Milling Hotels Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

ophold på hotel milling Ansgar Odense Værelset fint vi fik selv lov til at vælge værelsets placering. Morgenmad ok dog med lidt ventetid på nogle produkter, da de unge piger havde travlt med at ta... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Kolding Saxildhus Først det gode.🙂 En virkelig god beliggenhed, personale er venlig og flink. Morgenmadsbuffet er ganske fint. Hotellet er charmerende indrettet med stuk og møbler. Prisen er... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nok sidste gang vi har været på Milling Vejle. Vi blev nærmest tvunget til at opgradere til comfort rum. Men ingen komfort i den ene gamle lænestol. Hvorfor lejer man dobbeltværelser ud med kun en... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Værste mad jeg længe har fået serveret, hele bordet valgte Burger, Brødet/bollen var brændt til kul og lignede morgenbuffet's overskuds rundstykker. hele burgeren havde smag af brændt brød, så var u... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Hotel
  2. Servizio di noleggio sale per riunioni e conferenze
  3. Hotel per conferenze
  4. Hotel per famiglie
  5. Golf resort

Scritti dall'azienda

Velkommen til Milling Hotels Det hele startede med en drøm om at skabe et sted, hvor gæster føler sig hjemme. I 1994 købte Dorte og Jan Milling deres første hotel. I dag består Milling Hotels af 11 unikke byhoteller, hvor hjertelighed og nærvær er kernen i alt, hvad vi gør - fordelt i 7 byer: Odense, Middelfart, Aalborg, Århus, Kolding, Vejle og Maribo. Hos os handler det ikke kun om en seng at sove i, men om oplevelsen. Vores hoteller er skabt med sjæl og varme, hvor personlig service og hjemlig hygge får dig til at føle dig velkommen – uanset om du er på forretningsrejse, weekendtur eller blot trænger til et pusterum

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hotel Milling Vejle 19

Hotel Milling Vejle 19. - 21. sept. 25 ( 2 voks., ingen børn )

Hvis man går efter Hotelstar Unions stjerne - ranking system, ville I nok ligge ml. 2 og 3 stjerner og udefra min egen vurdering, bliver det “ kun “ til 3 stjerner, hvilket ærgre mig lidt.
Jeg følger jer på LinkedIn og havde virkelig lyst til at prøve det jeg så på jeres opslag - det så skønt ud, men det var det ikke helt.
Det skal siges, at alt hvad jeg skriver her, er skrevet med et smil, og er mere konstateringer end “ skældud “ 😉🙂

Fint check - in.
Sød mand med stort smil, der straks oplyste værelsenummer, hvor værelset var og hvordan man kom derhen - elevator el. trappe. Han sagde også med det samme, at der var gratis softice, frugt og kaffe.

Værelset var standard, som vi havde bestilt, så der var ikke så mange dikkedarer dér, MEN, lige 2 ting …
1) Det er ikke super betryggende at komme til et værelse, hvor brandalarm + batteri ligger på en hylden. Vi troede det var fordi brandalarmen var gået i stykker, men vi satte batteriet i, skruede den tilbage i loftet og det virkede upåklageligt. Vi jokede lidt med, at der nok var nogen der havde røget på værelset og ikke ville afsløres 😉
2) Det er heller ikke særlig betryggende at sætte noget i stikkontakten og når man tager ledningen ud - helt almindeligt -, så rygger hele stikket ud.

Morgenmaden var fin, MEN ( igen ), lige 2 ting …
1) Hvis I laver røræg, så dræn det inden det kommer ind til buffeten. Det blev lige rigelig “ vandet “ ( der var små “ vandpytter “ rundt i gryden ) og dermed også lidt smagsløs.
2) Afrydning af bordene efter morgenmaden. Det tog utrolig lang tid før bordene blev ryddet for service, og det var ikke kun os det stod og spejdede efter ledige/ afryddet siddepladser. Umiddelbart, kunne vi kun se 2 personer, der havde travlt med at holde øje med maden på buffeten, hvilket også er super vigtigt, men det gik så ud over afrydningen af bordene. Kunne det foreslås, at I havde vogne/ borde, hvor gæsterne kunne stille deres brugte service, og I så også havde nemmere ved at rydde det væk på én gang?

