Massivbordplade Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik i dag skåret en marmor-bordplade til, oppe på deres værksted i Helsinge. Blev først taget venligt imod af en smilende ansat som hedder Markus, der gav hånd og bød velkommen. Dernæst havde Mich... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg havde desværre samme oplevelse som Karina Hansen. Jeg havde Onsdag en aftale med Michael om en opmåling og var kørt hjem fra arbejde 1 time før tid for at kunne være der til vores aftale. Mich... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik målt op, leveret og monteret den flotteste Taj Mahal køkkenbordplade fra Massiv Bordplade. Det tog ca. en uge fra opmåling til bordplade inkl. integrallimet håndvask var leveret og monteret af... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di piani di lavoro da cucina
  2. Ristrutturatore di bagni
  3. Esperto nella ristrutturazione di cucine
  4. Fornitore di marmo
  5. Fornitore di pietra naturale
  6. Grossista di pietra naturale

Scritti dall'azienda

Vi producerer og sælger kvalitetsbordplader og vaske til køkken, bad og bryggers på eget værksted. Vi er leveringsdygtige i en bred vifte af materialer lige fra marmor og stål til kompositmaterialer som Dekton, Silestone, Kerrock og Corian. Med flere af materialerne kan der laves usynlige samlinger samt integreret vask i samme materiale. Vi opmåler digitalt så du er sikret at din bordplade passer 100%, uanset hvor kringlet dit køkken måtte være. Alle bordplader produceres på vores værksted i Helsinge i Nordsjælland, hvorfor vi ofte er yderst konkurrencedygtige på priser, da vi selv kan skære pladerne og derfor ikke har fordyrende mellemled. Pladerne skæres på enten CNC maskine eller vandskærer - afhængigt af materialet. Vi leverer bordplader på hele Sjælland. Vi har showroom på vores værksted i Helsinge, hvor du kan se farveprøver på de forskellige materialer samt blive guidet til det helt rette valg for dig. Udover bordplader, laver vi også vinduesplader samt topplader til væghængte toiletter - oftest i Kerrock da materialet er ekstremt nemt at vedligeholde, kan tåle vand samt har antibakterielle egenskaber. Vi leverer omkring 4-500 bordplader om året - både til private og til store lejlighedsprojekter og hoteller og har derfor stor rutine og erfaring.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk service

Michael har lige leveret den smukkeste bordplade til vores nybygget hus. Vi er så glade for det fine stykke arbejde Michael har lavet og har allerede anbefalet ham til vores omgangskreds og i skal selvfølgelig ikke snydes for vores anbefaling - for vi er så glade for at have handlet hos massivbordplade. Udover Michael er super sød og venlig, så levere han det bedste resultat og til en langt bedre pris end konkurrenterne. Vil til hver en tid anbefale Michael! :)

25 novembre 2023

Hurtig, professionel og billigt

Michael leverer en enestående oplevelse når det kommer til bordplader. Høj kvalitet, imponerende håndværk og top-klasse levering. Jeg er meget tilfreds med mit køb og vil anbefale til alle, der søger bordplader med perfektion.

Og så var prisen iøvrigt chokerende billig!

2 novembre 2023

HOLD DIG LANGT VÆK!!!

