Mooie leuke kwaliteit kleding. Goed ontvangen. Ik heb het cadeau gedaan voor mijn eerste kleinkind. 🥰
Door een fout mijn kant werd ik geweldig geholpen jullie kant. Het produkt is geweldig en heeft een fantastische pasvorm
Fijne communicatie en een probleem keurig afgehandeld. Mooie kleding voor een zeer fijne prijs.
Kleding valt kort/smal.
Mattieskids is een kinderkleding outlet en shop van diverse commerciële merken. Je kunt bij ons kwaliteitskleding voor kinderen tegen bodemprijzen shoppen. We bieden met name items aan in de maat 98 tot en met 164 en voor Tieners en Volwassenen XS, S, M, L, XL en XXL. Andere maten (vooral voor de kleinste kids) vind je in de Baby en Peuter collectie. We verkopen onze kinderkledingvoorraad via https://www.mattieskids.shop. We hebben geen fysieke winkel, dus alles gaat via internet. We gebruiken een veilige webshop met alle waarborgen voor privacy en betrouwbaarheid. Omdat we nog heel jong zijn (opgericht in maart 2024) zullen we ook nog veel moeten leren, dus jullie terugkoppeling zal bruikbaar zijn. Mattieskids.shop handelt naar het webshop keurmerk. U kunt ons ook bereiken via matties.shop of goedkopekinderkleding.shop of kidskleding.shop.
Rembrandthage 240, 3438 JS, Nieuwegein, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Zeer tevreden over de snelle levering en de prachtige kleren voor onze dochter.

Risposta di Mattieskids