I har fine plakater på gangene, om at man skal tage hensyn og ikke larme og genere andre gæster. Nu ved jeg ikke om vi bare var super uheldige at vi endte på etagen, hvor der blev holdt “ Småbørnsgruppe “ og “ Børnegruppe “, men de søde unger, løb ret meget rundt på gangene og det var en anelse irriterende, da det var efter spisetid. Men, når det er sagt, så er I jo også et “ Konference - hotel “, og der skal være plads til alle slags gæster 🙂

Fint check - ud. Sød og smilende pige, som tog pænt afsked med os 🙂

19 settembre 2025

Risposta di Milling Hotels

Mette, tusind tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse hos os – både ros og konstruktiv feedback er noget, vi sætter stor pris på. Det er også rigtig dejligt at høre, at du følger os på LinkedIn, og at vores opslag har vakt din interesse.

Vi er glade for, at du oplevede vores personale som venligt og imødekommende ved både check-in og check-out, og at de små ekstra ting som softice, frugt og kaffe blev bemærket.

Samtidig tager vi dine observationer til os. Vi vil se nærmere på både sikkerheden på værelserne, stikkontakterne, afrydning ved morgenmaden og tilberedningen af røræg, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre for fremtidige gæster. Vi noterer os også udfordringen med støj fra gangene og vil undersøge, hvordan vi bedst kan håndtere det, uden at gå på kompromis med vores familieværelser og konferencegæster.

Endnu en gang tak for din feedback – den er værdifuld for os, og vi håber, at vi får muligheden for at byde dig velkommen igen under endnu bedre forhold.

Hotel Milling søpark Maribo

Vi valgt at tag en kæreste weekend på Milling hotel søpark maribo og må sige mine forventninger leve op til det var meget overraskende over besøget værelset var rent og pænt og meget imødekommende personale man følte sig velkommen vi valgt den først aften at spise i restaurant og det var buffe lækkert mad og igen god service morgenmaden var heller ikke noget af sætte en finger på kan kun finde et minus ved hotel og det er da er meget lyt på værelserne når folk gik på gangen eller åben og lukke døre kunne man høre det og den sidst nat var der nogen som hørt meget højt musik eller holde fest det er dog et minus men ellers så er alt andet bare godt og vi har snakke om at vi ville tag en weekend mere inde jeg har termin i december da jeg har nyt min weekend uden stress og hverdags ting overveje godt nok om jeg skulle have lavet en TikTok video med det men glemt det helt så det må blive næste gang vi kommer 😊

31 agosto 2025

Kære Pia
Tusind tak for din dejlige tilbagemelding – hvor er det skønt at læse, at I har nydt jeres kæresteweekend hos os, og at både værelse, mad og vores personale levede op til forventningerne. Det betyder meget for os at vide, at I følte jer velkomne og godt taget imod.

Vi er kede af at høre om forstyrrelserne om natten, men vi sætter stor pris på, at du deler det med os, så vi kan være ekstra opmærksomme fremover.
Vh Milling Hotels

Utrolig skuffende oplevelse

Hotel milling maribo søpark
Min mand og jeg havde i forbindelse med et arrangement i byen booket et hotelværelse på dette hotel. Vi havde booket som en del af et selvskab med reference til afholderne af selvskabet, der havde lavet en aftale med hotellet.
Vi ankommer til hotellet og betaler en relativt høj pris for værelset, en pris i den ende hvor forventningerne til opholdet bliver lidt højere.
De forventninger blev dog hurtigt til skuffelse. Vi ankommer til værelset, som ligger i en fløj, som virker forladt og værelset lugter som om der ikke er blevet luftet ud i 14 dage. Gulvtæppet på værelset er så plettet at selv gutterne fra 0-stjerner ville være misundelige og edderkoppespindet med tilhørende døde edderkopper, hænger i guirlander rundt i loftet. Det minder mest af alt om en sløj indkvartering i forsvaret. Badeværelset et rent men kunne ligeså godt have befundet sig på et plejehjem, hverken bruser eller vandhane havde set en afkalkning, længere end jeg kan forestille mig. Sengene bestod af 2 boxmadrasser fra før ruder konge var knægt, og når man lagde sig på dem, sprang fjedrene i ryggen på en.
Det eneste dette ophold kan få en stjerne for er morgenmaden som var nogenlunde og ikke mangelfuld.
Vi kommer ikke igen!

23 agosto 2025

Risposta di Milling Hotels

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at opholdet hos os ikke levede op til jeres forventninger. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i vores arbejde på at forbedre gæsteoplevelsen.

