Banner for Meubelplaats

Meubelplaats Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijke website en volop keuze. Aantal jaar geleden onze eettafel gekocht, nu de salontafelset en een tijdschrifthouder. Werd binnen de overeengekomen tijd geleverd. De eettafel werd destijds door... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De behandeling en afhandeling hebben we als prettig ervaren. Enig puntje, vandaar geen vijfde ster is dat we vinden dat de kleur iets donkerder is geworden dan we in het magazijn hadden gezien, mogel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb onlangs een prachtige metalen wijnkast gekocht bij Meubelplaats en ben echt ontzettend tevreden! 🥰 Niet alleen kreeg ik een hele leuke korting, maar ook de service was top. De levering liep... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We wilden graag een eiken blad passend maken bij onze acia meubels, welk qua houtkleur erg uit elkaar liggen. Ze hebben alle moeitje gedaan om de kleur goed te krijgen, zeer naar tevredenheid ! Ook... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili

Informazioni su Meubelplaats

Scritti dall'azienda

Meubelplaats.nl is de specialist op het gebied van trendy wonen. Elke dag houden wij de woontrends in de gaten, zodat ons assortiment blijft voldoen aan de woonwensen van de toekomst. Dit etaleren wij op onze webshop en in onze fysieke woonwinkel.

Ook bijzonder is ons ruim tafelassortiment, dat bestaat uit (oud)eiken-, teak- en mangohout. Hierbij bieden we u de mogelijkheid om uw tafel te personaliseren. U kiest dan zelf uw afmeting, onderstel en behandeling, dat vervolgens door onze meubelmaker wordt gerealiseerd.

Door onze grote voorraad, hanteren wij snelle levertijden, waardoor u geen weken hoeft te wachten op uw nieuwe aanwinst.

Daarnaast staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u een vraag of opmerking heeft, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zullen u dan verder helpen, totdat u tevreden bent.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

177 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

126 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Mooie mango houten vitrine kast

Een mooie mangohouten kast gekocht in januari dit jaar. Deze wilde ik al een hele flinke tijd hebben en nu ik gescheiden ben kon ik eindelijk eens iets voor mij kopen.
Levering ging redelijk snel. Ik had hun gekozen omdat ze met 2 leveren en ik in een flat zonder lift woon. Geen enkel probleem gaven ze aan.
Bij uitpakken, heb ik zelf moeten doen, zag ik al dat het glas er niet mooi uitzag, bleek iets van lijm of iets dergelijks op te zitten, tevens waren de deuren niet gelijk en was hij van binnen niet mooi afgewerkt, stukjes hout los, de scharnieren berost of iets. Terwijl de tv kast, zelfde merk en type, wel ontzettend mooi was ook van binnen.
Dit meteen gemeld. Heeft al maanden geduurd voor een oplossing, keuze was 200 euro terug of omruilen. Nou ja aangezien ik eindelijk iets had gekocht wat ik wilde, wilde ik het natuurlijk wel meteen nieuw hebben, dus aangegeven omruilen. Het is nu 12 juli en nog niets. Ik moet zelf mailen of er al vaart in zit enz, maar helaas. En het probleem volgens hun is al maanden dat er geen 2 persoons route is. Ja maanden de klant met klacht laten wachten ja dat is juist.
Komende week ga ik rechtsbijstand inschakelen.
Als niets mis is met het product, prima bedrijf maar als er iets mis is totaal niets waard dit bedrijf.

12 luglio 2026

Risposta di Meubelplaats

Bedankt dat u uw ervaring deelt. Wat vervelend om te lezen dat de kast niet in de staat is geleverd die u mocht verwachten en dat de afhandeling vervolgens zo lang heeft geduurd.

Het naar boven tillen van de kast hebben wij destijds kosteloos als extra service uitgevoerd. Dat neemt uiteraard niet weg dat de geconstateerde gebreken goed en binnen een redelijke termijn opgelost moeten worden. Naast een vergoeding en omruiling hebben wij ook aangeboden om een meubelmaker langs te sturen om de problemen ter plaatse te verhelpen. U heeft begrijpelijkerwijs gekozen voor omruiling.

Door het uitblijven van een geschikte tweepersoonsroute heeft de omruiling helaas veel langer geduurd dan gewenst. We begrijpen volledig dat het frustrerend is dat u hiervoor zelf herhaaldelijk contact moest opnemen. Daarin hadden wij u actiever en duidelijker op de hoogte moeten houden.

Onze excuses voor het verloop. We willen dit nog steeds graag zo spoedig mogelijk netjes met u oplossen.

