Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fik forkert hynde til min bænk, fejlmærket fra leverandør….ringede og 2 dage efter havde jeg den rigtige hynde, rigtig god service.

Valutata 1 stelle su 5

Det var en skuffende omgang at besøge jer, jeg skulle have et spisebord med stole og en havesofa. Blev ret hurtigt fortalt at jeg nok lige skulle kigge i outletten og så var det nok nemmere jeg se... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god service og hjælp i butikken, vi køber alle vores møbler hos Max Jessen fremover, stort og lækkert udvalg i butikken, man føler sig virkelig velkommen når man kommer der. Kan klart anbefales... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte og betalte 2 madrasser, og blev lovet en leveringstid på et par uger. Det blev fint overholdt, og dagen før leveringen fik jeg advis på sms om omtrentlig tidspunkt. De to tunge pakker... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di letti
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di arredamento da giardino
  5. Negozio di arredamenti per salotti
  6. Negozio di materassi

Scritti dall'azienda

Besøg vort møbelunivers med faguddannet personale en af landets største Skovby og Stressless afdelinger samt stort design- og søvncenter. Vi har 10.000 m2. udstilling med spisestuer, læder- og stofsofaer, designafdeling, havemøbler, 1200m2 søvncenter, alt i brugskunst, tæpper og lamper. Alt fra Carpe Diem, Dunlopillo, Jensen senge, HAY, UMAGE, WOUD, AUDO, Farstrup, Klim, Bruno Mathsson, Søren Lund, MUUBS, Cane-Line, PBJ, Andersen, Skipper, Stouby, Nielaus, Stressless, GAZZDA, Brainchild, Skovby, Tempur, Hjort Knudsen, Handvärk og mange flere samt alt fra ILVA.dk. Vi bringer jeres nye møbler til døren hver uge fra Aarhus til Skagen og resten af Danmark med egne chauffører eller GLS. Fri fragt brugskunst ved køb over kr. 499,-. Besøg også MAX Outlet, Hadsundvej 54, 9575 Terndrup med alt i møbler og boligtilbehør til outletpriser. Egen import af amerikanske La-Z-Boy lænestole og sofaer. Book vores indretningsarkitekt, hvis du har brug for hjælp til indretningen. Egen erhvervsafdeling til både store og små virksomheder. Kontakt Brian Tonnisen på erhverv@maxjessen.dk eller 22193364. Åbent alle dage (undtaget helligdage) Se mere på www.max-Jessen.dk eller følg os på Facebook & Instagram. Flere spørgsmål: Kontakt os på 98335333 eller terndrup@maxjessen.dk.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte julepynt og havde det allerede dagen efter. Pynten var bedre end forventet, så kan kun anbefale Max Jessen.

27 novembre 2024

Hej Lonny,
Vi er selv rigtig begejstrede for vores julepynt i år, det er usædvanligt flotte ting, som man kan glædes over år efter år.
Tak for de flotte ord og vi glæder os over du anbefaler vores forretning.

Med ønsket om en rigtig glædelig jul

Valutata 1 stelle su 5

Super service inde i butikken

Super service inde i butikken, men når man har bestilt og betalt. Så falder service gevaldigt,
Forventningtiden på varerne kommer hjem var 4-6 uger, nu gået 8 uger. Har ringet 4 gang for at forhøre hvornår møblerne kommer hjem. Men de vender aldrig tilbage med svar. Virkelig dårlig service👎
Så køb kun noget, du kan få med fra butikken med det samme.

3 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Her følte vi os ikke velkomne!

I håb om at man i Terndrup kunne opnå at få lidt bedre service end i Aalborg, genbesøgte vi butikken for at handle sofa. Det ville langtfra være butikkens dyreste men for os et stort køb. En leveringstid på to måneder til trods for sælgers forsikring om, at han kunne få den en hel uge før andre ILVA-butikker var skuffende, hvilket han godt kunne se. Derfor skulle vi lige belæres om, at andre kunder ser et møbelkøb som en investering, de skal have glæde af i mange år fremover og derfor -modsat os - sagtens kan vente. Ved første besøg for to uger siden (samme sælger) blev vi meget hurtigt overladt til os selv. Anden gang var vi åbenbart så irriterende, at vi slet ikke nåede frem til snakken om de lænestole, som vi ellers havde sagt, vi også skulle købe. Nej, budgettet rækker ikke til Max Design, og vores købekraft er ikke som alle jeres mange ældre kunders. Undskyld vi kom og ikke bare blev i Max Outlet med selvbetjening helt ovre på den anden side af gaden. Det skal ikke ske igen - det lover vi!

