Montus Business Academy Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har været på 2 kurser og begge med virkelig gode undervisere og godt indhold. Rammer fine og holdene ikke for store. Har derudover ikke grint så meget før på et kursus - virkelig gode cases og bil... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg fik mere ud af kurset end jeg havde forventet og der var plads til at gennemgå egne arbejdsopgaver, så man kunne få ført det ud til tasterne på kurset.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg deltog i ChatGPT kursus. Underviseren var ekstremt kompetent og kunne stoffet ekstremt godt. Underviseren var samtidig en god underviser der forstår behovet for at tage hensyn til indlæringsevne d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det var en intens dag, med en yderst kompetent underviser. Han var sjov, godt tempo så alle kunne følge med, god til at lære fra sig, Dog var dagen for lang, de sidste 2 timer fin jeg ikke så meget... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Lezione
  2. Corsi di formazione per adulti
  3. Scuola di informatica
  4. Istituto d'istruzione
  5. Istituto di formazione per l'uso di software
  6. Centro di formazione

Scritti dall'azienda

Vi er et efteruddannelsesinstitut, der udbyder kvalitetssikrede og højaktuelle kurser, konferencer og uddannelser til modne erhvervsfolk, som ønsker at udvikle deres faglige og personlige kompetencer. Alle arrangementer afholdes i luksuriøse, 5-stjernede hotelomgivelser og sker i samarbejde med en lang række yderst kompetente og erfarne undervisere og foredragsholdere.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Koordinatoruddannelse

Jeg tog alle 5 moduler i Koordinatoruddannelsen. Det var en god måde at komme rundt om det hele, man fik et godt indblik i de ting som ligger i det.

23 giugno 2022

Kære Christian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores Koordinator uddannelse. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden, og ønsker dig alt held og lykke på din videre færd.

Kurser

Har indtil videre deltaget i 4 moduler på koordinator uddannelsen og alle moduler har været super gode, virkelig dygtige undervisere og meget brugbar viden med i rygsækken.
Super omgivelser - tip top kurser.

23 giugno 2022

Kære Tanja

"Knæk-et-regnskab" Udbytterigt kursus…

"Knæk-et-regnskab" Udbytterigt kursus på passende niveau, underholdende underviser, afviklet i gode rammer med fin forplejning (Radisson, Århus).

27 aprile 2022

Kære Janne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores kursus ''Knæk regnskabet''. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg får mails, jeg ikke har bedt om

Jeg får reklamemails, jeg aldrig har givet samtykke til eller tilmeldt mig. Det er spam. Den seneste overskrift er: "Spar 30% på Følelsesmæssig intelligens!" Jeg håber, Montus også vil svare på denne henvendelse, og ikke kun de rosende anmeldelser.

11 aprile 2022

Kære Henrik

Tusind mange tak for din anmeldelse af os. Det er vi glade for at du har givet dig tid til.

Skriv meget gerne en e-mail til vores adresse info@montus.dk. Så vil jeg hjertens gerne hjælpe dig med, at du ikke modtager mails fra os længere. Vil meget gerne beklage, at du har modtaget mails som ikke har været hensigten.

Jeg ser frem til at høre fra dig og ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Kærlig hilsen

Rigtig godt tilfreds

Jeg tog alle 5 moduler i Koordinatoruddannelsen. Det var en rigtig god blanding af input til folk med koordinerende stillinger. Jeg var rigtig glad for forløbet fra kontakten med Montus, undervisningen og ikke mindst de flotte fysiske rammer.

6 aprile 2022

Kære Trine

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores Koordinator uddannelse. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om dit uddannelsesforløb hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Super godt kursus

Super godt kursus, meget brugbart. Underviseren var dygtig og engageret.
Det kan anbefales hvis man har behov for struktur i hverdagen.

6 aprile 2022

Kære kursist

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

En rigtig fin kursusdag

En flok kolleger og jeg deltog sammen på dette kursus, som på rigtig fin vis satte fokus på arbejdsdagens udfordringer ift. forandringer, arbejdstempo og deraf følgende risiko for stress. Som deltagere blev vi introduceret for forskellige teorier og vinkler at se de nævnte udfordringer fra - blandt andet positiv psykologien. Kursusleder Marika Tingleff var både energisk og kompetent og formåede at skabe en rar og behagelig stemning på kurset. Alt i alt en super fin dag, hvorfra jeg fik mange gode input med hjem...

21 marzo 2022

Kære Anette

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores uddannelse ''Din Rolle Som Koordinator''. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg deltog i 2-dages Excel for…

Jeg deltog i 2-dages Excel for økonomiafdelingen kursus i uge 3/2022.

Det var et rigtig godt kursus på alle måder. God og dygtig underviser, godt materiale og lækre forhold på Radisson Blu i Aarhus.

Jeg anbefaler gerne Montus Business Academy

28 gennaio 2022

Kære Claus

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores 2-dages Excel kursus for økonomiafdelingen. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Rigtig gode kurser

Rigtig gode kurser

Været på koordinator uddannelse, som er 5 kursus, som giver mange værktøjer og redskaber til sit daglig arbejde,

24 novembre 2021

Kære Sarah

Super faktuelt og lærerigt

Super lærerigt og udfordrende kursus. Meget dygtig undervider, som formåede at formidle sin viden på meget kompetent måde. Jeg har fået stor udbytte af kurset, og helt klart blevet bedre bruger af de mere kompliceret muligheder der findes i excel.

17 novembre 2021

Kære Lene

Godt og givende kursus

Godt og givende kursus. alt er timet og tilrettelagt i allerbedste stil.

10 settembre 2021

Kære Michael

Valutata 4 stelle su 5

Super godt kursus i skriftlig…

Super godt kursus i skriftlig kommunikation.

Rigtig god underviser som formåede at formidle tingene på en meget god og forståelig måde. Sidder igen med meget ny og god viden inden skriftlig kommunikation.
Forplejningen var meget god.

19 giugno 2021

Kære Marit

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores kursus ''Din skriftlige kommunikation''. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Super godt kursus

Super godt kursus, jeg har virkelig kunnet bruge det det efterfølgende

16 giugno 2021

Kære Mie

Valutata 4 stelle su 5

Godt og brugbart kursus i dejlige…

Godt og brugbart kursus i dejlige omgivelser. Rigtig god underviser og god vekslen mellem teori og gruppearbejde.

15 giugno 2021

Kære Sonja

Valutata 5 stelle su 5

Suverænt og meget givende kursus

Suverænt og meget givende kursus. Rigtig god foredragsholder der var god til at få en til at holde fokus og brugte eksempler fra virkeligheden i stedet for teori, så det var nemt at forholde sig til. Gik hjem med gode værktøjer til at håndterer stress.

3 giugno 2021

Kære Dennis

Godt og brugbart

Super god underviser, der virkelig formåede at motivere, inspirere og inddrage os dagen igennem. Forplejningen var også helt i top! Jeg er glutenintolerant, og det blev der taget hensyn til hele dagen, så der også var noget jeg kunne spise - så dejligt!

3 giugno 2021

Kære Michelle

Valutata 5 stelle su 5

Frygtede helt et kursus i Excel

Frygtede helt et kursus i Excel, men det burde jeg slet ikke have gjort. Underviseren var med os hele vejen og hvis man ikke lige forstod noget, så var der ingen skam i at spørge løs :D Det har gjort mine arbejdsopgaver meget bedre!
Glæder mig allerede til næste kursus!

14 gennaio 2021

Kære Zana

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, om vores Excel kursus. Vi sætter pris på, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Vi er glade for, at du havde en god og lærerig oplevelse hos Montus Business Academy.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più