Zeer goede service

Zeer goede service . Mijn solarlamp was kapot en ben gelijk vriendelijk en doeltreffend geholpen . Mijn lamp staat nu weer gezellig te schijnen in de tuin . Ben zeer tevreden . Bedankt .

29 giugno 2026

Risposta di Meubelplaats

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat uw solarlamp inmiddels weer gezellig in de tuin schijnt.

Wij vinden het belangrijk om garantiegevallen netjes en snel op te lossen, dus het is prettig om te lezen dat dit naar wens is verlopen.

Goede communicatie

Goede communicatie: duidelijke uitleg via telefoon en emails. Vriendelijke man die de kast heeft geleverd tot in het appartement.

21 giugno 2026

Risposta di Meubelplaats

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat de levering van de kast naar wens is verlopen. Veel plezier ermee!

Zeer goede service..

Zeer goede service..
Aanrader..
Wordt meteen gehandeld.
Heel goed bedrijf.
Renee

24 giugno 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat alles snel is afgehandeld. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Valutata 1 stelle su 5

Omkoping?

Na het plaatsen van een slechte review heb ik een mail ontvangen dat ik 30 euro korting zou krijgen op mijn bestelling als ik de review na het oplossen van mijn klacht zou verwijderen.

4 giugno 2026

Risposta di Meubelplaats

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat onze mail zo op u is overgekomen, want dat was zeker niet de bedoeling.

Voor de duidelijkheid: uw klacht was op dat moment al opgelost. De aangeboden korting was uitsluitend bedoeld als vrijblijvende tegemoetkoming voor het ongemak rondom uw bestelling, niet als voorwaarde om uw review te verwijderen. U heeft uiteraard altijd de vrijheid om uw ervaring eerlijk te delen.

Wij respecteren het dat u geen gebruik wilde maken van de compensatie en vinden het jammer dat dit alsnog zo is ervaren.

Valutata 3 stelle su 5

Ik heb een beschadigd meubel ontvangen maar wel klantvriendelijk geholpen

Ik heb hier leuke salontafeltjes gekocht, alleen bij ontvangst van het product bleek het product best wel beschadigd te zijn. Hierbij zat er een grote kras op 1 van de poten en het blad aan de bovenzijde was op 2 vrij grote plekken beschadigd. Daarnaast waren er geen gaten voorgeboord dus dit moest je nog zelf doen.
Ik vond het erg jammer dat je een nieuw product hebt gekocht en dit zo geleverd wordt …
Omdat ik een negatieve review heb geplaatst hebben ze wel erg snel gereageerd en stonden ze open voor verschillende oplossingen waarbij ik momenteel een tegemoetkoming heb gekregen van ca 1/3e van het bedrag terugekregen.

Wel erg jammer dat het product zo binnenkomt. Om die reden zou ik niet zo snel meer wat bij hun aanschaffen. Ook omdat ze aangaf tijdens het gesprek dat kleine beschadigingen gedoogd moeten worden. Daar ben ik het niet helemaal mee eens.
Maar wat ik wel erg goed van ze vind is dat ze erg snel reageren, hun fouten toegeven en voor meerdere oplossingen openstaan!

22 giugno 2026

Risposta di Meubelplaats

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de salontafeltjes beschadigd bij u zijn aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en wij begrijpen goed dat dit teleurstellend is bij een nieuw product.

Tijdens transport kan er helaas soms een beschadiging ontstaan. Dit valt vanzelfsprekend onder de garantie en in zo’n geval denken wij altijd mee in een passende oplossing, zoals omruilen of een vervangend onderdeel. Fijn om te horen dat u onze snelle reactie en klantvriendelijke afhandeling wel als positief heeft ervaren.

Wij nemen uw feedback mee om onze service en levering verder te verbeteren.

Valutata 4 stelle su 5

Mooie spullen hebben jullie en snel…

Mooie spullen hebben jullie en snel geleverd

14 giugno 2026

Risposta di Meubelplaats

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het onderstel snel geleverd is. Hopelijk heeft u er een mooi project van kunnen maken en veel plezier met het resultaat!

Snelle verzending

Snelle verzending

12 giugno 2026

Risposta di Meubelplaats

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat de verzending snel is verlopen. Veel plezier met uw fauteuil.

Goed een snellere levering

Goed een snellere levering, ze belden ook van te voren. Ook goede, duidelijke en snelle communicatie via de mail. Komen lever afspraken na. En super mooie tafel komt precies overeen met de foto!

11 giugno 2026

Risposta di Meubelplaats

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de eettafel snel is geleverd en dat de communicatie vooraf duidelijk en prettig verliep. We wensen u veel plezier met uw nieuwe eettafel!

Risposta di Meubelplaats

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen dat de poef een mooie plek heeft gekregen in uw interieur.

