Momo Trekking Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Via Momotrekking schreef ik me in voor de Manaslu Circuit Trek in groep, en het werd een fantastisch en onvergetelijk avontuur. Vanaf de aankomst op de luchthaven was alles perfect georganise... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Met Momo Trekking de Basecamp Hike en Gokyo gedaan en het was echt een geweldige ervaring! De organisatie was perfect, zowel vooraf als tijdens de reis. Hierdoor kan je je als deelnemers helem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super georganiseerde reis, van begin tot einde! Konden zowel voor als tijdens de reis met alle vragen bij Sander terecht. De groepssfeer zat vanaf de eerste dag heel goed. Alles verliep super vlot en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn trekking met 3 medereizigers over het Manaslu Circuit was in één woord: uniek. Vanaf het moment dat we landden in Kathmandu tot aan ons vertrek werd alles tot in de puntjes geregeld. We werde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Momo Trekking biedt avonturiers de meest uitdagende reizen in de Himalaya, Karakorum en Alpen. Van wandelen tot klimmen en alles daartussen. Van groepsreizen tot reizen op maat gemaakt.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

84 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

We hebben voor Momo gekozen omdat ze veel ervaring en kennis hebben

We hebben voor Momo gekozen omdat we wisten dat de gids Nederlandstalig was want altijd wel handig is ...Maar achteraf bleek dat er toch meerdere redenen zijn om voor Momo te kiezen.
We zijn naar Nepal geweest en de organisatie heeft er dan ook alles aan gedaan om de reis zo aangenaam mogelijk te maken.
We hadden helaas wel te maken met slecht weer in de eerste dagen, maar daar kan niemand iets aan doen eh en toch hebben ze alles gedaan wat ze konden om de reis zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.
* De gidsen/sherpas waren 1 voor 1 toppertjes. Ze wisten ons ook veel te vertellen over de regio. Communicatie verliep niet altijd heel vlotjes omdat ze de Engelse taal niet zo heel machtig waren maar ze deden ons best en dat ging wel vrij goed
* De theehuisjes waren gezellig
* Het eten was lekker

Momo is een echte aanraden en ik kijk al uit naar volgend jaar om opnieuw naar Nepal te trekken met Mome. Op en top ervaring, kennis en we voelden ons heel erg op ons gemak en in goede handen bij deze organisatie.

Kwaliteit, ervaring en ook heel gezellig!

30 luglio 2023
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Momo Trekking was NO MORE Trekking!

Eenmaal in Kathmandu erachter gekomen dat we niet vanaf Kathmandu zouden vliegen maar via Ramachap. Was al bekend bij organisatie sinds 2019. Vanwege weersomstandigheden bleken daar al dagen veel- heel veel mensen vast te zitten. Ook wij konden niet weg. Geen alternatief en in tenten ondergebracht voor de nacht. Groep is zelf met alternatief gekomen tw per helikopter. Extra kosten €350. Momo trekking gaf aan wie als eerste zouden vertrekken. Dat gaf een discussie en beschuldigingen vanuit de groep. Momo trekking greep niet in. Uiteindelijk aangegeven de reis niet voort te zetten. Geen vertrouwen in de organisatie en niet de vakantie die geboekt was. Erachter gekomen dat wij ook voor tickets van 1.5 gids hebben betaald zonder overleg. Geld van helikopter nog steeds niet volledig terug gekregen. Momo trekking heeft schriftelijk bevestigd kosten reissom terug te betalen met dien verstande dat zijn gemaakte kosten in mindering gebracht worden. Fair maar nooit hiervan opgave mogen ontvangen. Momo trekking - Sander Arink - weigert compensatie ondanks toezegging. Momo trekking was voor mij NO MORE trekking!!

5 ottobre 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più