16 novembre 2024

Kære Christoffer,
Vi har været huset rundt flere gange og har ikke kunnet finde den sælger, I har talt med, for vi er oprigtigt kede af jeres oplevelse, som på ingen måde harmonerer med vores brede udvalg af møbler og dygtige møbelsælgere.
Vi er så heldige, at have masser af både sofaer og lænestole i alle prisgrupper, så vi kan servicere alle kunder uanset budget.
Leveringstider kan vi ikke gøre så meget ved, da det er den enkelte leverandørs produktionstider, vi er afhængige af.

Mange venlige hilsner med ønsket om en glædelig jul

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. De var mega fleksible og hjælpsomme i forbindelse med udleveringen, vi kunne kun komme efter lukketid men de hjalp med at finde en løsning + klasse kundeservice

30 ottobre 2024

Hej Magnus,
Hvor fint, der kunne findes en løsning med udleveringen - det er vi glade for kunne lykkedes, så du kunne få dine varer med hjem. Klasse kundeservice - selvfølgelig - det vil vi gerne være kendte for, så tak for den flotte anmeldelse.

Max kundeservice 👍

Alt i alt en super oplevelse at handle hos Max Jessen.
Hurtig levering 👍
Kundeservice og sælger venlige og hjælpsomme.
Tak for den gode oplevelse.

29 ottobre 2024

Hej Bjørn,
Hvilken smuk formulering - 1000 tak for den, vi er rigtig glade for du er MAX tilfreds med hele forløbet .
MAX tak for anmeldelsen med mange venlige hilsner

Valutata 2 stelle su 5

Virkelig ringe service

Virkelig ringe service! På hjemmesiden står der 5-7 dage. Efter 1 1/2 uge tager jeg selv kontakt, da jeg undre mig over at jeg intet har hørt. Hvortil jeg får besked om at de først kan levere tv-bordet slut november, derudover havde de overset at jeg havde bestilt 2 sideborde, så der var kun kommet 1 hjem. Grundet den lange levering forslår jeg en dellevering, men den får jeg afvide at jeg selv må betale for. Da jeg mener at de burde have taget kobtakt til mig og gjort mig opmærksom på dette, bør de betale denne dellevering. Hvilket de til sidst gik med til.
Jeg riger igen 1 uge senere for at spørge hvornår jeg kan regne med eb levering - butikken beder lagret om at ringe til mig, men høre intet.

Træls man skal rykke så mage gange, næste gang vil jeg bruge en anden butik.

23 ottobre 2024

Kære Melanie,
grundet en leverandørfejl fik vi kun 1 sidebord hjem i første omgang - havde bestilt 2, det havde Umage uheldigvis overset, du har jo heldigvis nu fået begge borde nu.
Tv-bordet fra Umage får du leveret, så snart det er tilgængeligt igen fra Umage, dette firma har så stor succes, at de har vanskeligt ved at følge med efterspørgslen.
Vi beklager du har måttet rykke, men alt skulle gerne være i orden nu.
Vi håber servicen vil være i orden nu og fremover, vi prøver at fremskynde leveringen til hurtigst muligt og ønsker dig en god dag med mange hilsner

Valutata 4 stelle su 5

Virkelig søde medarbejdere at tale med

Virkelig søde medarbejdere at tale med, et lækket produkt vi fik og rigtig fin service

26 settembre 2024

Hej Charlotte,
1000 tak for de flotte ord, du har givet os med på vejen og skønt med et lækkert nyt produkt til hjemmet.

Vi ønsker dig en skøn dag med mange hilsner

Valutata 4 stelle su 5

Hej Mogens,
Vi er glade for alt gik som det skulle - vi oplever desværre stadig lange leveringstider fra nogle leverandører - grundet ufred i verden.
Håber snart dette er en saga blot!

