Var på besøg men min 11 årige datter som skulle have nyt tøj og hun er meget stædig hvad tøj angår🤣 Den oplevelse hun og jeg gik der fra med, vil jeg bare sige "wauw" Jeg har da aldrig været i... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi tager gladelig turen fra Viborg til MPC - altid fantastisk personale, som rummer og ser ens børn i øjenhøjde. Flot udvalg af sæsonaktuelle sko, som opfylder de behov vores børn har. Vi glæder os... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi handler altid tøj til den mindste i MillePercille, de er gode til at fange hendes stil, og tanker om hvordan hun gerne selv ønsker at sammensætte tøj. Hun havde længe ønsket en mor datter dag, og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super fine mærkevarer til fornuftige priser. Personelet giver god vejledning over mail. godt udvalg i størrekser jeg bestilte og fik varerne næste dag - super hurtig levering. vil sikkert handle de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Negozio di abbigliamento per neonati
- Negozio per bambini
- Negozio di abbigliamento per esterno
- Negozio di scarpe
- Negozio di abbigliamento donna
Scritti dall'azienda
MillePerCille er en ægte butik på 350 kvm. 🏬Som både har webshop 💻 & butik i Randers. Der er masser af lækre brands og altid noget på udsalg. Vi følger hele tiden med på moden & gør alt for kunderne 🫶🏼. Fragt er 0/29kr. eller afhentning i butikken. Find Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Wheat, Molo, Hummel, Puma, Hound og mange flere. Det er også en skobutik 👟 med størrelser helt op til 42. Når du bestiller en pakke, følger der altid en gratis returlabel med 🚚, som sidder uden på pakken, sammen med den label der sad på den pakke man modtog ☀️ Kontakt os genre hvis der er det mindste - MillePerCille Lone
Informazioni di contatto
Grenåvej 32, 8960, Randers SØ, Danimarca
- mail@millepercille.dk
- www.millepercille.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super oplevelse ❤️
Super oplevelse til os og til vores super sensitiv datter Izabella. Lone har taget sin tid til at hjælpe Izabella med at finde det rigtige tøj. Vil sende Izabella til MPC hvergang hun skal have nyt tøj. Kan varmt anbefales. Tak for Mille PerCille og Lone ❤️🥰

Overraskende handel
Overraskende handel
Blev anbefalet at købe tøj hos jer og tog et kig på jeres hjemmeside. Fandt et sæt tøj jeg ellers har kigget længe efter og så til 50%. Blev virkelig overrasket og modtag varen dagen efter. Fantastisk service, og virkelig hurtig levering. Vil helt sikkert købe der igen.

Risposta di MillePerCille
Et sted mine børn elsker at komme
Et sted mine børn elsker at komme, de får altid den bedste hjælp. Det er bare så dejlig. Hvis jeg skal sige noget så oplever vi tit, at de ikke har de rigtig størrelser hjemme, det er virkelig en øv oplevelser.

En ualmindelig lækker…
En ualmindelig lækker børnetøjsbutik🤩!!
Et KÆMPE udvalg af børnetøj, men også til mor😍. En butik der skal støttes, uden tvivl👍🏼.
En høj service og TOTAL i børnehøjde, hvilket er skønt at opleve som forældre💜
TAK for denne butik

Risposta di MillePerCille
Bedste børnetøjs forretning i Randers…
Bedste børnetøjs forretning i Randers uden sammenlignen !

Risposta di MillePerCille
Vi har efterhånden handlet hos…
Vi har efterhånden handlet hos Millepercille mange gange og har altid været tilfredse. En super butik, især til tweens.

Overordnet en god oplevelse
Overordnet en god oplevelse. Min vare kom meget hurtigt frem. Bestilte en cardigan i går til 299,- og er dog lidt ked af, at den i dag er nedsat med 33%

Risposta di MillePerCille
Både super godt og mindre godt :-)
Super god service i forbindelse med bestilling samt ændringer i bestilling :-) Også hurtig levering, så kæmpe + for det.
Det halter dog med at besvarer mails, når det omhandler returnering af tøj der ikke passer. Sendte retur d. 13/3, leveret hos MillePerCille d. 16/3. Skrev en mail d. 24/3 om de havde modtaget mine returvarer, da jeg ikke havde fået besked herom, hvilket jeg ikke fik svar på. Fik dog pengene retur i fredags d. 26/3. Syntes det er meget rart lige at få besked på, at ens varer er modtaget når man sender retur - tjekkede dog om den var ankommet via. GLS, men nåede da at blive i tvivl om pakken skulle være gået tabt :-)

SUPER
SUPER. Godt udvalg, gode tilbud/priser, nem bestilling, meget hurtig levering. Det er værd at søge lidt længere på google udenom de mere etablerede sites, for så finder man fx. dette firma! Fuld tilfredshed!

Super oplevelse
Bestilte en onsdag aften, lige efter bestillingen opdager at størrelsen var forkert. Jeg sender en mail for at håbe at størrelsen kunne ændres.
Torsdag sendes pakken og umiddelbart kunne jeg ikke se at der var reageret på min mail, så jeg skyndte mig at bestille en ny ordre... Men vi havde kun lige ramt middag så fik jeg både en mail og et tlf opkald om at min bestilling var blevet ændret til rigtig størrelse og at de allerede havde annulleret den nye bestilling. 👍 Fredag morgen ligger pakken klar til afhentning!
Bestemt ikke sidste gang der handles der! 😊

Risposta di MillePerCille
En butik med et virkeligt lækkert…
En butik med et virkeligt lækkert udvalg af børnetøj....også til teens👌. Servicen er i top.

Risposta di MillePerCille
Indehaveren er som altid den sødeste…
Indehaveren er som altid den sødeste til at hjælpe med størrelse og har det fedeste tøj til børn. Hvis man ikke har været en tur forbi den rigtige butik burde man også klart gøre dette.

Risposta di MillePerCille
Fik en fantastisk god service
Fik en fantastisk god service, da jeg skulle bruge et bælte til min søns konfirmation. Selvom jeg bestilte forkert 2 gange, blev hurtig hjulpet og fik sendt et nyt.... Kan kun anbefale denne hjemmeside...
Super fin side
Super fin side, hurtig levering.
Og da skandalerne ikke passede havde jeg en utrolig god oplevelse med bytning. Også det var enkelt og hurtig med så flink service 😊
Super fede vare og nem at finde rundt
Super fede vare og nem at finde rundt, hurtig forsendelse
Levering uden problemer.
Levering uden problemer.
Hjælpsom kundeservice.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, yderst tilfreds! Tak til MillePerCille! 👍🏻☺️
virkeligt godt
Super fine mærkevarer til fornuftige priser.
Personelet giver god vejledning over mail. godt udvalg i størrekser
jeg bestilte og fik varerne næste dag - super hurtig levering.
vil sikkert handle der igen ;D
Intet mindre end fantastisk
Handler næsten alt tøj til mine tvillinger hos millepercille. Der bliver altid ydet kundeservice på højeste niveau. ❤️
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.