Valutata 5 stelle su 5

Bestelde voldoet aan onze verwachting.

Bestelde voldoet aan onze verwachting.
Mooi product

10 giugno 2026

Risposta di Meubelplaats

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te lezen dat de laptoptafel aan uw verwachtingen voldoet en dat u het een mooi product vindt. Wij wensen u er veel plezier mee.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en fijne en snelle…

Goede service en fijne en snelle klantenservice

17 giugno 2026

Risposta di Meubelplaats

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle klantenservice. We wensen u veel plezier met uw nieuwe eettafel en hopen u in de toekomst nog eens terug te zien bij Meubelplaats.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, compleet, netjes binnen gezet.
Fijne kwaliteit stoelen - prijsverhouding is goed

7 giugno 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de levering snel en netjes is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen en fauteuil, en bedankt voor uw vertrouwen in Meubelplaats.nl!

Goede communicatie en levering

Goede communicatie en levering. Heel blij met de tafel!

30 maggio 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de communicatie als de levering. We wensen u veel plezier met uw nieuwe eettafel!

Nieuwe tafel besteld

Nieuwe tafel besteld, erg snel geleverd. Mooi product. Helaas paste de tafel niet bij ons om een aantal redenen en heb daarna contact met klantenservice gehad. Dat hebben we als heel prettig ervaren. Keurig geholpen en niets op aan te merken.

27 maggio 2026

Risposta di Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de levering snel verliep en dat u tevreden was over de kwaliteit van de tafel.

Jammer dat de tafel uiteindelijk toch niet helemaal bij uw wensen paste, maar goed om te lezen dat u prettig bent geholpen door onze klantenservice. We vinden het belangrijk dat ook het retourproces soepel en zorgvuldig verloopt.

Bedankt voor uw vertrouwen en wellicht tot ziens bij Meubelplaats.

Wandschappen 3 stuks

Wij hebben 3 wandschappen besteld bij Meubelplaats en zijn erg tevreden over de levering en kwaliteit. Er was een kleine beschadiging aan één onderdeel, maar na melding werd dit snel en netjes opgelost. Fijne service en goede communicatie. Zeker een aanrader!

12 maggio 2026

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en service. Jammer van de kleine beschadiging, maar goed dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen.

Veel plezier gewenst met de wandschappen!

Valutata 5 stelle su 5

Commande arrivée en bonne état et…

Commande arrivée en bonne état et livreur très sympa m'a aidé à monter ma table au premier étage

13 maggio 2026

Risposta di Meubelplaats

Merci beaucoup pour votre avis positif et profitez bien de votre nouvelle table !

Cordialement/Met vriendelijke groet,

Valutata 4 stelle su 5

Super mooie tafel met mangohout

Super mooie tafel met mangohout, makkelijk in elkaar te zetten. Tip, plan op de dag van levering niets in, levering bij ons was 1,5u later dan het opgegeven tijdslot van 3u. Voor ons geen probleem, ik was blij dat de levering toch nog plaatsvond ook al was dit pas rond 18.30u i.p.v. ten laatste 17u. Je wordt hier ook niet van op de hoogte gehouden en de bureaus sluiten om 17u.

13 maggio 2026

Risposta di Meubelplaats

Bedankt voor uw mooie review en fijn om te horen dat u tevreden bent met de tafel!

Daarnaast bedankt voor uw feedback over de levering. Het klopt inderdaad dat leveringen soms kunnen uitlopen door verkeersdrukte of vertraging onderweg. In veel gevallen is er dan gelukkig nog iemand aan het werk bij de planning of klantenservice, maar dat is helaas niet altijd het geval. In zulke situaties kunt u ons het beste even een e-mail sturen, zodat wij dit direct kunnen oppakken zodra mogelijk.

Fijn dat de levering uiteindelijk alsnog dezelfde dag heeft plaatsgevonden en veel plezier gewenst met uw nieuwe tafel!

Valutata 4 stelle su 5

Mooi meubel en als enige leverbaar

Mooi meubel en als enige leverbaar.
In elkaar zetten was zo gedaan.

Bezorgdienst was alleen, dat is niet te doen met een pakket van 75 kg. Bezorgdag was helaas niet te kiezen.

20 aprile 2026

Risposta di Meubelplaats

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent met het dressoir en de montage ervan!

We begrijpen uw opmerking over de bezorging en het ontbreken van een keuzemogelijkheid voor de bezorgdag. Om de bezorging gratis aan te kunnen bieden, werken we helaas soms met vaste routes waardoor dit niet altijd ideaal uitkomt. Uw feedback nemen we zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Veel plezier gewenst met uw nieuwe dressoir!

Lorenzo team Meubelplaats

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più