Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har lige fået min datter testet for…

Jeg har lige fået min datter testet for høj begavelse hos Camilla. Virkelig den bedste oplevelse. Så imødekommende overfor både min datter og jeg. Min datter er 8 år - Camilla var virkelig fantastisk, så min datter gik hjem med en god oplevelse. Derudover så var Camilla virkelig fantastisk til, at se min datter og alle hendes egenskaber - sætte ord på over for mig, som mor og hjælpe mig hvad jeg kunne gøre for min datters trivsel. Kæmpe anbefaling herfra :-)

27 marzo 2026

Risposta di Mentaltoverskud

Tusind tak for din fine og grundige anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at både du og din datter har haft en tryg og positiv oplevelse hos Camilla. Særligt når det gælder børn, er det afgørende, at de føler sig set, forstået og godt tilpas – så det glæder os meget, at din datter gik derfra med en god oplevelse.

Vi er også glade for, at du som mor har fået brugbar indsigt og konkrete perspektiver med videre i forhold til din datters trivsel.

Tak fordi du vil anbefale os.

Fin ADHD udredning

Jeg blev udredt for ADHD hos Mentalt Overskud. Det var hele vejen igennem en tryg, kompetent og positiv oplevelse. Den rapport, som psykologen lavede, er også på et fagligt meget højt niveau.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Mentalt Overskud.

22 marzo 2026

Risposta di Mentaltoverskud

Vi er glade for at høre, at du har oplevet dit udredningsforløb som trygt, kompetent og positivt. Det betyder meget for os, at både selve processen og den afsluttende rapport opleves som fagligt grundig og anvendelig.

Tak fordi du vil anbefale os – det sætter vi stor pris på.

Stress og angst forløb

Jeg har været i forløb hos Mentalt Overskud gennem nogle måneder for angst og stress. Fra første samtale følte jeg mig tryg og mødt med forståelse. Psykologen lytter opmærksomt og stiller spørgsmål jeg ikke selv har tænkt over. Jeg får ny indsigt og brugbare strategier, som hjælper mig i hverdagen. Jeg vil klart anbefale Mentalt Overskud til andre, som søger kompetent og professionel psykologhjælp.

20 febbraio 2026

Risposta di Mentaltoverskud

Kære Søren, mange tak for at dele din oplevelse hos os. Som psykologer er vi alle optagede af at hjælpe mennesker i bedre trivsel, og vi vil viderebringe dine roser til den psykolog du taler med. Den er meget værdsat, tak. Mvh. Mentalt Overskud psykologerne

Fantastisk god service

Fantastisk god service, og menneskelig tilgang. Personligt match med psykolog giver bare mening hele vejen rundt. Endelig et sted som ser det hele menneske, ikke bare endnu en patient i rækken. Varme anbefalinger herfra.

12 ottobre 2025

Risposta di Mentaltoverskud

Tak for din meget fine anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både en menneskelig tilgang og et godt match med din psykolog. Netop det rette match og følelsen af at blive set som et helt menneske er noget, vi prioriterer højt i vores arbejde.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – og tak fordi du tog dig tid til at dele den.

Fejl i WAIS test.

I sommeren 2025 betalte jeg 5.500 kr. for at få foretaget en WAIS-test hos virksomheden Mentalt Overskud i København med henblik på vurdering af intelligens og arbejdshukommelse. Det er efterfølgende – på baggrund af en ny test udført af en anden virksomhed – blevet klart, at psykologen fra Mentalt Overskud ikke har haft tilstrækkelig faglig indsigt i forbindelse med testens gennemførelse. Dette har medført, at testresultatet ikke er retvisende og derfor er ubrugelig. På dette grundlag kan jeg ikke anbefale Mentalt Overskud.

2 agosto 2025

Risposta di Mentaltoverskud

Kære Pia, det er vi kede af at læse. Ud fra din anmeldelse er det ikke tydeligt hvem af de mange selvstændige psykologer du har været hos. Din feedback undrer os, da alle de psykologer som laver IQ tests hos os har alle været på relevant uddannelse og kursus indenfor netop den type undersøgelse. Har du fået lavet den samme IQ test indenfor kort tid, så kender du naturligvis allerede spørgsmålene på forhånd, og resultatet vil være påvirket af dette og formegentlig være bedre i anden omgang. For bedre at kunne forholde os til din oplevelse, må du gerne kontakte os direkte, så vi kan undersøge sagen nærmere. Mvh. Ledensen, Mentalt Overskud

Brug aldrig Menetaltoverskud

Brug aldrig Menetaltoverskud. Frarådes kraftigt. Hun taler ned til en som om det er mig der er noget galt med. Har har hørt fra flere med samme historie. Ikke helt rask…
Find dig et ordentligt sted i stedet for det her!

15 luglio 2025

Risposta di Mentaltoverskud

Denne anmeldelse er flaget som falsk

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiske ift. ADHD Udredning!

Mentalt Overskud kan klart anbefales!

