Valutata 5 stelle su 5

4 jaar geleden een kunstof kozijn gekocht, nu eigelijk er pas achter gekomen dat er tussen de hr ++ gedroogde waterdruppels zat bij twee ramen. Gebeld en foto's opgestuurd, monteur is komen kijken... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Online kozijn met dubbele deur besteld. Gekozen om zelf af te halen. Ik had een fout gemaakt bij bestelling waardoor dit kozijn niet zou passen; 175 breedte terwijl het 150 moest zijn. Medewerker... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kocht hier eerst een stalen deur voor de technische ruimte van een Poolhouse en nu een 2de deur voor de sanitaire ruimte. Mooi afgewerkt en goed verpakt. Ik haalde ze zelf af, maakte een telefonische... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Harstikke tevreden met de kozijnen en de deuren! Ziet er degelijk en mooi uit! Net alles geplaatst door team dhr. Colaris. Nette afwerking, alles wordt netjes opgeruimd en afgewerkt! (inclusief... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di materiali edili
  2. Grossista di porte

Scritti dall'azienda

Martijn Kozijn levert kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien door heel Nederland en België. Onze prijzen zijn zeer scherp en aantoonbaar de laagste van de Benelux. We hebben meer dan 500 stuks op voorraad die nu ook online te bestellen zijn in onze wwebshop.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Super goede service

Super goede service. Na garantietermijn slot defect. Heel snel komen vervangen tegen heel schappelijk prijs. Meer dan goede service!

13 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede en snelle service van Martijn…

Goede en snelle service van Martijn Kozijn. Voor de eerste keer hier kunststof kozijnen besteld. Duidelijk telefonisch geholpen Kim en ze denkt met de klant mee. Niets anders dan zeer tevreden en voor in de toekomst een goede adres gevonden om vaker te bestellen.

30 settembre 2025

Super kwaliteit.

Super kwaliteit.. super behulpzame en lieve mensen…

6 settembre 2025
Logo di Martijn Kozijn

Risposta di Martijn Kozijn

Deze printen we uit en lijsten we in :) Dankjewel!

Valutata 2 stelle su 5

Hebben kunststof schuifdeur gekocht

Hebben kunststof schuifdeur gekocht. Schuifdeur is verder oke, echter glas heeft waas en vlekken. Na klacht te hebben doorgegeven kregen we mail terug dat dit naar leverancier zou worden doorgegeven. Na meer dan een maand wachten, zelf maar een mail gestuurd met vraag hoelang het nog duurt. Mail terug ontvangen van Martijn kozijn dat klacht bij leverancier Drutex ligt en deze zitten in Polen. Pas wanneer ze voldoende klachten binnen zijn, zou er iemand naar Nederland komen en dan een afspraak maken om te komen kijken!!! Schijnbaar is het niet mogelijk om iemand in Nederland te hebben die komt kijken. Waardeloze service.

14 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Door toeval dit bedrijf ontdekt op…

Door toeval dit bedrijf ontdekt op amper 20 kilometer afstand van ons huis daar de Hardhouten Garagebuitendeur na tientallen jaren wel toe was aan een opknapbeurt. Eens goed gemeten en gekeken op de site van Martijn Kozijn en besloten eens in Meerssen bij gelegenheid te gaan kijken. Prachtig bedrijf en zeer vriendelijke ontvangst. We konden zelfs gewoon meelopen door het magazijn. En ja, daar stond de bedoelde deur met alles erop en eraan. En de prijs??? Nou daar gaan wij niet meer voor verven en stoeien met houtrotvuller. En slepen gaan we er ook niet mee. Zet maar lekker thuis af voor dat bedrag. En dan op een ochtend. Het houten geval eruit en met het meegeleverde materiaal en de duidelijke handleiding de mooie witte kunststof deur erin. Afstellen en het is net alsof je een kluisdeur dicht doet. Geweldig.

10 luglio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più