Mie Christiansen Jewelry Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fabelagtig god "butik". Købte et par VIRKELIG smukke ørenringe til min kommende svigerdatter hos Mie. Da jeg lige inden var faldet for hvad der viste sig at være en falsk hjemmeside, var jeg både lid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig fine og smukke smykker. Fortryder jeg har købt noget fra Mie før. Har lige fået dem, så kan ikke tale for hvordan kvaliteten holder, men lige nu ligner de noget man skulle give tusinde af kr... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Hos Mie købte jeg Valora Barok Hjerte Armbånd. Rigtig godt armbånd og mega god service! Taker

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig smukke og fine smykker. Jeg bestilte et par øreringe og de levede op til forventningerne!! Så smukke. De blev leveret hurtigt og kom med en lille hilsen, hvilket kun gør oplevelsen endnu bedre... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria
  2. Orafo
  3. Designer di gioielli
  4. Artigiano di gioielli

Scritti dall'azienda

Mie Christiansen Jewelry er en smykkevirksomhed opstartet i 2019. Vores smykker håndlaves i Aarhus med ædelmetaller og naturlige ferskvandsperler. Hver en perle er derfor unik - præcis ligesom de kvinder, der bærer dem. Vi går meget op i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse ved køb af vores smykker. Derfor får du hurtig levering og smykker i god kvalitet pakket fint ind med omhyggelige hænder og en stor portion kærlighed. Hos Mie Christiansen Jewelry finder du perlesmykker, guldsmykker og sølvsmykker til gode priser. Vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Har du ønsker til længden af din halskæde eller armbånd, så kan vi imødekomme dine behov, så du får præcis det smykke du drømmer om. Vi glæder os til at sende vores smykker afsted til jer.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

23 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beautiful designs, great quality. Love it!

11 giugno 2024

Hello Gala

Thank you so much for your lovely review😍 I am glad your happy with your new jewelry.

Have a lovely day ✨

Kind regards,
Mie Christiansen Jewelry

Flot smykke

Flot smykke og smukt pakket

29 maggio 2024

Hej Charlotte

Mange tak for din fine anmeldelse😍
Hav en dejlig sommer☀️

Hurtig og kvik.

Hurtig og kvik.
Bestilte mine varer og modtog fem på tredjedagen herefter, font og godt indpakket, så smykketikke var beskadiget. Der var også en personlig hilsen fra Mie og et stykke chokolade i pakken.
Virkelig god service❤️

6 giugno 2024

Hej Inger

Mange tak for den virkelig fine anmeldelse❤️
Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse hos mig.

29 maggio 2024

Hej Trine

Mange tak for din flotte anmeldelse❤️
Du ønskes en dejlig sommer☀️

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition og effektiv…

Hurtig ekspedition og effektiv levering. Engagerede personale som er yderst kundevenlig og imødekommende. Super flotte, veludførte og unikke smykker

31 maggio 2024

Hej Dorthe

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for mig med alle de fine ord😍

Du ønskes en dejlig sommer☀️

Beautiful jewellery

Beautiful jewellery, fast delivery, everything perfect

21 maggio 2024

Thank you Dagmara 😍
I am glad you had a good experience and I hope you will be happy with your new ring.

Have a lovely summer ☀️

Kind regards,

Valutata 5 stelle su 5

Fin indpakning og god kvalitet 😊.

Fin indpakning og god kvalitet 😊.
Modtageren blev rigtig glad.

13 maggio 2024

Hej Dorte,

Mange tak for din fine anmeldelse😄 Jeg er rigtig glad for, at gavemodtager blev glad og at du synes kvalitet og indpakning er god😍

Fineste øreringe

Fineste øreringe, pakket fint ind med sødt kort og et stykke chokolade. Virkelig toplækker oplevelse. Helt klart en kæmpe anbefaling herfra.

8 maggio 2024

Hej Maj,

Tusind tak for den skønne anmeldelse😍
Jeg er virkelig glad for, at du havde en god oplevelse, og jeg takker for din rigtig fine anbefaling 🥰

Jeg ønsker dig en god sommer ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering og meget smukt…

Super hurtig levering og meget smukt pakket ind, alt var perfekt👍🌼

8 maggio 2024

Hej Helle,

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse. Det er jeg rigtig glad for at høre, at du synes 😄

Smuk og unik

30 aprile 2024

Hej Chotimon,

Tak for din fine anmeldelse. Det er jeg rigtig glad for at høre, at du synes.

Dejlig perlekæde

Dejlig perlekæde, og hurtig lev.

6 febbraio 2024

Hej Jens 😁

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse.

Hav en dejlig dag 😍

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig smukke øreringe i en lækker…

Rigtig smukke øreringe i en lækker kvalitet og hurtig levering.

5 febbraio 2024

Hej Jane 😍

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du kan lide dine øreringe og havde en god oplevelse.

Jeg ønsker dig en dejlig dag ✨

Hej Jette 😍

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse. Jeg er glad for at du havde en god oplevelse. Jeg står altid til rådighed, hvis der skulle være en anden god gang 🥰

Du ønskes en dejlig dag ✨

Meget god services

29 gennaio 2024

Hej Kamilla 🥰

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for min lille smykkevirksomhed ❤️

Hav en rigtig dejlig dag,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più