Anmeldte en punktering Mandag d 18-5 på mail, efter lukke tid, ringede for en sikkerheds skyld og fulgte op Tirsdag d 19-5 og der var allerede kigget på den og montøren stod hos mig 8,30 klokken 9,15... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Verdensklasse service!! Sjældent har jeg oplevet så god service og ordentlighed! Sebo kommer samme morgen jeg kontaktede ham - fiksede mit dæk, men da det begyndte at sive og jeg kontaktede... Leggi di più
Der er total meget ventetid. Har ringet ind 3 gange for at bestille tid og ventet i over 30 minutter plus hvergang, hvor der stadig ikke har været betjening. Det er simpelthen for dårligt.
Jeg var kørt over et metalspyd, som havde sat sig fast i mit dæk. Ingen andre autoværksteder kunne hjælpe mig, indtil jeg fik fat i Sebo. Han stod klar 30-40 min efter jeg kontaktede ham, og de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Mobil Dækservice, i København, tager kundernes tid og sikkerhed alvorligt – med vores mobile dækservice behøver du ikke længere finde en tom plads i kalenderen til dit næste værkstedsbesøg. Få en nem løsning med Mobil Dækservice. Vi kommer nemlig ud til dig, uanset om det er på din private adresse eller ved din arbejdsplads. Vores besøg kan blandt andet indbefatte:
Informazioni di contatto
Enghavevej 76, 1674, København V, Danimarca
- 71 99 49 99
- info@mobil-daekservice.dk
- www.mobil-daekservice.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super god og hurtig service. De kom inden for en time. Bilen blev fikset mens jeg var på arbejde :)
Kanon god service!
Vi blev behandlet enormt godt. Jeg havde ingen forstand på dæk, men de tog sig god tid til at forklare hvad og hvordan jeg skulle håndtere situationen. Fra jeg ringede til vi havde fået skiftet dæk tog det Ca. 1-2 timer. Vi var endda 37 km væk fra deres værksted. Kanon god service! Havde jeg vidst noget om dæk havde det uden tvivl gået hurtigere. Tusind tak!
God service, gode priser.
God service, gode priser.
Mobil dækservice kom inden for en halv time efter opkald. Lappede vores dæk på 10 min. Vi kan nu køre på sommerferie med vished om en god ferie.
mine dæk bliver holdt som gidsel - jeg kan ikke få dem tilbage
efter en konflikt d. 8.5 har jeg ønsket at få leveret mine dæk tilbage. jeg har mailet forgæves nu i over en måned. det eneste svar jeg har fået er at jeg skal henvende mig til en anden mail; det har jeg så gjort, uden at jeg har fået svar. mine sommerdæk bliver holdt som gidsel hos virksomheden, og der er tilsyneladende ingen måde at få dem tilbage.
det kan være at mobil dækservice er gode til at skifte dæk, men deres service lader meget tilbage at ønske.
Jeg er fan
Fandt dem på internettet, ringede og fik en tid til dækskifte dagen efter med et tidsinterval på 2 timer. Man får en sms ca 10 min før de kommer.
Super service, meget kompetent mand der rådgav mig om mine dæk, det hele var ordnet på 30 min og så til halv pris i forhold til det sted jeg plejer at benytte
Wow Wow Wow
Wow Wow Wow. Så hurtigt, så effektivt, så nemt. Kort anmeldelse men det gik også stærkt ;)
Super god service
Super god service!
Var hos mig inden for 15 min. Mine dæk kunne desværre ikke reddes, men Sebo bestilte 2 nye, og kom allerede dagen efter og satte dem på.
Super god pris også. Kan klart anbefales.
Rigtig god service
Rigtig god service. Havde brug for nyt dæk og dækskifte efter punktering på en helligdag. God og hurtig service fra start til slut. Rimelige priser. Kan klart anbefales.
Super service - præcis til aftalt tid og effektiv lapning på stedet. Der bruges indvendig lapning der giver dækket oprindelig styrke tilbage - den permanente reparation tætner dækket med vulkaniserende lap.
Jeg er overrasket over hurtighed og prisen er yderst rimelig. Tak for hjælpen.
Fantastisk god og hurtig service !
Perfekt 🙌🏼
Perfekt 🙌🏼
Bestilte tirsdag morgen, og blev leveret onsdag morgen kl 3:30
Nem hjemmeside, mega hurtig levering, Fint cover - jeg er glad 🙌🏼☺️
Fremragende professionel dækservice
Fremragende professionel dækservice ifm lapning af run flat tire. Det er lige fra bestillingen på telefonen med kvalificerede spørgsmål og forventningsafstemning. Sebo-service var der på klokkeslæt, dejlig nærværende service 😀 Dækket lappet og køreklar med garanti. Anbefaler dem på det varmeste.
Helt utrolig god service
Helt utrolig god service! Ringede på en helligdag. En halv time senere kom de og lappede dækket - uden ekstra tillæg for helligdag. Professionel og venlig service. Kan KLART anbefales!
Super god service.
Super god service.. Montøren havde helt styr på tingene. Viste lige hvad der skulle til.. 👍👍👍
Sindssyg god service de kom før tid og…
Sindssyg god service de kom før tid og God kommunikation. Havde akut brug for hjælp til lapning og fik så At vide at det ikke var sikkert at lappe grundet slitage.
De skiftet til anden fælg og dæk til en billige penge.
Vil varmt anbefale dem til alle.
VILD SERVICE!
VILD SERVICE! Ville ønske for alle at de var landsdækkende. Ringede klokken 9.00 i dag - lørdag - med en bil der havde 4 vinterdæk liggende i sig. Vi stod og skulle afsted i sommerhus og var derfor lidt under tidspres. 9.36 står de nedenfor, tager dækkene med, alt kører digitalt på mobil og MobilePay og selvom jeg egentlig var indstillet på at betale 599 for servicen, fik jeg det til 299 (opbevaring af dæk) første sæson. Fleksibilitet, service og så bare ekstra fleksibilitet og service oveni. Stor anbefaling på dette grundlag alene :)
Fremragende service
Fremragende service. De var hurtigt ude og ordne en punktering. En rigtig god oplevelse - kan varmt anbefales!
Billige priser og stort udvalg
Billige priser og stort udvalg, fandt det fineste cover.
Og Danmarks nok hurtigste levering, bestilte om eftermiddagen og lå foran min dør næste morgen
Fantastisk service yderst professionel.
Fantastisk service yderst professionel.
Kan varmt anbefales
Upåklagelig
Hurtigt, professionelt, og serviceminded. Det var tydeligt at se, at Sebo havde lavet dette i mange år. Fixede et søm i dækket og afbalancerede det imens min 2 årige knægt kiggede med :)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.