Hotel Søpark – Milling Hotels

Valutata 1 stelle su 5

Elendige senge. Topmadrasser var ligget flade og skulle have været skiftet

Millings Hotel Søpark, Maribo
Jer med dårlige rygge, HOLD jer langt væk fra det hotel eller tag en luftmadras med.
Topmadrassen er så gammel, at de er ligget flade og ingen støtte i dem. Jeg vågnede efter 2 timer med mega ondt i hofter og ryg og måtte tage smertestillende i håb om at jeg så ville kunne finde ro.
Jeg fik ikke sovet mere den nat grundet smerter og overvejede endda at sætte mig ned i vores bil bare for at få lidt søvn (vi har gode sæder i bilen). Næste morgen havde jeg så ondt at jeg ikke kunne være til og sidst på dagen valgte vi at tjekke ud og køre tilbage til Kalundborg.
Jeg talte med receptionisten om morgenen og bad om en ekstra topmadras hvilket der ikke var blevet leveret da vi kom tilbage til hotellet sidst på dagen.
Da jeg tjekkede ud nævnte jeg for den unge mand i receptionen at jeg havde bedt om en ekstra topmadras, dette undrede han sig over at vi ikke have fået, han havde da tit været oppe med en ekstra topmadras til andre, det er ÅBENBART et kendt problem at det er nogle møj senge.
Denne tur kostede mig 3 gange til kiropraktor og en tabt overnatning.

28 luglio 2025

Kære Lone
Tak for din ærlige tilbagemelding.
Vi er kede af at høre, at opholdet hos os ikke levede op til dine forventninger, og at sengene har givet dig så store gener. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have.

Vi tager din kommentar om topmadrasserne til efterretning, og vil gennemgå værelserne.
Vi beklager også, at din forespørgsel om en ekstra topmadras ikke blev håndteret, som den burde – det beklager vi meget.

Vi sætter pris på, at du har gjort os opmærksom på problemet, så vi kan forbedre forholdene for fremtidige gæster. Vi håber, vi på sigt kan få muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse.

Fantastisk service

Fantastisk service. God beliggenhed. Kaffe, kage , is hele dagen, tæt på vejle centrum. Hunde venlige. Ovenikøbet en lille gave til vovsen

17 luglio 2025

Risposta di Milling Hotels

Tak for din søde anmeldelse
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – både med beliggenheden, kaffen, kagen, isen og ikke mindst vores firbenede gæster.
Vi håber at se jer igen snart.
Vh Milling Hotels

Hotel Ansgar Odense .

Boede på Ansgar Odense i 6 nætter.
Fik et stort flot lyst værelse. Vi havde bestilt babyseng og den stod klar redt da vi ankom, hotellet er meget centralt beliggende. Pænt rent. Vildt venligt personale. Lækkert morgen buffet. Dejlig kage og snack til eftermiddagen,

Eneste lille minus er, at man skal bære klapvognen op af trapper for at komme ud og ind af hotellet.

1 luglio 2025

Risposta di Milling Hotels

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os på Hotel Ansgar i Odense. Vi er glade for at høre, at I har haft et dejligt ophold, og at værelset, morgenbuffeten og vores eftermiddagssnacks levede op til jeres forventninger. Især betyder det meget for os at høre, at I har følt jer godt behandlet af personalet.

Vi sætter også stor pris på din feedback omkring adgangen med klapvogn – det er en vigtig detalje, og vi tager det med i vores løbende arbejde med at forbedre gæsteoplevelsen.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang!

De bedste hilsner
Hotel Ansgar, Odense

Dårlige senge

Middelfart. Dårlige senge. Ellers god beliggenhed.

6 giugno 2025

Tak for din feedback.

Vi er glade for, at du kunne lide vores beliggenhed i Middelfart – det betyder meget for os, at vores gæster sætter pris på omgivelserne.

Vi er samtidig kede af at høre, at du ikke fandt sengene komfortable. Søvnkomfort er naturligvis en vigtig del af et godt ophold, og vi tager din kommentar meget alvorligt. Vi arbejder løbende på at forbedre både faciliteter og komfort, og din oplevelse bliver taget med i vores evaluering af senge og indretning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os til at blive bedre.

