Mie Christiansen Jewelry Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fabelagtig god "butik". Købte et par VIRKELIG smukke ørenringe til min kommende svigerdatter hos Mie. Da jeg lige inden var faldet for hvad der viste sig at være en falsk hjemmeside, var jeg både lid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig fine og smukke smykker. Fortryder jeg har købt noget fra Mie før. Har lige fået dem, så kan ikke tale for hvordan kvaliteten holder, men lige nu ligner de noget man skulle give tusinde af kr... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Hos Mie købte jeg Valora Barok Hjerte Armbånd. Rigtig godt armbånd og mega god service! Taker

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig smukke og fine smykker. Jeg bestilte et par øreringe og de levede op til forventningerne!! Så smukke. De blev leveret hurtigt og kom med en lille hilsen, hvilket kun gør oplevelsen endnu bedre... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria
  2. Orafo
  3. Designer di gioielli
  4. Artigiano di gioielli

Scritti dall'azienda

Mie Christiansen Jewelry er en smykkevirksomhed opstartet i 2019. Vores smykker håndlaves i Aarhus med ædelmetaller og naturlige ferskvandsperler. Hver en perle er derfor unik - præcis ligesom de kvinder, der bærer dem. Vi går meget op i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse ved køb af vores smykker. Derfor får du hurtig levering og smykker i god kvalitet pakket fint ind med omhyggelige hænder og en stor portion kærlighed. Hos Mie Christiansen Jewelry finder du perlesmykker, guldsmykker og sølvsmykker til gode priser. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Har du ønsker til længden af din halskæde eller armbånd, så kan vi imødekomme dine behov, så du får præcis det smykke du drømmer om. Vi glæder os til at sende vores smykker afsted til jer.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Perfekt gave

Den fineste perlekæde

13 marzo 2023

Hej Lotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse🥰
Jeg håber, at gaven vækker glæde, og at du får en dejlig dag🌟

Valutata 5 stelle su 5

Jeg var forbavset over så hurtig I…

Jeg var forbavset over så hurtig I kunne levere varen. Og varen levede op til mine forventninger.

7 marzo 2023

Hej Grethe,

Dejligt at høre, at du modtog pakken hurtigt, og at du er glad for smykket 🥰

Du må have en dejlig dag 🌟

Dejlig oplevelse.

Hurtig levering. Øreringen fin og som forventet. Smukt pakket med fin æske, en “ personlig” hilsen og små chokolader vedlagt. En dejlig oplevelse.

6 marzo 2023

Hej Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse, jeg er glad for at du kan lide smykket og at du havde en god oplevelse🥰

Du må have en dejlig dag🌟

Smukkeste smykker

Jeg er så vanvittigt glad for mine smukke perlesmykker ❤️

19 febbraio 2023

Hej Caro,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du kan lide perlesmykkerne 😍

Valutata 5 stelle su 5

Fin hjemmeside, let at bestille.

Nem bestilling, hurtig levering og fint produkt, kan anbefales.

3 febbraio 2023

Hej Ulla,

Mange tak for din fine anmeldelse 😍 Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse ved køb på min shop og at alt var som det skulle være.

Hav en dejlig aften 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Der var en fin lille personlig besked

Der var en fin lille personlig besked. Og smykkerne er flotte.

20 gennaio 2023

Hej Kathrine,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😍 Jeg er glad for at du kan lide mine smykker.

Hav en dejlig søndag 🌟

Fantastisk webshop og service

Fantastisk webshop og service! Lyn levering og utroligt æstetisk smuk indpakning! Kan varmt anbefales at handle her :)

8 gennaio 2023

Hej Nathali,

Tusind tak for den rigtig flotte anmeldelse 😍

👍🏼

Virkelig god service og meget flotte smykker

4 gennaio 2023

Hej Camilla,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🥰

Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse, og at du kan lide mine smykker 🌟

Hurtig levering efter 2 dage

Hurtig levering efter 2 dage, hvor jeg havde bestilt den. Sød indpakning og et fint kort som tak for bestilling.

3 gennaio 2023

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at jeg kunne give dig en god service 😍

Valutata 4 stelle su 5

Hej Isabella,

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at du kunne lide smykkerne, og at du oplevede en god service 😍 Jeg er altid opmærksom på feedback, du må derfor gerne skrive til mig, hvad jeg kan gøre for at give dig en fem-stjernet oplevelse.

Service i top.

Service i top.
Jeg havde fået bestilt en forkert vare, men med venlig korrespondance fik jeg hurtigt tilsendt den rette vare og kunne returnere min fejlbestilling med den tilsendte returseddel.

17 dicembre 2022

Hej Kirstine,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kundeservice og smukke…

Fantastisk kundeservice og smukke produkter

29 novembre 2022

Hej Jeannette,

Sikke en fin anmeldelse. Tusind tak for det og din ordre😍
Du ønskes en glædelig jul 🎄

Hurtig levering samt sød

Hurtig levering samt sød, personlig hilsen i pakken.

2 dicembre 2022

Hej Merete,

Tusind tak for din fine anmeldelse og din ordre 😍

Glædelig jul 🎄

Superflotte smykker!

Superflotte smykker, super service og hurtig levering.

23 novembre 2022

Hej Annie,

Tusind tak for din fine anmeldelse og køb på min webshop 😍
Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse og at du er glad for smykkerne.

Dejlig og julet adventskalender

Dejlig og julet adventskalender, som gjorde modtageren rigtig glad. Fin og hurtig ekspedition.

18 novembre 2022

Hej Charlotte,

Det er jeg rigtig glad for at høre 😍 Dejligt at du kan overraske andre, og at du havde en god oplevelse ❤️

Flotte smykker

Flotte smykker, dejlig inspirerende hjemmeside.

24 novembre 2022

Hej Pia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Jeg er glad for, at du kan lide mine smykker og hjemmeside 😍

Virkelig god handel

Det var en virkelig god handel! Super hurtig levering, flot indpakning og sød hilsen med i pakken.
Helt sikkert værd at støtte denne virksomhed😃👏🏻

21 novembre 2022

Hej Trine,

Tusind tusind tak for den fine anmeldelse og dit køb 😍
Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse, og at du synes om min service og smykker ❤️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più