Processen var nem og hurtig! De var virkelig søde over telefonen og matchede mig op med en flink og afsindig tålmodig psykolog Jahangeer. Samt var der god opfølgning på forløbet, så jeg kunne huske hvad der skulle ske, både over mail og mobil etc. - derudover er jeg forfærdelig til at forstå informationer, dette tager psykologerne og sekretærerne god hensyn til. De gør alt i deres magt for at sørge for du bliver taget seriøst og får det du har brug for. De er alle yderst kompentente og jeg kunne ærligt ikke have valgt et bedre sted for min udredning.

Kvinde & 26 - udredt for adhd på Rådhuspladsen.

1 aprile 2025

Risposta di Mentaltoverskud

Kære Gitte, tusind tak for den hjertelige anmeldelse - det glæder mig at høre du følte dig godt taget imod over hele linjen - det er nemlig præcis den oplevelse vi ønsker alle skal have - uanset hvad de henvender sig med. Det betyder rigtig meget - stort tak fordi du tog dig tiden. Vh Julie, indehaver af Mentalt Overskud

Udredning autisme

Vi har lige været igennem et udredningsforløb for autisme hos Susanne. Alt er forløbet professionelt og Susanne er dygtig til at forstå og møde barnet.

7 maggio 2025

Risposta di Mentaltoverskud

Kære Sarah, mange tak fordi du har valgt at dele din oplevelse hos Susanne - det varmer hos os allesammen i Mentalt Overskud. Det er så vigtigt at både børn og voksne føler sig forstået og mødt med professionalisme og indlevelse, og det glæder os rigtig meget, at det endnu en gang er lykkedes. Tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os. Vh Julie, indehaver af Mentalt Overskud

Valutata 1 stelle su 5

jeg besvarede tilsvarende spørgsmål på…

jeg besvarede tilsvarende spørgsmål på en test, og fik ikke feedback. Jeg fik bare en skala uden jeg vidste hvad mit ''tal'' var. helt ubrugligt

28 aprile 2025

Risposta di Mentaltoverskud

Kære Christian, tak for din feedback. Det er meget vigtigt for os at hjemmesiden er hjælpsom for personer der søger viden. Vi laver selv vores hjemmeside for at sikre det psykologfaglige niveau er højt - og da det ikke er IT som er spidskompetencen, så er alt ikke altid 100% i top. Vi gør alt hvad vi kan for hele tiden at forbedre hjemmesiden - fx kommer der flere gratis ressourcer som online tests, artikler, meditationsøvelser, redskaber og strategier til bedre mental sundhed. Så det er ærgeligt når vi læser her, at din oplevelse ikke har været god. Vil du dele hvilken side du har været på, så vi kan forbedre det? På forhånd tak for hjælpen. Vh Julie, indehaver af Mentalt Overskud

Valutata 5 stelle su 5

Har netop været igennem et rigtigt godt…

Har netop været igennem et rigtigt godt forløb hos Mentalt Overskud. Alt fungerede super fint og det var alt i alt en rigtigt god oplevelse.

12 marzo 2025

Risposta di Mentaltoverskud

Hej Kasper, tak for din feedback, den betyder rigtig meget og vi har sørget for at sende den videre til psykologerne hos os. Mvh. Ledelsen, Mentalt Overskud

Valutata 3 stelle su 5

Mangel på kilder og statistikker

Jeg synes at jeres hjemmeside er meget god og hjælpsom, men jeg har desværre oplevet at der er forskellige statistikker under det samme emne, på den samme side, udover det har jeg haft svært ved at finde hvor jeres statistikker kommer fra.
Jeg tænker selvfølgelig at i har brugt ægte statistikker, men ved ikke hvor de er fra.
ellers en god hjemmeside :)

11 marzo 2025

Risposta di Mentaltoverskud

Kære Amanda, tak for din feedback. Vi har forgæves forsøgt at finde det du beskriver på hjemmesiden uden held.

Kontakt os derfor gerne direkte på kontakt@mentaltoverskud.dk for at oplyse om hvilken side det drejer sig om, og hvilke statistikker du søger.

Det er i alles interesse at eventuelle fejl og mangler bliver udbedret, da siden netop blandt andet har til formål at give korrekt og gratis viden til personer der søger informationer om psykologiske temaer.

Vi ser frem til at høre fra dig :-) Med venlig hilsen Mentalt Overskud

21-05-2025: Kære Amanda, du har ikke besvaret mit spørgsmål her eller kontaktet os for at give supplerende oplysninger. Det er en skam, eftersom vi meget gerne vil sørge for alle oplysninger på www.mentaltoverskud.dk er korrekte. Du skal vide at din anmeldelse har en stor betydning, og vi er kede af du har skrevet den, og så endda uden at vi får lov til at udbedre problemet. Det er frustrerende og trist. Vi håber du har lyst til at give os informationer eller slette denne anmeldelse. På forhånd tak, Vh Julie, indehaver af Mentalt Overskud

