Her havde vi håbet på at kunne lave en god anmeldelse, men det kommer så aldrig til at ske! Vi fik i gave d.22-06-2026 et ophold i gave, reservation 214474 til en værdi af 1800kr. Desværre blev jeg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk oplevelse på Molskroen! Afternoon tea’en bød på de lækreste små serveringer, hvor alt var smukt anrettet og smagte fantastisk. Servicen var helt i top – super dygtigt og sødt personale, som... Leggi di più
L'azienda ha risposto
En sublim oplevelse med fantastiske tjenere, sommelier og maden var meget gennemført og helt klart på 1 stjernes michelin niveau…de gjorde det så godt. ( de fortjener en rød stjerne! ) Vi boede i m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk ophold i skønne omgivelser Jeg havde et helt igennem skønt ophold på Molskroen. Stedet er meget flot og ligger helt perfekt ned til vandet med en fantastisk udsigt. Beliggenheden er idee... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Molskroen tilbyder gastronomi af høj klasse, miniferier, selskaber og konferencer, alt sammen i skønne omgivelser.
Hovedgaden 16, 8400, Ebeltoft, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Netop kommet hjem fra 2 dage på molskroen strandhotel .
Super lækker mad 4 retters og vin menu hver aften ,værelse med havudsigt .
God kundeservice .
Vi havde 2 børn med og det var så fint for børn .
Jeg er lige kommet hjem fra den mest fantastiske ferie på Molskroen Strandhotel. Min familie og jeg havde booket 5 overnatninger med aftensmad bestående af snacks, 3 retters menu, vinmenu og irish coffee de 4 af aftenerne. Da vi er 2 på speciel diæt, sendte jeg et skema med vores tolerancer en uge i forvejen. De havde kreeret de mest fantastiske menuer. Jeg har ikke fået så lækker mad i al den tid, jeg har været på diæten. Ud over den fantastiske mad og skønne vine, er det et utrolig dejlig sted, med det mest servicemindede personale. En kæmpe anbefaling fra mig.
Rigtig dårlig service. Vi kom i Torsdags kl 18.30 fik at vide at der ikke var guf eller fløde skum da de snart lukkede. Kuglerne er meget mindre end andre steder vi har fået is. Det skal lige tilføjes at de lukker kl 20.00 og der var virkelig mange mennesker . Vi blev først informeret om de manglende varer efter at han havde lavet isene
Vi har her til aften besøgt molskroens ishus.
Det var noget af en skuffelse desværre. Hansen is smager skønt, men kuglerne var virkelig små i forhold til andre steder. Vi kom mere end en time før de lukkede,men blev mødt af beskeden om at det ikke kunne betale sig at lave guf og flødeskum når de alligevel lukkede lige om lidt!? Virkelig dårlig service og fremover springer vi ishuset over på vores aftens ture. Så hellere køre ind til Ebeltoft og spise is.(eller købe is til børnene oppe i købmanden) Deres hjemmelavede flødeboller er heller ikke værd at skrive hjem om.
Forstår ikke at Hansen is har et samarbejde med kroen når de er så dårlige til service.

Risposta di Molskroen
Min familie og jeg var for første gang på Molskroen i lørdags på anbefaling af vores venner.. Servicen er allerede i receptionen helt i top.Du føler dig allerede hjemme ved ankomsten. Vi fik en stor kulinarisk oplevelse med en veludvalgt vinmenu, der supplerede alle 6 retter, som var en fryd for øjet. At du så oveni får en faglig kompetent service, der er afslappet og venlig sætter prikken over ièt. Vi har allerede booket den næste oplevelse på Mols i september og glæder os..

Risposta di Molskroen
Jeg har spist på mange gourmet restauranter i danmark/verden men aldrig har jeg følt mig så snydt som forleden aften på Molskroen. Vel en af danmarks dyreste restauranter, og de har bare ikke formatet til at tage så mange penge for mad og vin. Maden var total uden wauw effekt, som man må forvente på en restaurant med det prisleje.