God anmeldelse af Milling hotel Middelfart

Meget godt hotel og god standard. Jeg kan godt lide hotellets gulvtæpper på værelser og gang og trappeopgang samt elevator. Jeres kagebord om eftermiddagen var også godt og ikke for travlt. Nogle af Minigolf banerne er lidt umulige at spille. Jeg er selv en pro Minigolfspiller som tager over til turneringer. Generelt anbefaler jeg at hvis man forlader hotellet under opholdet, at man aflevere nøglekort i receptionen. Nøglekortet skal helst ikke blive væk. Når du skal have kortet igen, så spørger man i receptionen. Og så får man det. Overnatter fra d 19. - 23. Juni.

21 giugno 2025

Risposta di Milling Hotels

Tusind tak for din gode anmeldelse :-) Vi er glade for, at du nød dit ophold, særligt gulvtæpperne, kagebordet og stemningen. Tak for din feedback om minigolfbanerne – det tager vi med os. Også tak for din anbefaling vedrørende nøglekort – det er et godt råd. Vi håber at byde dig velkommen igen snart. Venlig Hilsen Team Milling Hotel Park

Har været på Gestus i…

Har været på Gestus i Aalborg,fantastisk venligt og serviceorienteret personale, dejligt rene værelser.Mht gård miljøet der kunne der godt trænge til en der kendte til planter. Men dejligt ophold kan klart anbefales

7 giugno 2025

Risposta di Milling Hotels

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du havde et dejligt ophold, og det glæder os især, at du oplevede vores personale som venlige og serviceorienterede. Tak for anbefalingen – det betyder meget. Venlig hilsen Team Milling Hotel Gestus

Valutata 2 stelle su 5

Syntetisk dyne og betræk!

Syntetisk dyne, pude og sengetøj - rædselsfuldt, jeg kan slet ikke sove i det.

Ved forespørgsel om ikke-syntetisk ift ny booking blev det helt afvist, hvilket betyder, at jeg ikke kan deltage sammen med min bestyrelse.

7 ottobre 2024

Risposta di Milling Hotels

Tak for din ærlige feedback – og ærgerligt at høre, at vores sengetøj og dyner ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår godt, at søvnkomfort er individuelt, og vi er kede af, at det har påvirket dit ophold og muligheden for at deltage i arrangementet med din bestyrelse.
Hos Milling Hotels har vi valgt at anvende dyner, puder og sengetøj i vedligeholdelsesvenlige materialer af flere årsager:
✅ Hygiejne: Dynerne tåler hyppig vask ved høje temperaturer, hvilket sikrer et højt hygiejneniveau for alle gæster.
✅ Allergivenlighed: De er et godt valg for allergikere, da de ikke tiltrækker støvmider og lettere kan holdes fri for allergener.
✅ Driftsmæssig ensartethed: Det sikrer, at vi kan tilbyde samme rene og ensartede standard på tværs af alle værelser og hoteller i kæden.
Vi er klar over, at nogle foretrækker naturmaterialer, og vi tager din oplevelse til efterretning. Selvom vi på nuværende tidspunkt ikke tilbyder alternativer, tager vi naturligvis alle input med videre i vores løbende vurdering af komfort og gæstetilfredshed.
Vi håber, du vil overveje os igen en anden gang – og ellers takker vi dig for at gøre os opmærksom på din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var på weekend ophold på park hotel…

Jeg var på weekend ophold på park hotel i Middelfart og havde det skønneste ophold

Dejlig pænt og rent værelse. Lækker mad i restauranten og utrolig søde og yderst hjælpsomme ansatte.

En virkelig god oplevelse som varmt kan anbefales

9 maggio 2025

Risposta di Milling Hotels

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du har haft et skønt weekendophold hos os på Park Hotel i Middelfart.

Vi bliver så glade, når vores gæster lægger mærke til de ting, vi gør os umage med – både værelsernes stand, maden i restauranten og ikke mindst den service, vi stræber efter at give med et smil. Din ros varmer, og vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele dine oplevelser.

Det vil glæde os meget at byde dig velkommen igen en anden gang.
Team Milling Hotels

Har været på Gestus i Aalborg

Har været på Gestus i Aalborg, Søpark i Maribo og på Plaza i Odense. Altid fantastisk venligt og serviceorienteret personale, dejligt rene værelser og lækker mad og vin. Mht vin er tjenerne særdeles velbevandret i vinens verden og finder altid noget der passer til maden og den retning vi som kunder kunne ønske os. Altid en sublim oplevelse, som jeg kun kan anbefale.
Kærlig hilsen og på snarligt gensyn
Robin

10 agosto 2024

Kære Robin,

Tusind tak for din flotte og varme tilbagemelding – det betyder virkelig meget for os!