HOLD DIG LANGT VÆK!!!
Jeg henvendte mig til Massiv Bordplade start januar 2023. Den 12/1 havde Michael målt op til mine lyseblå corianbordplader og bestilt dem! 4-5 uger lød leveringstiden på!
Efter de ca. 6-7 uger er gået uden nogen form for forklaring begynder jeg at ringe og skrive til Michael - de få gange jeg fik fat i ham i marts mdr. blev jeg talt ned til og svaret var at han “jo havde sagt, at han ville kontakte mig når pladerne kom til Danmark” - de efterflg. mange opkald og mails bliver ikke besvaret - den går bare på svarer - jeg har en formodning om at mit nr er blokeret! Den 20/4 svarer Michael på en mail “at pladerne er landet - med montering torsdag eller fredag” jeg hører igen intet!!! En ven af mig ringer til Michael hvor tlf selvfølgelig besvares med det samme - der aftales Michael ringer omkring montering - men det glemmer han at gøre! Svarer han da jeg forsøger at kontakte hans virksomhedschat på Instagram - nu venter vi bare på, at hans ven Jonas får skåret de egetræskanter der skal ligge under mine plader - det er ikke bare en lille plade jeg bestiller, men til et helt køkken 370 cm + 180 cm + corianvask - alt har stået klar herhjeme siden medio februar!
Michael vender aldrig retur med hverken egetræskanter eller en monteringsdato! Ingen svar får jeg efterflg. på mails, opkald, Instagram - kun TAVSHED!!!
Den 12/6 altså 5 mdr efter jeg har bestilt min vare modtager jeg denne mail fra Michael “Tak for dine beskeder. Jeg har forsøgt at finde en alternativ leverandør uden held så vi kan desværre ikke levere den ønskede løsning”
Ingen ydeligere forklaring!
Har Michael aldrig bestilt mine lyseblå bordplader? Er de knækket undervejs? Har han solgt dem til en anden? Hvorfor holder han mig hen i 5 mdr? Hvorfor lyver han og ikke bare forklarer mig sandheden undervejs? Han skriver de er landet? Hvad er der sket med min bestilling?
Er det en dansk virksomhed”s måde at behandle sin kunde på? Hans hustru Bianca Gregers Bagge som er medejer af virksomheden yder ingen form for hjælp - jeg tror ikke hun ved hvad der foregår! Gør du Bianca? Så hører jeg meget gerne fra dig! der findes ikke en kundeservice man kan få fat i! Kun Michaels mobilnr. hvor man bliver blokeret!!
Jeg føler mig i den grad manipuleret, løget overfor og vildledt - holdt hen i hvad der betegnes som alt for lang tid!
Når man nævner Michaels dårlige anmeldelser på Trustpilot og på hans hateside på Facebook, svarer han: nåååå det er bare de sure kunder der er derinde!
Nu er der ihvertfald endnu en meget skuffet og ked af det “kunde”!
De gode anmeldelser på trustpilot kommer sjovt nok ind lige efter en negativ!
Til dig Michael:
Det kunne ha været så nemt for dig! Bare at melde ærligt ud og give mig besked om hvad der er sket!
Det er det mindst forventelige af en dansk virksomhedsejer!
Håber ikke andre skal udsættes for denne følelsesmæssige rutchebanetur 🥲 jeg ville ikke turde tá chancen - HOLD JER LANGT VÆK FRA MASSIV BORDPLADE!!!

16 giugno 2023

Professionelt arbejde!

Vi har fået monteret en Corian bordplade fra Massivborplade og det har været en fornøjelse. Produkt, tilpasning og kommunikation har været i top. Om ganske kort tid skal vi montere endnu et køkken på vores ejendom, og her vil Massivbordplade og Michael være selvvalgt. 5 stjerner herfra!

19 aprile 2023

Fantastisk service og resultat

Fra dag 1 har Michael leveret en fantastisk service. Han har været til at få fat på på alle tider af døgnet næste, og han har svaret hurtigt på alle vores henvendelser. Michael var hurtig til at komme forbi på de aftalte tidspunkter og det var tydeligt at det vigtigste for ham var, at aflevere et godt produkt. Alle små detaljer blev overvejet uden det kostede os ekstra og vi fik en masse input til vores køkken.
Samtidig gik det hele utroligt hurtigt og et helt igennem fantastisk resultat.

24 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Super flot arbejde og gode løsning

Super flot arbejde og gode løsning. Udover en flot monteret køkkenbordplade, har Michael lavet de flotteste vindueskarme i vores hus. Han har lavet dem af Kerrock og tænkt ud af boksen. Nu er vi fri for vedligeholdelse. Stor ROS.
Michael har du en løsning til vores PAXskabe på 1 salen - 1m10cm i højden og samlet længde 3m ?

13 marzo 2023

Virkelig god services

Jeg var lidt skepsis omkring firmaet, på grund af de negative anmelderes. Startede faktisk med at bukke ikea, til opgaven. Men Ikea kunne slet ikke levere en køkkenbordpladen som ønsket, på grund af længde og samlinger, de kunne heller ikke lave udskæringen til kogepladen. Samt over måneden levering tid og en dyrere pris.
Jeg gav massivbordplade et kald og var oppe og se de forskellige produkter, for at konen kunne få lov til at se og mærke de forskellige materialer. Michael var utrolig flink og imødekommende.

Vi aftale hvad vi vil have og så kørte alt bare der ud af, Michael kom til tiden som aftalt, målte alt op og monteret bordpladen uden problemer. Det var nemmere, hurtigere end IKEA!?