Udredning ADHD

Jeg har netop afsluttet et udredningsforløb for ADHD hos "Mentalt Overskud" med psykolog Annelie, og jeg må sige, at det har været en givende og positiv oplevelse.
Fra starten af forløbet følte jeg, at jeg var i gode hænder. Annelie formåede at skabe et trygt og støttende miljø, hvor jeg følte mig i stand til at åbne op og dele mine tanker og bekymringer. Hendes lyttende tilgang og empati gjorde, at jeg følte mig forstået og accepteret.
Det, der gjorde forløbet særligt værdifuldt for mig, var den omhyggelige udredning af ADHD. Annelie tog sig tid til at forklare processen og de forskellige trin, hvilket hjalp mig med at forstå mine udfordringer bedre.
Der var altid mulighed for at kontakte Annelie med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, og jeg følte mig aldrig alene i processen.
Alt i alt har mit forløb med "Mentalt Overskud" og Annelie været en positiv oplevelse. Jeg føler, at jeg har fået nogle redskaber til at håndtere min ADHD, og jeg ville ikke tøve med at vende tilbage for yderligere samtaler. Hvis du søger en dedikeret og professionel psykolog, der virkelig tager sig tid til at forstå og støtte dig, kan jeg varmt anbefale "Mentalt Overskud" og Annelie.

26 ottobre 2023

Risposta di Mentaltoverskud

Kære Frederikke, stort tak for at dele din positive oplevelse hos en af psykologerne hos Mentalt Overskud. Den er sendt videre og vi glæder os over at du har taget dig tiden til at lave denne anmeldelse. Mvh. Ledelsen, Mentalt Overskud

Samtaleterapi/psykolog.

Indledningsvis havde vi som forældre mulighed for at mødes med Julie, og give vores syn på “sagen”, herunder informere Julie os om rammer og retning for samtaleterapien for vores datter, hvilket var både rart og givende. Vores datter -og vi - har været meget glad for forløbet, herunder har hun fået nogle gode værktøjer, som kan bruges, hvis behovet opstår. Vores datters 3 ord på forløbet; trygt, nærværende og hjælpsomt.

17 gennaio 2023

Udredning for ADHD

Vi var så heldige, at finde Julie og vi har haft et fantastisk forløb hos hende. Efter en snak i telefonen omkring vores datter, fik vi booket en tid og taget hul på en udredning for ADHD.
Vi følte os trygge fra start og oplevede en meget professionelt håndtering. Julie tog det i det tempo der passede vores datter - stille og roligt så hun selv kunne følge med. Efter selve udredningen fortsatte vi med psykolog timerne. Vi var ikke med til samtalerne, da vores datter var 15 år og vi så det som hendes fri rum, hvor hun kunne snakke med Julie om det hun havde behov for. Hun har følt sig hørt og forstået fra start og hun KNUS ELSKER Julie. Vi ved, at hun altid kan ringe hvis hun har behov et par timer igen på et senere tidspunkt.
Vi kan kun anbefale Mentalt overskud og specielt Julie hvis Jeres unge menneske har det svært.
Det var en investering i vores datter og det er noget vi aldrig vil fortryde at vi gave hende mulighed for.

25 novembre 2022

Jeg havde en aftale kl

Jeg havde en aftale kl. 10.00, men da hun ikke dukkede op efter en halv time, forlod jeg venteværelset. Efterfølgende påstår hun, at vores aftale var kl. 13.00 på trods af, at jeg under den foregående samtale noterede vores aftale i min kalender i samme sekund, som vi indgik den.

Hun var efterfølgende i telefonen meget hurtig til alligevel at kræve betaling for den samtale, vi burde have haft om formiddagen, på trods af vores uoverensstemmelse om tidspunktet for samtalen. Jeg har ikke på noget tidspunkt modtaget en sms eller lign. med en bekræftelse på vores aftale, så det er desværre blot påstand mod påstand.

Mit forløb er nu afsluttet, da jeg ikke kan have tillid til en person, der er så kontant og beregnende og meget lidt forstående. Det er meget skuffende professionen taget i betragtning.

Jeg kan absolut ikke anbefale Mentalt Overskud.

OPDATERING: Jeg er nu (over tre år senere) blevet bedt om at sende yderligere personlige oplysninger (fulde navn, e-mail og telefonnummer) til Mentaltoverskud. Hvis ikke jeg gør det, “bliver min anmeldelse sandsynligvis fjernet”. Jeg har svært ved at se formålet med den forespørgsel, som mere af alt virker som et forsøg på at fjerne min anmeldelse.

24 ottobre 2019

Kære Michael,

Tak for din feedback. Vi er rigtig kede af, at det gik skævt med tidsbestillingen, og at du grundet dette valgte at afbryde dit igangværende samtaleforløb hos os.

Vi har siden fået online tidsbestilling på hjemmesiden, som gerne skulle gøre booking mere sikker.

Du er altid velkommen tilbage hos os. Vi ønsker dig en rigtig god weekend!

De varmeste hilsner
Julie | Mentalt Overskud

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più