Dit is de eerste ketting na een lange tijd die mijn verwachtingen heeft overtroffen bij aankoop. De ketting is handgemaakt en de parels zijn van hoge kwaliteit. Een aanrader als cadeau voor je vriend/... Leggi di più
Super mooie producten en een fantastische man achter dit waanzinnig bedrijf. Samen met Robin hebben we gekeken naar een sieraad wat op wereldniveau is😁
Snelle levering, mooie verpakking en een prachtig product! Ben er super blij mee en ga er zeker nog wat bijkopen.
Blij met mijn ketting. Ga zeker de armband er nog bij kopen. Product zoals beschreven, snelle levering.
Dettagli dell'azienda
- Negozio di accessori di moda
- Negozio di abbigliamento
- Sartoria su misura
- Designer di gioielli
- Gioielleria
Scritti dall'azienda
Monochromatic is een merk dat het doel heeft mensen te verbinden, hen in staat te stellen zichzelf uit te drukken met unieke handgemaakte sieraden en daar plezier aan te beleven. Voor ons zijn kleding en sieraden een "act of self-care"! Het is dit magische gevoel dat we er elke dag uit halen. Zelfs als een dag behoorlijk zwaar is geweest, kan een goede outfit aan het eind van de dag ons mentaal een boost en zelfvertrouwen geven. Het is zelfvertrouwen wat we graag zien ontstaan in onze gemeenschap. Last but not least, Monochromatic gelooft in een gezonde en duurzame levensstijl, die we volledig zullen verduidelijken in onze sieraden en verpakkingen. Hiernaast streven we ernaar om zo snel mogelijk onze eerste kledingcollectie uit te brengen. Deze duurzame levensstijl is mogelijk met hoogwaardige sieraden die met de juiste verzorging, jarenlang mee zullen gaan. Wij zijn Monochromatic!
Le persone hanno visualizzato anche
Prachtige producten. Top eigenaar en designer.
Prachtige sieraden
Prachtige sieraden met snelle levering. One of a kind, handmade en dat zie je aan alles! Heel blij mee <3
Parels waar je van af ziet dat het om…
Parels waar je van af ziet dat het om top kwalitiet gaat, snelle levering, een top service!
100% een aanrader.
100% waard
Snelle verzending, mega mooie ketting.
En echt ontzettend goede kwaliteit.
Het is het geld 100% waard.
Heel erg bedankt!
Heel erg blij mee :)
De kwaliteit is top
De parels hebben ieder een eigen vorm en dat maakt de ketting uniek. Kwaliteit is top en het komt overeen met wat je op de site ziet. Ben er meer dan tevreden mee!
goede service!
Fijne klantenservice
Fijne klantenservice, eigenaar was erg vriendelijk en behulpzaam:)
Prachtige sieraden van kwaliteit
Prachtige sieraden van kwaliteit
High quality product that is Made by…
High quality product that is Made by hand! Support the small business with love for their product!
Stunning necklace
Stunning necklace, delivered as a beautiful present. Absolutely love it!
Amazing sustainable and trustworthy…
Amazing sustainable and trustworthy company
Monochromatic offers stunning pearl…
Monochromatic offers stunning pearl necklaces of exceptional quality. Highly recommended for beautiful and stylish pearl jewelry.
❤️ heel mooi
Bedankt voor de snelle levering. Alleen het doosje was al een cadeautje op zich. De ketting ziet er fantastisch uit ❤️
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.