Anmeldte en punktering Mandag d 18-5 på mail, efter lukke tid, ringede for en sikkerheds skyld og fulgte op Tirsdag d 19-5 og der var allerede kigget på den og montøren stod hos mig 8,30 klokken 9,15... Leggi di più
Verdensklasse service!! Sjældent har jeg oplevet så god service og ordentlighed! Sebo kommer samme morgen jeg kontaktede ham - fiksede mit dæk, men da det begyndte at sive og jeg kontaktede... Leggi di più
Der er total meget ventetid. Har ringet ind 3 gange for at bestille tid og ventet i over 30 minutter plus hvergang, hvor der stadig ikke har været betjening. Det er simpelthen for dårligt.
Jeg var kørt over et metalspyd, som havde sat sig fast i mit dæk. Ingen andre autoværksteder kunne hjælpe mig, indtil jeg fik fat i Sebo. Han stod klar 30-40 min efter jeg kontaktede ham, og de... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Mobil Dækservice, i København, tager kundernes tid og sikkerhed alvorligt – med vores mobile dækservice behøver du ikke længere finde en tom plads i kalenderen til dit næste værkstedsbesøg. Få en nem løsning med Mobil Dækservice. Vi kommer nemlig ud til dig, uanset om det er på din private adresse eller ved din arbejdsplads. Vores besøg kan blandt andet indbefatte:
Enghavevej 76, 1674, København V, Danimarca
- 71 99 49 99
- info@mobil-daekservice.dk
- www.mobil-daekservice.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk service og topprofessionelt…
Fantastisk service og topprofessionelt - ingen klager herfra 👌🏽
God service, god pris og nemt = Kinderæg
Når dækket taber luft, det er lørdag og man skal afsted til Jylland søndag morgen, så er der jo en kende krise.
Mine nye venner blev Mobil Dækservice. De har åbent 7-19 lørdag. Er super venlige; både når man ringer og når de kommer forbi. De er professionelle hele vejen igennem, prisen er god og jeg kan varmt anbefale dem.
Ganske enkelt perfekt
Ganske enkelt perfekt. Kommer til aftalt tid og udfører et hurtigt og upåklageligt stykke arbejde. 499 for hjulskift hjemme i privaten er fundet til de penge!
Hurtig udskiftning af 4 dæk og meget…
Hurtig udskiftning af 4 dæk og meget venlig og imødekommende service teknikker.
Jeg kan varmt anbefale mobil dæk service for deres punktlighed og service til en dejlig billig pris.
5 stjerner herfra.
Kom til den aftalte tid
Kom til den aftalte tid, og leverede god professionel service.
Kan helt sikkert anbefales.
Fremragende service!!!!
Dejlig hurtig udrykning!
Dejlig hurtig udrykning. Smart service som giver god og værdifuld hjælp.
Hurtig og imødekommende service
Fantastisk god og ikke mindst hurtigt…
Fantastisk god og ikke mindst hurtigt service 👍🏻
Andbefaler til alle der har brug for lapning eller hjulskift ude ved bilen!
Professionelt og god service
Professionelt, søde og imødekommende. Kan kun anbefales ... 7 stjerner herfra.
Alt godt
Alt godt. Hurtig og effektiv udrykning. Meget venlig og rar.
Og perfekt udført arbejde.
Genialt koncept - Godt arbejde
Genialt koncept! Hurtigt og effektivt udbedring af et punkteret dæk på vores adresse, endda med 2 års garanti.
Virkelig god service og mulighed for at rykke ud, alle ugens 7 dage.
Veludført arbejde hele vejen igennem - os i detaljen. Fx: bilen blev løftet skånsomt, hjulbolte efterspændt med momentnøgle i hånden, ingen knækkede tapper på hjulkapslen, og originale ventilhætte monteret.
Hurtigt og God service!
Super og hurtigt service af Sebo, som kom ud på min arbejdsplads og fiksede det på ekstrem kort tid! Vil bestemt anbefale dig/jer til andre!
Superservice kan anbefales herfra
Super oplevelse med firmaet
Super oplevelse med firmaet. Opkald og 2 timer var dækket lavet 👍🏻
Fantastisk service og meget kompetent…
Fantastisk service og meget kompetent mekaniker. Der gik kun 1 time fra jeg ringede til mit dæk var lappet. Super service som varmt kan anbefales.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, efter jeg tog kontakt gik der 2½ time og jeg var køreklar igen.
Han var rigtig flink og kom til tiden, vil helt klart bruge ham igen og anbefale til andre.
God service hos Mobil Dækservice
Brugte Mobil Dækservice i går. Virkede rigtigt godt. De kom på den aftalte tid, og det tog ca 10, at fikse mit dæk. Hurtigt, nemt og til en fornuftig pris.
Fantastisk service
Fantastisk service. fra jeg ringede til jeg var kørende gik der knap 2 timer.
Sebo har fuldstændig styr på sine ting, og er ikke bange for en lille sludder imens han arbejder.
skal klart ringe til dem igen, ved næste punktering.