Det glæder os at høre, at du har besøgt flere af vores hoteller – både Gestus i Aalborg, Søpark i Maribo og Plaza i Odense – og at du hver gang har haft en sublim oplevelse. Det er netop vores mål: at skabe en ensartet høj standard, uanset hvilket Milling Hotel man besøger.

Vi sætter stor pris på dine fine ord om vores personale, som hver dag arbejder for at møde vores gæster med varme, nærvær og professionalisme.
Venlig hilsen Team Milling Hotels

God service Plaza Hotel Odense

Der er virkelig god service på Milling Hotels.
Vi har 2 gange måtte afmelde booking pga. sygdom. Trods billigt Black Friday tilbud har Plaza i Odense på egen foranledning tilbudt en åben reservation.
Dorte Thor Hansen

7 maggio 2025

Risposta di Milling Hotels

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er meget glade for, at du havde et godt ophold, og vi håber at få lov til at byde dig velkommen igen snart.
Vh teamet på Milling Hotel Plaza

God oplevelse

Et virkelig hyggeligt hotel og god service! Intet at komme efter

5 luglio 2024

Risposta di Milling Hotels

Tusind tak for de pæne ord!
Vi bliver altid glade, når vores gæster føler sig godt tilpas.
Vh Mililng Hotels

Vi er vældig tilfredse

Vi er vældig tilfredse - superfint hotel I Maribo med sø udsigten.

Fantastisk god service hos jer og den er konstant og upåklagelig - TAK.

1 maggio 2025

Hej Susanne,
Tusind tak for de fine ord. Det glæder os virkelig, at I har haft en god oplevelse hos os i Maribo – både med udsigten og den service, vi sætter en ære i at levere. Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang.

Valutata 1 stelle su 5

Vi ville prøve at aftale et bryllup

Vi ville prøve at aftale et bryllup, på Milling Maribo.

Det virkede nærmest som om, at de ikke ønskede, at vi skulle holde festen der. ( 60 personer med overnatning).
Hende som vi talte med havde mere travlt med at sidde og kigge på sit ur.

Da jeg ønskede at smage huset vin og ville købe to flasker, var det til restaurationspris. Vi blev ikke en gang spurgt om vi ville smage den på stedet.

Vi har fundet et andet sted, som havde lyst til at have kunder i butikken.

30 aprile 2025

Hej Tnow

Tak for din besked. Vi er oprigtigt kede af, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne. Det er selvfølgelig ikke den fornemmelse, vi ønsker at efterlade vores gæster med – slet ikke i forbindelse med noget så særligt som planlægningen af et bryllup.

Som udgangspunkt plejer vi at invitere til en rundvisning, hvor man ser lokalerne og får en overordnet snak om mulighederne. Hvis det herefter virker som det rette match, plejer vi at aftale en selskabssamtale, hvor alt kan gennemgås i detaljer – inklusiv mad, vine og drikkevarer. På det tidspunkt tilbyder vi naturligvis også prøvesmagninger, hvis der er behov for det.

Vi er meget kede af, hvis det ikke fremstod tydeligt i jeres forløb, og vi tager selvfølgelig dialogen til efterretning, så vi kan være endnu skarpere på forventningsafstemningen fremover.

Tak fordi I kiggede forbi, og rigtig hjertelig tillykke med det forestående bryllup.

Skuffende oplevelse og uacceptabel behandling på Milling Hotel Vejle

Skuffende oplevelse og uacceptabel behandling på Milling Hotel Vejle

Jeg havde en meget skuffende oplevelse med Milling Hotel Vejle i forbindelse med et todages ophold i april, hvor jeg deltog i en konference, som blev afholdt på hotellet.

Jeg havde booket en suite direkte via hotellets egen hjemmeside – altså den dyreste værelsestype – men ved ankomst d. 1. april omkring kl. 16 blev jeg uden forklaring eller information tildelt et standard budgetværelse. Dette opdagede jeg først, da jeg trådte ind på værelset og blev mødt af et rum i meget ringe stand: slitage overalt, kabler hang fra loftet, og generelt var det tydeligt, at værelset trængte til renovering.

