Fin produkt!Trevlig kommunikation, snabb leverans. Ligger i hammocken nu, på en höjd i min egen skog. Alldeles stilla. Bara för att testa, hade inte tänkt sova här inatt för jag ska se VM finalen i fo... Leggi di più
Som vanligt fungerade och fungerar bemötande, snabba leveranser och bra prylar. Dri-pak XXL funkar hur bra som helst. Får plats med de saker jag tänkt mej. HH safari, UQ snuggen, Tarp och sovsäck... Leggi di più
Smidigt köp! Betalade online, hörde av mig till butiken och fick hämta yogamattan inom en timma. Fantastisk service. Tunn yogamatta med suveränt grepp. Inte det minsta hal. Går att vika ihop o... Leggi di più
Kunde inte varit mer nöjd med min beställning <3 Tack momo jord för att jag fick möjlighet att handla av er. enkelt att beställa, enkel kommunikation i mail, snabb leverans m.m gjorde hela upplevelse... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bra och klocka saker du vill använda och behålla. Nära naturen. Nära hjärtat. Står på trädens sida. Hammockar och yogamattor, vindspel och bushcraft. Välkommen.
Älgstigen 1, 43350, Öjersjö, Svezia
- butik@momojord.se
- www.momojord.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Bushmen GLOW Underquilt -12°c
Snabb leverans, bra förpackat. En natts god sömn och fantastisk enkelt att hänga upp och en passform som gör det smidigt att justera för vind och längd på hammock. Fluffade till sig tämligen snabbt från komprimerat läge och var VARM. Kommer att vara fin i vinter pga sin vikt, storlek och pris.
Jag har köpt 2 st andnings smycken
Jag har köpt 2 st andnings smycken, och är så nöjd och glad för dom, då dom är väldigt användbara i min vardag🌲🌳🍃🍂
Fina produkter och snabba leveranser är…
Fina produkter och snabba leveranser är nöjd
Fantastiskt service och snabb leverans.
Fantastiskt service och snabb leverans.
Gillar att man inte känner sig dum om man har frågor, ny som man är vid "hammocking ". 💙
Har handlat därifrån vid flera tillfällen och det har inte varit några problem.
Smidigt köp!
Smidigt köp!
Tunn yogamatta med suveränt grepp. Inte det minsta hal. Går att vika ihop och lägga i väskan. Tar mycket lite plats. Luktade mycket i början (naturgummi) men det har avtagit nu.
100% nöjd.
Värmehandskarna är en räddare i nöden
Värmehandskarna är en räddare i nöden om man som jag lider av Raynauds fenomen (dålig blodförsörjning till fingrar).
Värmehandskarna fungerar väldigt bra!
/Tommy
Snabba
Snabba, trevliga att beställa ifrån!
Tältpinnarna var dessutom grymt bra!
Tack!
Jag älskar mina värmevantar!
Snabb leverans. Mycket nöjd med andningssmycket jag köpte
Toppen
Denna butik är bland de bästa jag har handlat på, de har högsta kvalitet på allt, varorna, leveransen, kundtjänsten. Rekommenderas starkt!
Jag blev smått förälskad i den här…
Jag blev smått förälskad i den här lilla webbutiken med ett superbra urval av produkter av hög kvalitet och som håller vad de lovar; att ta dig närmare naturen och närmare dig själv. Bra service, mycket prisvärda produkter, helnöjd.
Jag köpte mellanstorleken som träning…
Jag köpte mellanstorleken som träning för min andning då jag har problem med astma. Tycker att det är ett bra redskap för mig. Snabb leverans. Rekommenderar verkligen detta företaget som är seriöst.
Funkar jättebra och sömnen är bättre
Snabb leverans! Är jättenöjd med andningssmycket och det handskrivna meddelandet på ett fint kort!
Mycket snabb leverans och bra pris!
Mycket snabb leverans och bra pris!
Trevligt med det lilla personliga meddelandet i paketet och bad att få det skickat med posten då DHL bara levererar till min ort en gång i veckan, vilket de gjorde och jag fick mitt paket snabbt och enkelt!
Saknad produkt!
Hej! Jag har tyvärr inte fått min vara ännu, gjorde min beställning den 15/6. Order: 91833. Mvh Fredrik Mod

Risposta di Momo Jord
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt. Personligt meddelande i varje paket. Allt funkar toppen.
Levererar med bra villkor enligt överenskommelse.
Vänligt och rimligt bemötande.
Snabb leverans och underbar produkt med…
Snabb leverans och underbar produkt med fin kvalitet!
Bättre service är svårt att hitta
Bättre service är svårt att hitta. Alltid blixtsnabba leveranser och svarar snabbare än man hinner trycka skicka på mail. Rekommenderas varmt!