbeeldig.

10 ottobre 2025

Beste Michel,

Dat klinkt als een hele fijne ervaring, super om te horen. Dank je voor het delen van je ervaring.

Valutata 4 stelle su 5

Beste heer, mevrouw Ivens,

Daar doen we het allemaal graag voor bij Morres, een groter compliment kun je ons niet geven!

Vriendelijkheid van personeel.

Vriendelijkheid van personeel.
Goede afhandeling van aankoop.
10/10

7 ottobre 2025

Beste Jacques,

Wat fijn dat onze medewerkers zo vriendelijk waren en de aankoop goed is afgehandeld. Hartelijk dank voor de geweldige score!

Top service

Er werd op voorhand duidelijk gecommuniceerd, men hield zich aan de gemaakte afspraken. Alles verliep vlekkeloos. Zeer vriendelijke service ook. Kan niet beter!

6 ottobre 2025

Beste Becky,

Hartelijk dank voor je feedback en super mooie beoordeling. Fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen.

Bank Jori

Verkoper was erg behulpzaam een eerlijk in het onderhandelen van de prijs.

5 ottobre 2025

Beste heer, mevrouw Lagae,

Bedankt voor de positieve en mooie beoordeling.
Wat fijn dat wij jou van dienst mochten zijn.

Koen - Morres

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più