Da jeg kontaktede receptionen for at spørge, om der var sket en fejl, blev jeg mødt med en nedladende og afvisende attitude. Receptionisten virkede irriteret og nægtede først at kontrollere min reservation. Først efter flere gange at have insisteret, tastede hun mit navn ind – men påstod herefter, at hun ikke kunne se, hvilken værelsestype jeg havde booket. Kort efter ændrede hun forklaring og sagde, at der slet ikke var nogen suiter ledige, men at jeg måske kunne få en dagen efter – dog uden garanti.

Hele samtalen blev håndteret i en nedværdigende tone, som jeg ikke finder passende på noget hotel, og slet ikke i en ellers dejlig by som Vejle. Først da en anden medarbejder gik forbi og bemærkede situationen, ændrede receptionisten fuldstændig attitude – og pludselig var der alligevel en ledig suite, som jeg derefter fik.

Det er fuldstændig uacceptabelt at nedgradere en gæst uden information – og endnu værre at behandle en kunde, som har betalt for en suite, med arrogance og ringe respekt. Havde jeg ikke insisteret, havde jeg tilbragt opholdet på et værelse, jeg slet ikke havde bestilt – og som ikke burde udlejes i den stand.

Jeg kommer ikke til at bo på Milling Hotel Vejle igen. Det var en ydmygende og frustrerende oplevelse, og jeg kan ikke anbefale hotellet til andre.

Opdatering;
efter offentliggørelsen af opslaget. Bliver ringet af den daglige leder M fra hotellet som vil høre nærmere omkring hændelsen.
Er fin kvalitetsbevidst fyr som har forstand på kvalitet og kundeservice.
Havde den daglige leder stået ved receptionen så havde den upassende opførsel ikke fundet sted og anmeldelsen havde været med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ med overskriften Fed oplevelse og kvalitet i topklasse!

Ærgeligt at medarbejderen ikke benytte den daglige leders kundebevidsthed og kvalitet. Viser vigtigheden af at have rette medarbejdere.

8 aprile 2025

Risposta di Milling Hotels

Hej Damir. Tak for din grundige tilbagemelding. Vi er oprigtigt kede af at læse om din oplevelse hos os i Vejle – både i forhold til det tildelte værelse og især den måde, du blev mødt på i receptionen. Det er ikke den gæstebehandling, vi ønsker at stå for, og det er tydeligt, at vi ikke har levet op til dine – eller vores egne – standarder den dag.

Vi tager dine oplevelser meget alvorligt og følger naturligvis op internt, så vi sikrer, at ingen gæster fremover skal stå i en lignende situation. Der skal ikke herske tvivl om, at bookede værelsestyper skal respekteres og kommunikeres klart, og at alle gæster skal mødes med venlighed, respekt og ordentlighed – uanset hvad der måtte være gået galt undervejs.

Vi er glade for, at hotelchefen tog kontakt og fik mulighed for at lytte til din oplevelse. Det bekræfter netop, hvor vigtigt det er, at hele teamet løfter den samme bevidsthed om service og kvalitet – og det er et ansvar, vi tager på os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi lærer af din feedback.

Milling Hotel Windsor Odense

Vores familie har lige haft 2 skønne overnatninger her. Nem parkering, stille område, hyggeligt ældre hotel med venligt personale. Værelset var pænt og rent, god udsigt og behagelige senge til alle. Badeværelset var fint. Dejlig morgenbuffet i den ikke helt moderne spisestue, men den har sin charme. Fri kaffeautomat hele døgnet. Lille "bibliotek" med lænestole, hvor kaffen kan nydes. Der var stillet kage/snacks frem om eftermiddagen. Dejlig base at komme tilbage til efter sightseeing i byen. Perfekt beliggenhed, tæt på alt. Vi kommer meget gerne igen.

12 febbraio 2025

Hej Maria,
Tusind tak for den fine anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at I har haft et godt ophold hos os i Odense. Vi er glade for, at både stemningen, morgenmaden og de små detaljer som kaffe og snacks har været med til at give jer en god base under jeres besøg i byen.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen en anden gang.

Valutata 4 stelle su 5

Har haft en god oplevelse på Milling

Har haft en god oplevelse på Milling hotels i Middelfart
værelserne var gode og rene. DER var gratis kaffe og kage da vi kom. Der var god morgenmad

14 dicembre 2024

Hej Gitte,
Tak for din tilbagemelding – det glæder os, at I havde en god oplevelse i Middelfart, og at både værelser, kaffe, kage og morgenmad levede op til forventningerne. Vi håber at se jer igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più