10 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Michael svarer ikke på opkald/beskeder når noget går galt

Vi har fået lavet en bordplade af Michael som ikke levede op til vores forventninger, blandt andet fik den hurtigt pletter der ikke kunde fjernes igen. Før vi fik lavet bordpladen var det forholdsvis nemt at komme i kontakt med Michael som ejer virksomheden, han vendte hurtigt tilbage med priser mv. Men efterfølgende er det umuligt. Han svarer ikke på opkald/mail og er i det hele taget uinteresseret af at afhjælpe fejl og mangler så snart han har fået sine penge.
Jeg havde ønsket at vi havde set de anmeldelser Michael har fået her inde før vi valgte at bruge Massivbordplade.

19 marzo 2022

Meget uprofessionelt firma

Meget uprofessionelt firma. Michael overholder ikke sine aftaler og er svær at få fat i. Arbejdet han har udført hos os er sjusket og fyldt med fejl. Det lykkedes os aldrig at få ham til at lave arbejdet færdigt og vi har fået et andet firma til at rette hans fejl. Jeg vil aldrig handle med Michael igen og vil ikke anbefale andre at gøre det. Michael har en had hjemmeside "kritik-massiv-bordplade.dk" hvor man bla. kan læse at han har mange konkurser bag sig, og at han ikke er medlem af nogen byggegaranti. Hvis du alligevel tager chancen, så lad være med at betale ham noget som helst før arbejdet er helt færdigt. Har du først betalt vil han s.... dig et stykke.

Opdateret:
Det var da utroligt at høre fra dig Michael, og så enda så hurtigt. At påstå at du ikke kender til mig og min reklamation er noget vrøvl.
Personen bag din personlige had hjemmeside, virker desuden også ret troværdig, selvom du antyder at det falskt og trækker offer kortet.
Jeg er sikker på at de eneste falske anmeldelser der er på trustpilot er de positive 5 stjernede anmeldelser, som tilsyneladende bliver lavet kort efter at der har været negative anmeldelser.
Hvis du nu lavede dit arbejde ordentligt og behandlede din kunder ordentligt ville du nok slippe for de negative anmeldelser.

18 marzo 2022

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse. Vi har desværre ikke nogen kunder det Hedder Dennis og heller ingen reklamationer der passer med din beskrivelse. Til gengæld har vi en kunde som opretter profiler og hjemmesider som den du har henvist til. Det er rigtig kedeligt for mig som virksomheds ejer at opleve den form for chikane. Heldigvis har vi nu leveret snart 1000 Bordplader til meget glade kunder.

God weekend

Massiv Aps

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service - kan ikke anbefales

Dårlig service - levere ikke som aftalt og svarer ikke på beskeder eller opkald.

Bestilte en rund bordplade den 11. januar 2022 og Michael oplyste han ville levere pladen den 18. januar 2022, da han var i mit området. Dette sket ikke og skrev om han havde glemt mig mig, forsøger ringe og skrive de næste par dage og hører først fra ham den 20/1 med beskeden "har den i bilen. Prøver lige at huske det imorgen".

Jeg forsøger så at komme i kontakte med ham løbende i perioden fra den 20/1 og frem til den 28/1 hvor jeg først høre fra ham med et undskyld og at han har været presset og stadig har den i bilen.

Forsøger så fra den 28/1 til og med idag den 15/2 at komme i kontakte med ham med opkald og beskeder og hører intet før idag hvor hans besked så er, at han siger han have sagt han kunne smide den af en dag han var i nærheden, men jeg da bare kunne hente den i Kvistgård. Kunne dog dokumentere, at han aldrig har skrevet dette, og op til 3 gange har sagt han ville levere, og spurgte om han så ikke kunne sende den eller returnere pengene, og så var hans besked han returnerede pengene!

Jeg er helt tom for ord over den service jeg har modtaget, og hans løsning efterfølgende blot var at returnere pengene.

Så på baggrund af denne episode kan jeg ikke anbefale at handle med ham, da der er stor risiko for dårlig service og manglende levering og kommunikation.

15 febbraio 2022

dybt rystende kundeservice

Ekstremt dårlig kundeservice og spild af min tid. Virksomheden svarer hverken på opkald, mail eller sms, selv om Michael var klar over, at jeg var ude foran adressen efter vores samtale, hvor han guidede mig derhen.

Jeg var fanget på industriområdet i over halv time uden at kunne komme ud, da der er lås på porten og der ikke var nogen kontakt fra Michael.

Dette er en dybt rystende kundeservice jeg aldrig har set magen før.