Det var nok sidste gang vi kom der.
Ps. Vi fortalte at vi syntes ikke det levede op til forventningerne men det faldt ikke i god jord.
Hvorfor kommenterer i ikke på jeres sky høje priser ?

Risposta di Molskroen
Det skal være så fint, men det er det langt fra. Vi forsøgte at komme med konstruktiv kritik på stedet, men det blev der ikke taget godt imod.
6 mennesker = 12.000 kr og det var ikke det halve værd. Jeg betalte 500 kr for 2 små glas hvidvin!!! Total overbetaling. Så 1 stjerne herfra

Risposta di Molskroen
Fik en Forret "Variation af tomat" som var ganske udmærket og veltillavet.
Desværre havde vi også bestilt burgere og de var mildest talt elendige.
Bar præg af at bøffen havde været stegt for meget og for længe siden -tør og træls.
Mit råd må være -tag hellere 2 forretter og lad det så være ved det.
Vi fik take-away (oksemørbrad til 6 personer) til aften i sommerhuset og det smagte af MERE, så vi måtte bestille det samme aftenen efter !
Kødet smeltede på tungen så
selv oldemor på 92 kunne spise det. Salaten var knasende sprød og frisk og med en skøn mormordressing til. Hverken kartofler eller gulerødder havde fået for meget, men havde stadig bid. Vores absolut eneste anke var, at til sådan nogle store kødspisende mænd som vi har i familien, var 2 små bakker med bearnaisesauce (hjemmelavet = suveræn!) ikke nok. Så er man glad for SOVS til hvert stykke i munden, skal man bede om ekstra.
Først og fremmest tak for den flotte betjening på take away. Maden smagte fantastisk. I havde glemt at give os en salat med bestillingen, men alligevel kommer i og levere den til os 15 km væk fra jeres restaurant. Det er god service. Molskroen i gør det rigtig godt og med den service kommer vi 100% igen og igen og igen. Tak for at have givet os en fantastisk oplevelse. Hilsen familien Aarslev.
Ankommer på molskroen kl 13 fredag d 21/2-20 ,der møder mig en fæl lugt af kloak både i entreen på gangen og især på værelset, og da jeg får udleveret nøglen til værelset spørger jeg om der stadig er åben for frokost og det bliver et nej der bliver ikke lavet frokost eller aftensmad fra spisekortet , så jeg har købt et ophold på en kro hvor jeg ikke kan købe noget spise, jeg kunne have købt en billet til en gourmet middag om aftenen pris 1700kr, åhhh siger jeg det er en 500kr mere en opholdet koster, men ligemeget for der var ikke flere pladser. Så det er en køretur på 5 km hvergang der skulle spises ( Og så på en kro der skulle være kendt for sin mad).
På værelset blev der luftet ud gentagne gange uden lugten forsvinder. Og jeg kunne høre larm fra køkkenet til kl.23 og igen fra kl.6 morgen , værelset lå oven over køkkenet. Det var første og eneste gang jeg overnatter på molskroen. 👎😡
Vi har været til christmas afternoon tea. Det var en stor skuffelse. Der er givet 1 stjerne for en god klejne. Der var 2 små sanddwich, hvor brødet var tørt. Det kommenterede vi faktisk hvor der blev sagt "de gør ellers meget for at holde dem friske", men vi blev ikke tilbudt at få en frisk sandwich. Den med agurk skulle være tilsat dild, men den smagte ikke af noget. De serverede scones som havde fået alt alt alt for meget i ovnen og de var ikke lette og luftige. Risalamanden bestod mest af fløde. Service var der ikke meget af. Maden blev serveret og vi fik en regning. Ingen spurgte ind til om maden var god eller ind til alt det vi levnede. Vi er vant til afternoon tea i London og der er lang vej før Molskroen når det niveau. Virkelig en dyr oplevelse. 300 kr pr person plus champagne.
Intet mindre end fantastisk!