Hej Kim,
Tak for din fine anmeldelse at vores forretning.
Vi er glade for at kunne være hjælpsomme omkring bestillingen og at leveringen var hurtig - vi håber du bliver glad for din vare.

Valutata 5 stelle su 5

Yderst venlig og grundig betjening

Yderst venlig og grundig betjening. Benytter super godt fragtfirma med fin service. De vil stramme op på småfejl på hjemmeside.

5 agosto 2024

Hej Pia,
Tak for din særdeles tilfredse anmeldelse af vores forretning - vi er glade for du er tilfreds med både vores betjening og levering af varerne.
Småfejlene er rettet og tak for hjælpen.

Fantastiske kaffe krus

Fantastiske kaffe krus
Designet af Grethe Meyer
Lækre både at se på, holde om og drikke af
Effektiv levering

5 agosto 2024

Hej Søren,
Nyttig viden om Grethe Meyer kaffekrusene - vi er glade for du har valgt de helt rette krus og at leveringen omkring dem har været rigtig god.

Mange hilsner og god solskinsdag fra

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering.

Nemt og overskueligt at bestille, fin indpakning.
Dejligt med info undervejs, så man ved hvornår pakken lander.

1 agosto 2024

Hej Anita,
Vi er rigtig glade for både bestilling, indpakning og info omkring levering er gået helt som det skal.

Vi ønsker dig en dejlig solskindag

Virkelig god service

Virkelig god service! Med søde medarbejdere og sofaen blev løftet helt ind i stuen😀 Vi skulle bare pakke ud😀😀

31 luglio 2024

Hej Mette og Martin,
Ny sofa - ikke så ringe - vi håber den lever helt op til forventningerne efter udpakningen og I kan nyde jeres nyeste indkøb til fulde.

Tak for den flotte anmeldelse og gode omtale af vores chaufførteam.

Valutata 5 stelle su 5

Alt var i den skønneste orden.

Alt var i den skønneste orden.

31 luglio 2024

Hej Jane,
Tak for den flotte anmeldelse af vores forretning - det varmer os at du er rigtig godt tilfreds med handelen.

God kundeservice

Til trods for at det var tydeligt på hjemmesiden at dele af leverancen var i restordre tilbød Max Jessen at dellevere uden beregning. Løbende tilbagemelding for status på levering. God kundeservice 👍

25 luglio 2024

Hej Annette,
Vi er rigtig glade for du sætter pris på vores kundeservice og giver os flotte anbefalinger med på vejen - det sætter vi stor pris på og ønsker dig en skøn sommerdag.

Valutata 5 stelle su 5

Super service 🙏🏼giver jer de bedste…

Super service 🙏🏼giver jer de bedste anbefalinger.😊

28 giugno 2024

Kære Dorte,
Tusinde TAK for din flotte anbefaling af vores forretning - vi er så glade for du er rigtig godt tilfreds og giver os de bedste anbefalinger med på vejen.
Det luner helt vildt med sådanne flotte ord - vi vil med glæde se frem til at møde dig igen.

De allerbedste hilsner
Industrivej

Enormt lækkert bolighus

Enormt lækkert bolighus, med god og kompetent servic.

14 luglio 2024

Hej Jeanne,
Hvor er vi glade for din positive anmeldelse - 1000 tak for du tog dig tid til at skrive så fin en omtale.
- vi vil give dig lidt ret i at vi har masser af flotte møbler i møbelhuset og et meget dedikeret dygtigt personale, som vi er meget stolte af.

