Schreef mij eind maart 2026 in voor een nieuw contract gas en electriciteit bij een andere energiemaatschappij en dit via de website van mijnenergie.be. hiermee zou ik de prijsstijgingen voor zijn die... Leggi di più
Sinds een viertal jaren heb ik steeds kunnen rekenen op mevr. Melissa. Volgende punten wens ik als zeer positief aan te kaarten: @ Zeer klantvriendelijk. @ Zeer professioneel. @ Heeft de n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De contacten en overschakeling ging vlot. Nadien nog een tegenvoorstel van de originele aanbieder. De reden was dat ze tijdens het contract geen voorstel mochten doen. Is mogelijk wel zo maar bizarre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik werd onverwacht verrast door het resultaat want zij die aangeven voordelig te zijn scoorden minder goed. Veel eigenaars van een tweede verblijf met heel weinig verbruik weten wellicht niet dat ze... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Mijnenergie.be is een onafhankelijke prijsvergelijker voor particulieren, kmo’s, zelfstandingen en grote bedrijven. Je vergelijkt er vlot verschillende energieleveranciers en sluit er probleemloos je nieuwe contract af. Het platform houdt rekening met huidige promoties, zodat je steeds maximaal bespaart. Mijnenergie.be is bovendien onderdeel van een andere prijsvergelijker, Mijnvergelijker.be. Dit is het eerste “one-stop-platform” in België dat jou helpt besparen op je vaste kosten. Beide vergelijkers zijn merken van DPG Media. Franstalige klanten kunnen energie vergelijken via Comparateur-energie.be.
Mediaplein 1, 2018 , Antwerpen, Belgio
- 0800/98765
- info@mijnenergie.be
- www.mijnenergie.be
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
KIJK EN VERGELIJK
Met de juiste gegevens het maandelijks voorschot berekenen en komt overeen met wat de leverancier aanbiedt op zijn website. Toch verschilt het bedrag wanneer je de faktuur ontvangt. Zo kreeg ik van TotalEnergies een berekening van 46€ en wat ik diende te betalen was uiteindelijk 64€, een groot verschil, waarvoor ik nog steeds geen verklaring heb gekregen.

gebruiksvriendelijk en transparant…
gebruiksvriendelijk en transparant vergelijken. Enige werk om zelf te doen is je verbruikscijfers van voorgaande jaren opzoeken en ingeven

Risposta di Mijnenergie.be
De overstap wordt zonder problemen…
De overstap wordt zonder problemen geregeld. Maar mijn contract gaat pas in einde jullie dus kan ik verder nog niets vertellen.

Duidelijk en overzichtelijk
Het overzicht biedt duidelijke info over het geldend aanbod.

Risposta di Mijnenergie.be
Is gemakkelijk alleen de kortingen zijn…
Is gemakkelijk alleen de kortingen zijn niet altijd duidelijk

Risposta di Mijnenergie.be
Ieder jaar vergelijk ik de energie…
Ieder jaar vergelijk ik de energie prijzen
Het valt mij op dat de kortingen voor nieuwe klanten doorslaggevend zijn
Toch spijtig voor de bestaande klanten

Zo makkelijk
Na een eenvoudige vergelijking kan jezowel voor gas en/of elektriciteit een vergelijking maken. Bij energielevera´ciers is dit niet altijd zo makkelijk die splitsing goed te krijgen. Je moet dan ook springen van de ene energefishe naar een andere fiche. Bij mijnenveger alles duidelijk samengevat.

Risposta di Mijnenergie.be
Mijn energie korter op de bal dan…
Mijn energie korter op de bal dan Luminus. Proficiat. Hopelijk de goede keuze gemaakt met overstap!

Makkelijk overstappen
Van het invullen van je verbruik gegevens tot vergelijken tussen de leveranciers gaat zeer vlot. Ook de prijzendetails en kortingen staan duidelijk vermeld. De uiteindelijke afhandeling van jouw overstap naar een andere leverancier wordt vanzelf geregeld, nadat je hebt aangegeven het contract te willen regelen. Ik heb wel de indruk dat niet alle leveranciers in de vergelijk lijst voorkomen. Ik gebruik "Mijnenergie.be" toch al vele jaren tot grote tevredenheid.

Mijnenergie werkt snel.
Werd snel afgehandeld, wel belangrijk te weten dat dit los staat van aanvaarding van de energieleverancier.
Is ook afhankelijk van andere partijen zoals Fluvius.

Risposta di Mijnenergie.be
Besparen met Mijnenergie.be is een feit.
Het is altijd besparen op de energieprijzen via Mijnenergie.be, dit is mijn ervaring.

Mijn energie regelt niks
Mijn energie regelt niks.
Ik zou zogezegd overgestapt zijn naar luminis, ik heb nog steeds niks ontvangen van hen, krijg nu een voorschotfactuur van mijn oude leverancies, moest geen meterstanden doorgeven ook... wat hebben jullie geregeld dan?!

Risposta di Mijnenergie.be
Altijd gemakkelijk om goedkoopste…
Altijd gemakkelijk om goedkoopste energieleverancier te vinden en contract te regelen