Min familie og jeg var i weekenden til et gourmet jule-ophold hos Molskroen i anledning af min fars runde fødselsdag. Det er i dag tirsdag, og jeg er stadig helt høj!
Fra fantastiske kager om eftermiddagen, både af smag og udseende, super omgivelser til dejlig gåtur inden middagen, middagen sad lige i skabet, tjenerne ydet en virkelig god service, fx tilpassede med tidspunkt for maden samt antallet af tallerkener, da min farmor og faster kørte tidligere hjem.
Værelserne var også simpelthen så hyggelige, dejligt med morgenkåber, gode senge mv. - og lækker detalje med gode sæber. Vi havde værelse med udsigt - virkelig skønt!
Og sidst men ikke mindst - JULEBRUNCH. Det var den perfekte måde at afslutte min fars fødselsdag.
Derfor; Tusinde tak for en helt fantastisk oplevelse for hele familien!
Min mand og jeg var sammen med vores store søn til brunch på Molskroen i søndags.
Vi blev placeret ved et 2 mands bord klemt inde mellem 2 store 8 mandsborde - hvor det ene var besat med en meget larmende gruppe.
Jeg spurgte staks ved ankomst om vi kunne få en anden plads - men nej, det var deres opfattelse at pladsen var fin til os.
Maden kan der ikke siges noget til - men der var på intet tidspunkt lagt op til søndagshygge med en længere brunch. Når man tager kr. 395,- for en "Sensommer-brunch" - må man forvente mere end morgenmad. For det var kun morgenmad - blandt hotellets gæster.
Efter max 1 time er vi taget derfra igen og reflekterer lidt over morgens mislykkede hygge og vi vælger at skrive til Molskroen.
Det kan ikke anbefales...
Naturligvis kan I ikke på forhånd vide hvilke gæster der ankommer - men når jeres egne tjenere siger "py ha - så blev der da ro" efter det larmende bord gik - må man da have forståelse for at vi gerne vil have en anden plads.
I forklarer os ligeledes at det var vores egen skyld at vi går efter kun 1 time med begrundelsen at vi må have følt os "stressede/irriterede" over situationen.
Skidt håndteret fra jeres side - vores mening er at de kr. 1.185,- kunne være spenderet bedre andre steder.
Bedste Anbefaling. Skønneste omgivelser . Dejlig Suite i 2 etager med egen lille have . Morgenmaden alt var hjemme lavet . Bedste stemning .. Bedste oplevelse af hyggeligt personale. Stor TAK til Dennis der gjorde en stor forskel ligefra booking til afrejse . Michael og hans team ovre på Strandhotellets Brasseri .. En oplevelse .. Vandet med udsigt fra Suiten.. Århus, Ebeltoft tæt på ..
D. 12 april var vi 5 mand herude og få menuen, med overnatning og afternoon tea. Afsindig lækker og høj kvalitet af mad. Med personlig og professionel betjening.
Vi havde bestil brunch over nettet. Det var til en pris til kr. 395 pr. Person. Det var under al kritik. Vi forventede at når man giver lidt mere er det noget bedre en brunch andre steder. Det er et fantastisk smukt sted, men tiden står stille. Mere service og meget højere kvalitet af maden ville være kærkommen.
Vil gerne sige tak for et en super aften i maj på denne smukke kro , vi nød god mad , og de smukke omgivelser på kroen vi ofte besøger .
VH Kristian
Vi fik afternoontea på Molskroen. Meget hyggeligt og en yderst lækker lille anretning med små kager, mini sandwichs og te. MEN det er simpelhen alt for dyrt. Vores regning for to personer blev på 650 kr incl drikkepenge. I efteråret kostede samme anretning 200 kr pr person som jeg synes var en fin pris...Vær opmærksom på. at det koster ekstra hvis du vil have varm chokolade (begrundelsen var det er en dyr god chokolade vi bruger...)
Glimrende sted. Pris og kvalitet var fint afstemt. Kan bestemt ikke udelukke, at vi kommer der igen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.