31 gennaio 2022

Hej.
Jeg beklager selvfølgelig din dårlige oplevelse, det lyder også meget uheldigt. Desværre har vi en port som automatisk åbner mellem kl 08.00 og 16.00. Du kommer uden for åbningstiden og da en af de andre virksomheders medarbejdere forlader området gennem porten køre du så ind og kan efterfølgende ikke komme ud igen. Det er rigtig uheldigt. Jeg ville ikke gå så langt som at kalde det dårlig kundeservice.

Massiv Bordplade

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og perfekt resultat!

Vi kan kun anbefale Massivbordplade.dk og er super tilfredse med resultatet.

Michael kom til aftalt tid og lavede en opmåling. Vi bestilte bordpladerne i hvid Kerrock da farven har samme nuance som vores køkkenlåger, og bestilte også en underlimet stålvask. Allerede efter 5 hverdage var pladerne klar, og blev monteret. Pladerne passer 100% mod vægge og skabe og ens udhæng hele vejen rundt om køkkenøen. Vasken er flot og enkel, og passer perfekt i køkkenets stil.

Vi er samlet set meget tilfredse med både proces og resultatet, og kan bestemt anbefale dette til andre.

5 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Perfekt levering og god pris.

Perfekt levering og god pris.
Vi fik leveret en Kerrock bordplade til vores nye køkken.
Vi fik også en massiv messing vask som passer perfekt ind i vores miljø.
Opmålingen kan helt klart anbefales, vi ville spare den væk, men kunne godt se det var godt vi ikke gjorde det.

8 dicembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Bordpladefirma af værste skuffe!

Det er med stor ærgrelse, at vi bestilte Michael fra Massiv Bordplade til at levere bordplader til vores køkken og bryggers tilbage i 2020.

Midtvejs i arbejdsprocessen blev det konstateret, at udhænget på en bordplade i køkkenet ikke var ens i hele bordpladens længde. Det var tilsyneladende et skævt opsat køkken, som Michael, trods hans kendskab hertil, ikke havde gjort os opmærksom på, og da vi søgte en løsning på problemet, afviste Michael det blot og henviste til sine leveringsbetingelser. Leveringsbetingelser, som vi ikke havde modtaget/var blevet gjort opmærksomme på inden godkendelse af tilbud, og i disse betingelser frasiger han sig bl.a. alt ansvar herfor. Michael har tilsyneladende ingen interesse i kvaliteten af det færdige produkt.

Sagen tog en overraskende drejning, da Michael uden varsel stoppede al arbejde, og vi måtte efterfølgende igennem ankenævn, med efterfølgende retssag i Københavns Byret, da Michael havde opkrævet 50% betaling af det samlede tilbud før opstart. Efter cirka et år vinder vi retssagen mod Michael fra Massiv Bordplade, helt enkelt fordi han ikke dukker op til retsmøderne. Hele vejen igennem forløbet har vi haft en opfattelse af, at Michael har været fuldstændig ligeglad og blot skubbet processen i håb om, at sagen mod ham ville blive opgivet.

Læs om hele sagens forløb på massiv-bordplade.dk (husk bindestreg) og bordplademanden.dk. Her vil du også kunne læse mere om Michaels konkurser samt hvad det betyder for dig som kunde, at han ikke er medlem af en garantiordning.

- - - - - - - - - - - -
Tilføjelse d. 07/12-21;

Kære Michael

Godt endeligt at høre fra dig.

Massiv Bordplade: "På nuværende tidspunk køre der en retssag så vi kan desværre ikke kommentere dybdegående på disse punkter."
Svar: Du har vist igen kludret rundt i det. Der blev afsagt dom d. 16/11-21, da du for 2. gang valgte at udeblive.

Massiv Bordplade: "Det er dog korrekt at i betalte forud, det kræver vi af de fleste kunder alt efter pris og opgavens type. I skylder dog stadig en del penge for det arbejde som er leveret korrekt."
Svar: At kræve forudbetaling er en ting, men du glemmer at informere dine kunder om dette inden bestilling. Som du ved, så er intet leveret korrekt. Dét, der er leveret, mangler slibning af samlinger, fastmontering på skabe, mv.
Vi skylder dig ingen penge, da du ikke har udført det bestilte arbejde. At du vælger at sende en slutregning med kommentaren "Hermed slutregning på arbejde som vi desværre ikke kan afslutte" viser tydeligt, hvordan du vælger at drive din såkaldte forretning.

