Hej Beställde m3 speglar till min e92 2007 och är sjukt nöjd fick hem de på 3 dagar beställde på måndag morgon och fick hem de på torsdag morgon. Var sjukt bra kvalitet och priset är ju ingen ting... Leggi di più
Jag är verkligen imponerad av både företaget och produkten jag fick hem. Det märks tydligt att de har höga krav på kvalitet och att de vill lägga mycket omtanke bakom det de vill säljer. Prod... Leggi di più
Väldigt billigt pris på emblem med stor rabatt, fick ett snyggt modernt rattemblem till min Alfa Romeo för halva priset (51% rabatt) jämfört med Aliexpress och andra kinahemsidor. Rekommenderas starkt... Leggi di più
Smidigt att beställa och betala. Mycket bra priser, fri frakt! Jag beställde fyra nyckelemblem (Volvo och BMW) och är väldigt nöjd med kvaliteten. Beställer gärna fler produkter framöver.
Scritti dall'azienda
Här hos oss kan du köpa bilstyling som bilaccessoarer, tillbehör, dekaler, emblem, centrumkåpor, hjulnav emblem, ventilhattar, bälteskuddar, fälgemblem, roliga prylar till din bil, nyckelringar, nyckelskal, bilnycklar, modellbeteckning emblem, Styling, biltillbehör, OEM look styling, bildofter, dörrbelysning, Vi folierar även alla bilar till önskade färger och ordna custom dekaler till din bil efter dina önskemål. Styla din bil hos oss och njut av uppmärksamheten du får på gatorna. Hittar du inte det du söker? då kan du Kontakta oss så Ordnar vi det genom vårt breda nätverk med världens leverantörer Vi uppdaterar sortimentet med nya produkter varje dag och har marknadens bästa kvalité och pris. Håll utkik efter nya spännande produkter / styling till din bil. Vi är störst i Sverige på emblem, centrumkåpor, bilstyling, biltillbehör, bilaccessoarer till alla bilmodeller. FÖLJ OSS PÅ sociala medier för fler bilder/inspiration och även monterings bilder på våra produkter. Tiktok https://www.tiktok.com/@modeme... Facebook: https://www.facebook.com/bilac.. Instagram https://www.instagram.com/mode... Du kan även besöka vår fysiska butik i Stockholm Järfälla Spjutvägen 5G Välkommen in till oss på L.M Fordonsstyling AB Öppettiderna varierar för tillfället så kontakta oss gärna före besök. Kontakta oss här https://www.modemedia.se/custo..
Spjutvägen 5g, 17576, Järfälla, Svezia
- 0722513195
- info@modemedia.se
- www.modemedia.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Enligt beskrivning
Enligt beskrivning. Köpte emulator som skulle få min bil att omedelbart starta, var först tveksam men den fungera helt utmärkt. Jättenöjd tack så mycket!
Mycket enkelt att hitta de jag skulle…
Mycket enkelt att hitta de jag skulle ha och enkelt att beställa de
Levde upp till alla förväntningar
Hej
Beställde m3 speglar till min e92 2007 och är sjukt nöjd fick hem de på 3 dagar beställde på måndag morgon och fick hem de på torsdag morgon. Var sjukt bra kvalitet och priset är ju ingen ting i jämförelse med vad andra ska ha så är otroligt nöjd kommer garanterat beställa mer
Trvlig och enkel sida som erbjuder…
Trvlig och enkel sida som erbjuder coola saker och enkel att hitta vad man söker efter. Rekomenderar för folk som gillar att fixa med bilar!!
Den är mycket bra och jag är väldigt…
Den är mycket bra och jag är väldigt nöjd med projektet
Enkelt och beställa!
Jätte snygg
Snabb leverans ock bra kvalitet på…
Snabb leverans ock bra kvalitet på varan.
Riktigt bra👍
Snabb service och ett stort utbud av…
Snabb service och ett stort utbud av varor!
Bra kvalité och snabb leverans.
Lätt toppen enkel sida att beställa på
Bästa pricer. Smidigt att beställa och betala, mycket nöjd!
Har inte handlat här förut men jag…
Har inte handlat här förut men jag hoppas att det är snabba leveranser. För oftast är jag i behov av grejer snabbt.
Blir en kanske ett mer informativt omdöme nästa beställning
Funkar lika bra varje gång man handlar…
Funkar lika bra varje gång man handlar här. Blir det tokigt så är dom snabba på att rätta till det. 5*
Väldigt billigt pris på emblem med stor…
Väldigt billigt pris på emblem med stor rabatt, fick ett snyggt modernt rattemblem till min Alfa Romeo för halva priset (51% rabatt) jämfört med Aliexpress och andra kinahemsidor. Rekommenderas starkt!
Bra hem sida lätt och beställa MVH…
Bra hem sida lätt och beställa MVH Bosse.
Bra sida och enkel betalning