Schreef mij eind maart 2026 in voor een nieuw contract gas en electriciteit bij een andere energiemaatschappij en dit via de website van mijnenergie.be. hiermee zou ik de prijsstijgingen voor zijn die... Leggi di più
Sinds een viertal jaren heb ik steeds kunnen rekenen op mevr. Melissa. Volgende punten wens ik als zeer positief aan te kaarten: @ Zeer klantvriendelijk. @ Zeer professioneel. @ Heeft de n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De contacten en overschakeling ging vlot. Nadien nog een tegenvoorstel van de originele aanbieder. De reden was dat ze tijdens het contract geen voorstel mochten doen. Is mogelijk wel zo maar bizarre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik werd onverwacht verrast door het resultaat want zij die aangeven voordelig te zijn scoorden minder goed. Veel eigenaars van een tweede verblijf met heel weinig verbruik weten wellicht niet dat ze... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Mijnenergie.be is een onafhankelijke prijsvergelijker voor particulieren, kmo’s, zelfstandingen en grote bedrijven. Je vergelijkt er vlot verschillende energieleveranciers en sluit er probleemloos je nieuwe contract af. Het platform houdt rekening met huidige promoties, zodat je steeds maximaal bespaart. Mijnenergie.be is bovendien onderdeel van een andere prijsvergelijker, Mijnvergelijker.be. Dit is het eerste “one-stop-platform” in België dat jou helpt besparen op je vaste kosten. Beide vergelijkers zijn merken van DPG Media. Franstalige klanten kunnen energie vergelijken via Comparateur-energie.be.
Mediaplein 1, 2018 , Antwerpen, Belgio
- 0800/98765
- info@mijnenergie.be
- www.mijnenergie.be
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Transparante website en goede promoties
k heb al een paar keer mijn energieprijzen voor gas en elektriciteit via Mijnenergie vergeleken. Ze hebben vaak goede promoties die gedurende één jaar aangeboden worden voor gas en elektriciteit. De tarieven en kortingen zijn ook heel transparant gecommuniceerd op hun website.
Prijzen komen niet overeen met contact…
De voorgestelde prijzen komen niet overeen met de tarieven in het contract. Zeer mistlijdende website. Niet aan te raden
Deze site is een Scam "officiele partners"
Deze site is een Scam, enkel de "officiële partners" worden weergegeven. Lees: energiemaatschappijen die deze site betaald hebben. DPG-media probeert dus nog maar eens de schaapjes van België te beïnvloeden met foute info om geld te verdienen!
V-test is de enige goede vergelijker
Overstap electriciteitsnet en gas is…
Overstap electriciteitsnet en gas is uiteindelijk alleen gas geworden.
Mijnenergie zegt dat alleen gas overstap en aangevraagd.
Is voor die tijd nog telefonisch contact geweest dat het gas en electra moest zijn.
En nu ineens is het volgens mijnenergie alleen gas overstap…,
Ga direct nog een overstap regelen zonder tussenkomst van mijnnenergie
Zeer vriendelijk vrouw genaamd Chamae
Zeer vriendelijk vrouw genaamd Chamae, respectvol en behulpzame vrouw met geduld. Ook al begreep ik het niet zo direct allemaal, zij herhaalde het en bleef beleefd en vooral behulpzaam.
Beleefdheid 10/10
Vriendelijkheid 10/10
Geduldig en hulpzaamheid 10/10
Professioneel 10/10
Wachtijd 10/10
Top ervaring
Ik en mijn partner zijn nog nooit zo goed verder geholpen met al onze vragen. Bij mijn leverancier Engie worden deze vragen gewoon niet beantwoord. Ik kreeg een duidelijke uitleg van jullie collega Chayma! Zeer professioneel!
Handige manier om verschillende…
Handige manier om verschillende leveranciers te vergelijken maar let goed op want bij sommige leveranciers komt de korting pas op de eind afrekening na een jaar en andere beloven in het overzicht een laag voorschot bedrag maar bijj eerste voorschot factuur is het opeens duurder dan de huidige leverancier.
Heb nog steeds geen contract
Heb nog steeds geen contract. Fluvius dreigt electriciteit en gas af te sluiten.

Risposta di Mijnenergie.be
Een makkelijke manier van vergelijken…
Een makkelijke manier van vergelijken en je maakt altijd profijt met je huidig contract door de kortingen dat je krijgt.

Risposta di Mijnenergie.be
Beste optie om een goedkopere…
Beste optie om een goedkopere energieleverancier te vinden!

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site met uitstekende en nuttige feedback.

Gemakkelijk
Gemakkelijk, en overzicht van leveranciers .
Vlugge afhandelingen van contracten.
Voor mijn alles OK.

Risposta di Mijnenergie.be
Op enkele minuten heb je het laagste…
Op enkele minuten heb je het laagste energiecontract

Risposta di Mijnenergie.be
Berekening van jullie site klopt niet!
De berekening via “mijn energie” komt helemaal niet overtmet de eerste voorschotten die ,de door jullie aanbevolen, leverancier aanrekent.
Nochtans zijn de doorgegeven verbruikscijfers , op basis van onze slimme meter , identiek .