Rigtig god dag med masser af venlige hilsner
Max Jessen

Valutata 1 stelle su 5

Jeg vil på det kraftigste anbefale…

Opdateret den 12/6/2024 efter svar fra Max Jessen:
Max Jessen skriver i sit svar, at vi skulle have krævet et havemøbelsæt gratis, hvilket selvfølgelig ikke passer, men flugter godt med den utroværdighed vi oplevede hos dem. Vi spurgte på en rabat, det kunne være 5 %, det kunne være 10 %, vi nævnte ikke noget konkret, men intet lod sig gøre. Vi fik altså ikke tilbudt en kompensation som de åbenbart mener, at de tilbød os.
Max Jessen nævner, at det ikke er deres skyld, men udelukkende deres leverandør. Dette er et godt eksempel på deres manglende kundeservice. Deres aftaler med leverandører er deres kunder uvedkommende. Når man ender med en forsinkelse på op til 15 uger, så havde det været absolut minimum af god kundeservice, hvis man havde givet en rabat på havemøbelsættet, når det så endelig kom en gang i sensommeren.

Jeg vil på det kraftigste anbefale andre at holde sig langt væk fra Max Jessen af følgende årsager:’
Vi ville købe et havemøbelsæt. I forbindelse med køb, hvor prisen pludselig er højere end først angivet, får vi derudover at vide, at vi kan forvente 3-5 ugers leveringstid selvom det ellers stod som værende på lager. Vi accepterer, da vi så – trods alt - får det leveret først på sommeren.
Da vi er 2 dage før at der er er gået 5 uger, får vi en mail om, at nu kan det alligevel ikke leveres og at der vil gå op til 10 (!) uger ekstra oveni de allerede 5 uger. De kan dog tilbyde at levere et andet havemøbelsæt som de har på lager. Det er vi selvfølgelig (?!) ikke interesseret i og udtrykker vores ærgrelse over at være holdt hen i 5 uger.
Så får vi en opringning, hvor vi føler os presset til at acceptere de 10 uger eller annullere handlen. Der kommer bl.a. følgende argumenter:
- ”Jeg kan mærke, at sommeren bliver lang i år, så det betyder ikke noget at der går lidt ekstra tid med levering”
- ”Jeg er en rigtig god kontakt og jeg noterer jer på mit ark, så I kan få en rigtig god handel næste gang”

Kunne man have forestillet sig, at der kunne være givet en rabat på havemøbelsættet nu hvor det først kunne leveres nærmest efter sommeren var gået? Det tænkte vi jo var en no-brainer for dem, men EKSTREMT overraskende var de ikke til at snakke med OVERHOVEDET. Det har jeg ALDRIG oplevet tidligere. Faktisk måtte jeg forstå, at de SLET ikke tjente penge på lige præcis det her sæt, det gik simpelthen kun lige præcis i nul.

Alt ved den her handel er en kæmpe joke – og en sjov historie, hvis ikke det lige var fordi det er en selv, der blev ”grint” af.

3 maggio 2024

Kære SJ,
Tak for din anmeldelse af vores forretning.
Vi beklager leverandørsvigtet, som vi desværre ikke er herre over.
Vi har gjort alt for at få havemøblerne frem, men de er desværre ikke på lager mere.
Fra start fik du nok den laveste pris på markedet og der ud over tilbød vi en kompensation, som du beklageligvis afslog.
Du krævede en kompensation svarende til et helt havemøbelsæt - ellers ville du anmelde os dårligt på Trustpilot.
Vi lader os ikke afpresse, vi har strakt os rigtig langt, for at gøre dig tilfreds og håber du finder dine havemøbler et andet sted.

sælgere

kommer til butikken for at købe et garderobeskab.
vi bliver mødt af en venlig sælger som, siger at vi skal gå til afdelingen så er der folk som kan hjælpe os.
da vi kommer til afdelingen bliver vi ikke mødt men ser 2 sælgere til den samme kunde, ingen lige et øjeblik eller kan vi hjælpe med noget. vi bliver bare ignoreret.
så ingen handel vi gik igen efter 30 min. ventetid.
kommer ikke igen, med finder en anden butik som, har lyst til at sælge.
Bettina Schou

9 giugno 2024

Kære Bettina,
Hvor er det dog ærgerligt, at I ikke lige kontaktede den venlige sælger ved disken, når de 2 sælgere var optaget.
Så kunne hun hurtigt have fundet en anden til at hjælpe jer.
Vi har 10.000m2 forretning og det er et stort areal at dække med personale - især i weekenden - som regel, vil der altid kunne kontaktes en sælger ved henvendelse ved disken.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più