Massiv Bordplade: "Det er også korrekt at vi opdager at køkkenet er monteret skævt da vi lægger den på. Vi har intet med køkken montage at gøre og må som udgangspunkt gå ud fra at den håndværker der har monteret køkkenet har udført dette håndværksmessing korrekt."
Svar: VI opdager det, efter du har afleveret den ene bordplade.
Jf. mail d. 21/01-21, da vi kontakter dig for at spørge ind til udhænget, svarer du, at du godt er klar over det - og at dine opmålinger fra d. 18/12-20 viser, at køkkenet buer ca. 7mm på midten, og dette forklarer forskellen på udhænget.

Massiv Bordplade: "Da i holdt på at vi ikke ville tage ansvaret for opretning af køkkenet og i gav udtryk for at i ikke ville betale for bordpladerne hvis vi ikke udbedrede køkkenet så valgte vi at holde på indkaldelse til syn og skøn for at kunne blive enige omkring forholdene."
Svar: Vi har aldrig bedt dig rette køkkenelementerne. Vi har blot bedt dig være løsningsorienteret, så bordpladen ikke blev monteret før elementerne var blevet rettet.
Hvis du blot havde oplyst os, at elementerne var skæve, havde vi haft muligheden for at få rettet elementerne inden levering af bordpladen, og så havde der ingen problemer været.
Du valgte i stedet at stoppe arbejdet, og vi hørte ikke mere fra dig. Som du selv skriver, så ønskede du syn og skøn på sagen, hvilket du var velkommen til at rekvirere, men det gjorde du aldrig.
Jf. mail d. 02/02-21 skriver vi til dig (igen!) - hvor vi atter foreslår, at vi får rettet elementerne, hvorefter du kan levere og montere bordpladerne, men det afviser du.

Massiv Bordplade: "Det er også korrekt at Michael udeblev fra indkaldelsen da han ikke havde modtaget den og sagen derfor efterfølgende blev genoptaget men hans advokat som repræsentant.
I har stadig fået mere bordplade en i har betalt for og vi må afvente til der er faldet dom i sagen. Hvis denne skulle komme frem til at vi skal tilbagebetale det i har betalt så gør vi med glæde dette."
Svar: Som du ved, så er du udeblevet fra - ikke ét retsmøde - men to retsmøder, og der er afsagt dom.
Godt forsøg med at anke dommen for 3. gang.
Dommen er dags dato blevet stadfæstet, så det må være på tide, at du for en gang skyld holder dit ord, og tilbagebetaler os vores penge.

Mvh Mette og Michael

5 dicembre 2021

Hej.

Tak for din anmeldelse. På nuværende tidspunk køre der en retssag så vi kan desværre ikke kommentere dybdegående på disse punkter.

Massiv Aps

Advarsel!!

Advarsel!!!

Hold jer væk fra det her firma. Michael er en svindler og en bedrager.

Hvis i alligevel tager chancen er her nogle råd. Lad være med at betale ham noget som helst før arbejdet er færdigt og tilfredsstillende. Vær opmærksom på at garanti er ikke eksisterende. Når i har betalt hører i med garanti ikke fra ham igen. Sørg for at få alt på skrift og sørg for at få en kvittering hvis i betaler kontant ellers opkræver han pengene igen. Held og lykke

25 novembre 2021

Hej.

Jeg har prøvet at finde dig i vores kunde kartotek, men kan desværre ikke se vi har dig som kunde, Vi tager ikke kontante betalinger efter vi i 2019 var ude for en kunde som prøvede at snyde os ved at betale et beløb, men påstå at han havde betalt væsentligt mere. Til gengæld har vi leveret næsten 200 bordplader til glade og tilfredse kunder i år.

Massiv bordplade

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig som en ninja, og præcis som en kirurg

Jeg har haft den fineste oplevelse med Michael fra massivbordplade.dk, og kan kun anbefale hans arbejde, for det er saftsusemer lækkert.

At lave nyt køkken er altid forbundet med store omkostninger og søvnløse nætter - troede jeg, for jeg tog fejl :)

Jeg kontaktede Michael, og inden for én uge var der målt op, givet gode råd og monteret bordplader, whats not to like.

Michael har det fineste opmålingsudstyr, og når pladerne kommer og skal monteres, så passer de på millimeteren - så flot og imponerende, og til den helt rigtige pris - og tro mig, jeg har undersøgt de andre leverandører.

Jeg har anbefalet Michael til venner, familie og kollegaer, og nu herinde på Trustpilot - go' for it, du blir ikke ked af det.

24 novembre 2021

Hej Jonas

Glad for at høre du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på glade kunder og bestræber os altid efter at levere et fantastisk produkt hurtigt og med perfekt finish.

Massiv Bordplade

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più