Fin produkt!Trevlig kommunikation, snabb leverans. Ligger i hammocken nu, på en höjd i min egen skog. Alldeles stilla. Bara för att testa, hade inte tänkt sova här inatt för jag ska se VM finalen i fo... Leggi di più
Som vanligt fungerade och fungerar bemötande, snabba leveranser och bra prylar. Dri-pak XXL funkar hur bra som helst. Får plats med de saker jag tänkt mej. HH safari, UQ snuggen, Tarp och sovsäck... Leggi di più
Smidigt köp! Betalade online, hörde av mig till butiken och fick hämta yogamattan inom en timma. Fantastisk service. Tunn yogamatta med suveränt grepp. Inte det minsta hal. Går att vika ihop o... Leggi di più
Kunde inte varit mer nöjd med min beställning <3 Tack momo jord för att jag fick möjlighet att handla av er. enkelt att beställa, enkel kommunikation i mail, snabb leverans m.m gjorde hela upplevelse... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bra och klocka saker du vill använda och behålla. Nära naturen. Nära hjärtat. Står på trädens sida. Hammockar och yogamattor, vindspel och bushcraft. Välkommen.
Älgstigen 1, 43350, Öjersjö, Svezia
- butik@momojord.se
- www.momojord.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Enkelt och smidigt att handla
Enkelt och smidigt att handla. Det ska bli roligt att få lära sig att andas.
Köpte en yogamatta i ull med måtten 200…
Köpte en yogamatta i ull med måtten 200 x 90- den är fantastiskt skön. Inte ett Yin- eller Medi-yogapass utan min matta.
Perfekta hammocktillbehör
Köpte tillbehör till min hammock, bra produkter till bra pris. Speciellt nöjd med quilten från Snugpak och sleeve från DD. Übersnabb leverans och mycket trevlig kundkontakt!
Fråga så får du svar snabbt
Jag har handlat lite utrustning till framförallt hammock och tillbehör till ett aktivt uteliv. Bemötande, support och goda råd har alltid varit på topp från Momo Jord. Man kan inte önska mer. Toppbetyg från mig/Urban Mossberg
underfilt för hängmatta
Köpte en underfilt för hängmatta. Beskrivningen som lämnades på sidan stämmer mkt bra överens med hur ja upplever den va gäller temperaturerma som uppskattades.
Den snabba leveransen är ett jätte stort plus😊
Köpte en ny kedja till…
Köpte en ny kedja till andningssmycket.Lätt att beställa och snabb leverans.
Jag tycker om deras sleep tape 🌟🌟
Köpte ett andningssmycke som jag är…
Köpte ett andningssmycke som jag är väldigt nöjd med. Fin kvalitet och snabb leverans. Jättebra företag, rekommenderar starkt.
Hurtig bestilling og levering
Hurtig bestilling og levering.
Jeg er godt tilfreds med mit køb. 😊
Snabb och bra service
Snabb och bra service! Bra produkter. Jättenöjd.
Sleep tape. Jättebra produkt ⭐️
Jättebra produkt. Snabb leverans ⭐️💯
Den är effektiv
Den är effektiv och verkar direkt! Snabb leverans dessutom
Supertunna värmehandskar
Jättebra värmehandskar fungerar bättre om man har ytterhandskar som är vindtäta.
5 stjärnor till kundservicen också
Andningssmycke
Det är både vackert och funktionellt. Sen ger den bra tränings möjligheter för min kol. Älskar mitt smycke.
Kan varmt rekommendera.
Grejerna kom snabbt o funkar perfekt
Andningssmycket
Vi var två kollegor som köpte smycket till en tredje kollega som hade det tufft. Kollegan säger att hen gillar smycket mycket och använder det främst när hen mediterar och är mycket nöjd med det. Vi tackar också för en otroligt snabb frakt trots det var mitt i julruschen. Rekommenderas varmt
Köpte ett andningsmycke
Köpte ett andningsmycke. Hjälpte mig mycket både med avslappning och vid astma. Rekommenderas varmt.
Jättemysig ullmatta
Jag bestämde mig för att köpa en ullmatta till min dotter och en till mig för att göra meditation och yoga lite mer mysig. Inte bara vi tyckte mattan är jättemysig utan även våra hundar, så fort vi lägger ut dem springer hundarna dit och vill inte flytta på sig, så ja, alla gillar ullmattorna!
Andningssmycke i silver
Köpte andningssmycke till mej själv och gav även bort i julklapp. Ett vackert funktionellt smycke som blev väldigt uppskattat. Kan varmt rekommenderas.