Mevrouw Aardbei heeft een heel leuk, ruim aanbod op haar website voor speelgoed en cadeautjes. Het pakketje werd de dag erna al geleverd met een leuk handgeschreven kaartje en de service is super vrie... Leggi di più
In korte tijd 2 keer geshopt bij mevrouw Aardbei 🍓:) Mevrouw Aardbei heeft een prachtige webshop! Je merkt dat de eigenaresse zoveel hart voor de zaak heeft! De webshop is goed ingericht, verzendkos... Leggi di più
Het jasje van mijn dochter was aan de binnenkant stuk gegaan binnen een maand na aanschaf. Zonder enige problemen wordt er een nieuwe jas toegestuurd en mag ik de andere jas kosteloos retouren.... Leggi di più
Wat een heerlijke ontdekking is Mevrouw Aardbei! Ik heb hier iets besteld voor mijn dochter en ben zó blij met de ervaring. De service was ontzettend vriendelijk en snel! Mijn bestelling werd met... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Stijlvolle webshop voor kinderkamers en woonaccessoires
Hildebrandlaan 2E, 3768 GW, Soest, Paesi Bassi
- info@mevrouwaardbei.nl
- www.mevrouwaardbei.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle levering van mooi speelgoed!
Het product dat ik wilde was meteen op voorraad en de volgende dag al in huis! Razend snel en kwalitatief goed speelgoed! Ik werd per mail op de hoogte gehouden van ons pakket!
Aan te bevelen!
Snel geleverd, keurig verpakt met een leuk kaartje erbij :-) Super leuk!
Slecht
Slecht. Bestelling uiteindelijk niet ontvangen. De bezorger had het in een vieze afvalcontainer achter gelaten. Hier kwamen wij achter toen de container al geleegd was. Hier werd wel een onderzoek gestart vanuit het bedrijf maar dat leverde niets op. Ook helaas geen compensatie of tegemoetkoming gekregen via het bedrijf. Dus nooit een bestelling ontvangen en ook de laatste keer dat ik hier iets heb besteld. Gelukkig ging het dan maar om 20 euro.

Risposta di Mevrouw Aardbei
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit! Heel tevreden.
De perfecte webshop
De perfecte webshop. Had een vraagje, werd snel beantwoord. Deze mensen doen nog moeite voor hun klanten, wat van velen niet gezegd kan worden. Zeer klantvriendelijk en super leuke productjes. Ik ga hier nog zeer dikwijls bestellen
Makkelijk besteld en snel verzonden
Makkelijk besteld en snel verzonden! :)
Wat een goed bedrijf is dit zeg!
Wat een goed bedrijf is dit zeg!! Super leuk dat je aan kan geven of je de gekochte items wil laten inpakken of niet. Alles was netjes ingepakt met een leuk bedank kaartje erbij. Een item was helaas een beetje beschadigd. Zondag gemaild en binnen 10 minuten al reactie met een oplossing. Ik zal zeker vakar wat bestellen!!
Wat een service
Wat een service! Een probleem met de post werd dezelfde dag onderzocht, opgelost én opnieuw verzonden. Daar worden wij blij van!
Mijn favoriete winkel voor onze…
Mijn favoriete winkel voor onze dochter.
Al veel besteld voor haar kamertje, maar ook andere leuke dingen om mee te spelen en te gebruiken in huis. Goede en snelle verzending en alles is van goede kwaliteit.
Snel verzonden
Snel verzonden en allemaal mooi verpakt in een cadeautje! Leuk! Top ervaring
Super tevreden
Een super leuke jellycat gekocht bij deze winkel! Hij kwam goed ingepakt en met een leuke zelfgeschreven note aan. Heel fijne winkel en snel verzonden!
Wat een geweldige speelgoedwinkel
Een hele betrouwbare en leuke online speelgoedwinkel met een groot assortiment. Had er voor de kerst ook al besteld en kreeg er nu een persoonlijk kaartje bij..! Zo attent!! Dus ga hier de volgende keer zeker weer bestellen!
Such a lovely shop
Such a lovely shop! Very nice shop, very nice items - shipping ist faster than lightning and everything was wrapped in nice paper. Thank you
Fijne webshop
Fijne webshop! Mooi ingepakt.
Erg fijne kwaliteit! Blij mee.
Mevrouw Aardbei voor iedere speciale gelegenheid
Voor iedere speciale gelegenheid koop ik mijn cadeautjes bij Mevrouw Aardbei. Altijd prachtig verpakt en een groot assortiment!
Snel en super leuk ingepakt…
Snel en super leuk ingepakt verzonden..zelfs nog genummerd zodat ik wist welk kadootje voor welk kindje was. Ze zijn inmiddels gegeven en er heel blij mee. Fijne feestdagen!
Orginele cadeaus en leuk ingepakt !
Veel originele cadeautjes te vinden op de website.
Onze bestelling was snel bezorgd en super leuk ingepakt !
Goede service en snelle verzending
Goede service en snelle verzending
Goede prijzen en lage verzendkosten. Snelle verzending ondanks de drukke Sinterklaastijd. Bij een vraag ook heel snel en uitgebreid antwoord gekregen. Pakketje was mooi ingepakt en met een leuk persoonlijk briefje erbij. Aanrader!
Heel veel leuks om uit te kiezen
Heel veel leuks om uit te kiezen. Super goed contact en service.
De kadootjes zijn elke keer fantastisch ingepakt. Bestel er vaker omdat gewoon alles goed is:)