2,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Pedicure

Pedicure, maakt geen juiste afspraak met wat je wil. Ik ging voor alleen teennagels ivm kalk/schimmel. Mijn rekening kwam voor totale behandeling? Ik was verrast en durfte niks te zeggen. Daarnaast werd mijn voet gecontroleerd door diabetesverpleegkundige en het eelt was niet volledig weggehaald. Email gestuurd, ik moest antwoord geven wanneer ik was geweest en vervolgens nooit meer iets gehoord. Let op! Dit is geen medische pedicure

27 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Positieve ervaringen, behalve 1 punt

Ik ben bij Meander onder behandeling bij een paar specialisten. Bij allen heb ik zeer goede ervaringen m.b.t diagnose en behandeling.
Enige punt van verbetering is de telefonische bereikbaarheid, die is rampzalig. Lange wachttijden aan de telefoon voor er überhaupt al opgenomen wordt, maar dat is het enige negatieve commentaar dat ik heb.

23 maggio 2025

Mike van Breukelen
Local Guide·60 reviews·28 foto's
zojuist
Nieuw
Als mens en als persoon wordt je, als patiënt bij Meander mc, geacht als een computer te leven blijkbaar.
Vandaag ZONDAG( 15-2) word ik compleet onverwacht "overvallen " met een …Meer

Bart Hietkamp
Local Guide·376 reviews·539 foto's
5 maanden geleden
Wat een geweldige mooi ziekenhuis. Grote ontvangst hal, waar je doorgaat naar verschillende afdelingen. Je kunt er ook heerlijk eten voor weinig geld. Wat ik jammer is de start in de parkeergarage. Geen oplaadpunt voor mijn auto, bijzondere …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Bart Hietkamp
Foto 2 wordt beoordeeld door Bart Hietkamp

❤️🤯2

Kenan T
Local Guide·98 reviews·1384 foto's
6 maanden geleden
Mooie schone ziekenhuis! Aardige personeel.

Het gebouw an sich is erg indrukwekkend, grote, dikke houten balken die het dak …Meer
Foto 1 wordt beoordeeld door Kenan T
Foto 2 wordt beoordeeld door Kenan T
❤️1

ShelLuser
Local Guide·17 reviews·3 foto's
3 maanden geleden
Ik ben eindelijk op een punt gekomen waarop ik het aandurf een review achter te laten. Ikzelf heb geen ervaring als patient, maar mijn beide ouders kwamen hier met een zekere regelmaat vanwege nare ziektes (waaraan ze uiteindelijk ook …Meer
❤️4
Mike van Breukelen
Local Guide·60 reviews·28 foto's
zojuist
Nieuw
Vandaag ZONDAG( 15-2) word ik compleet onverwacht "overvallen " met een AUTOMATISCH BERICHT met de opdracht MORGEN om 09.00u te verschijnen in Amersfoort.
1 ik maak geen afspraken op mijn verjaardag.
2 ik maak geen afspraken op dagen dat mijn PB-er mij niet kan begeleiden.
3 De structuur en de regelmaat is in mijn leven essentieel. Mede door de lange samenwerking zou dit afdoende bekend moeten zijn en is de " nieuwe afspraak " NIET HAALBAAR en NIET HANDELBAAR.
4 Meander weet eigenlijk totaal niet met wie of wat ze te maken hebben.
5 De eerder gemaakte afspraak ( voor 27-2) waren duidelijk ,helder en bevestigd.
Een mc als Meander staat aan de wortels van het medisch infarct in Nederland.
Als het al zo " moeilijk " is om gekwalificeerd personeel te vinden en het mc draaiende te houden met de beschikbare middelen, ZORG dan dat de zorg die je biedt ook afdoende en accuraat is.
DOE geen handelingen halfbakken zodat dezelfde handelingen opnieuw moeten of klachten opleveren.
De laatste 3/5 JAAR voel ik me zo VERLOREN EN NIET SERIEUS GENOMEN DOOR MEANDER MC dat ik serieus overweeg zogenaamde " second opinions" aan te vragen, bij een alternatief ziekenhuis uiteraard, omdat ik gewoon voel dat er fouten of hiaten zitten in hun doen en laten.
Het enige dat hun uiterste best doet zijn de mensen die je de route wijzen als er iets onduidelijk is ...en er is en blijft VEEL ONDUIDELIJK bij Meander mc.

15 febbraio 2026

Geen contact mogelijk

Contactueel een bedrijf wat het in de particuliere sector zeker niet gaat redden.
Geen poli is te bereiken
Faillissement zou binnen een week as zijn
Wat slecht
Ps en niet vandaag maar al maanden
Gr Henk

15 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ook slechte ervaring met dementie in het Meander

Ja dat klinkt heel herkenbaar. Al wordt ik liever niet aan die duistere periode herinnerd dat een geliefde met dementie zo moest lijden in het Meander MC ziekenhuis. De artsen lijken niet geïntereseerd in het lot van de patienten en dienen inderdaad allemaal geestdodende middelen toe die een deleir versterken en de situatie alleen maar verslechterd. Heel triest dat dit in Nederland getolereerd wordt

1 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Laat je niet opnemen met dementie in het MeanderMC te Amersfoort

Dementie en het MeanderMC te. Amersfoort

Kijk goed uit bij opname in het MeanderMc als jij of jouw naaste tekenen van Dementie heeft. Standaard worden mensen met dementie, bijv. als ze te veel vragen van de verpleging, chemisch vastgebonden. Ze krijgen ongevraagd, dus zonder toestemming medicatie, antipsychotica(Haldol) en/of benzodiazepines.
Dit wordt niet eens gemeld, laat staan dat er dus toestemming voor is gegeven. Vervolgens wordt er niet gekeken naar de anamnese van de patiënt of de toediening van dergelijke medicatie schade kan opleveren of zelfs ernstiger zoals een beroerte met de overlijden tot gevolg. Haldol staat bekend om mogelijke beroertes, zeker bij patiënten met een TIA of CVA verleden. Astrid (CvB) weet hiervan en houdt dit met de juristen stevig in de doofpot
Dus wees gewaarschuwd!

12 dicembre 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più