Valutata 5 stelle su 5

Oke , ik wilde verschillende soorten groentes hebben, maar ik was zoekende op de site. Ik had geen idee en stelde de vraag Toen belde de eigenaar op om mij te adviseren !! Hoe super is dat !!!! S... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

ik heb tomatenplantjes besteld; die zijn zo klein en zielig. Ze zouden tussen de 8 en 12 centimeter moeten zijn, sommige zijn nog geen vier centimeter. Maar een paar plantjes blijven een beetje rechto... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

komkommerplantjes gingen helaas heel snel dood. Werd echter keurig opgelost met een nieuwe set planten. Top service!

Dettagli dell'azienda

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. Mercato dei fiori
  3. Vivaio
  4. Fornitore di semi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Shop voor al je moestuinplanten, groente planten, groente plantjes kruidenplanten of zaden? Alle moestuinplantjes voor moestuin, balkon, vierkante meter tuin of

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

3,9

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Snack/mini komkommers ipv gewone komkommers

Na jaren te hebben besteld op deze site nu toch even een negatieve ervaring.
Ik had gewone komkommers besteld maar na opkomst zijn het mini komkommers. Deze vind ik persoonlijk veel minder smakelijk.
Netjes gemaild en foto’s gestuurd… In eerste instantie werd het betwist maar ze zouden de foto’s naar de kweker sturen en dan zou ik reactie krijgen.
Nu paar weken verder en hoor niks meer, ook niet na een 2e mail.
Erg jammer dit. Wat ik bedoel te zeggen…..slechte service !!
Erken gewoon dat je de verkeerde planten hebt gestuurd.
G.V.

8 aprile 2026

Top !!!

Toen belde de eigenaar op om mij te adviseren !! Hoe super is dat !!!! Samen met hem een diverse moestuin samengesteld.
En wat een mooie stevige planten zijn het al !
Van mij krijgen jullie echt een dikke 10 !!!!
Groeten van Karla

2 maggio 2026

Kwaliteit met hoofdletter K

Ik was blij verrast hoe perfect de kleine plantjes waren verpakt en bezorgd. Dit noem ik Kwaliteit met een hoofdletter K. Ik had een vraag en heb die per mail gesteld. Ik ontving een heel vriendelijk en duidelijk antwoord. Top bedrijf. Ik ga hier vaker bestellen.

22 aprile 2026

Geen labels, geen service

Wij hebben verschillende soorten planten besteld, waaronder diverse rassen tomaat. Geen van de planten waren gelabeld. Derhalve geheel onduidelijk welke (uitgedroogde) planten een komkommer of meloen was. Eerst maar verder opkweken om duidelijkheid te krijgen. Bij de tomaten is onderscheid tussen rassen al helemaal onmogelijk. Bij klacht worden er juridische excuses aangedragen en niet serieus te nemen oplossingen. Geen aanbeveling! Koop elders!

17 aprile 2026

Top!

Goed advies, snel geleverd door de brievenbus. Geënte planten dus veel meer vruchten. Blij mee, top!

18 aprile 2025

Zeer prettige service

Zeer prettige service. Wordt goed met je meegedacht en duidelijke communicatie over verwachtingen. Dit is zeker niet standaard in Nederland en erg fijn als beginneling

18 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend tevredenprachtige planten, fantastische oogst en een topservice. over…

Ik ben ontzettend tevreden over Moestuinplant.nl!

De planten zijn van topkwaliteit – sterk, gezond en duidelijk met zorg gekweekt. Ik heb nog nooit zó veel vruchten aan mijn planten gehad. De opbrengst is echt indrukwekkend en de smaak is heerlijk vers en vol. Je proeft gewoon het verschil!

Daarnaast is de service echt geweldig. Het advies dat ik kreeg was deskundig, duidelijk en persoonlijk. Er wordt echt met je meegedacht, wat ontzettend fijn is als je het maximale uit je moestuin wilt halen.

Kortom: prachtige planten, fantastische oogst en een topservice. Een absolute aanrader voor iedereen die van moestuinieren houdt! 🌱🍅

20 febbraio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Veel te oud zaaizaad

Verschillende soorten zaaizaad besteld en vlot geleverd gekregen. Helaas zijn de zaden jaren over de houdbaarheidsdatum. Lupinezaad met een houdbaarheid datum tot 2022 en wikkezaad met een THT tot 2020!
Na een e-mailtje, werd mijn betaling vlot gecrediteerd.

8 maggio 2025

Waardeloos

Waardeloos! Oplichters. Verkopen met opzet kiemplantenzaden die ruim 2 jaar over datum zijn en poetsen dan de gegevens met data stempels van de zakjes af. Schandalig. Op mail en telefoon wordt gewoon niet gereageerd.

8 marzo 2024

Heel tevreden

Tomberry tomatenplantjes besteld, bestelling vlug, volledig en in goede staat ontvangen.

12 marzo 2022

Fout product, bedrijf onbereikbaar

Product die geleverd is komt niet overeen met product die ik heb besteld.
Ik heb hier contact over opgezocht met bedrijf: geen reactie.
Reminder gestuurd: geen reactie.

Ik kan deze site niet aanraden op basis van mijn bestelling en de klanten"service".

28 giugno 2021

Niet alles werd geleverd

Niet alles werd geleverd. Toen ik via email navraag deed werd gezegd dat op de pakbon stond dat het ontbrekende gedeelte van mijn bestelling zou worden nageleverd. Er stond niets daarover op de pakbon anders had ik ook geen navraag gedaan. Vervolgens werd via email nogmaals beloofd dat de ontbrekende plantjes zouden worden nagestuurd. Niets meer ontvangen.
Geen fijne ervaring en zeer zeker niet voor herhaling vatbaar.

5 maggio 2021
Valutata 1 stelle su 5

Zeer zeer slechte kwaliteit!

Zeer zeer slechte kwaliteit!! Via de post worden vrij kleine stekjes van een paar centimeter afgeleverd, dor, gele blaadjes en welke nagenoeg allemaal dood zijn. Ik voel me echt bekocht, en zal hier nooit meer wat bestellen!

7 maggio 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più