Marianne saw me where I was standing in life and what was needed to get the life and sparkle into my eyes again. She guided me in the process and I felt completely safe with her.
Sødeste og dygtigste fotograf. Min lille familie og jeg har 2 gange benyttet os af Marianne Stig. Billederne er altid i top og stemning fantastisk. Fik blandt andet taget billeder af min nyfødte søn,... Leggi di più
Da jeg skulle have taget nye konceptbilleder til min virksomhed, var det betryggende at opleve Mariannes tilgang til opgaven. Det føltes naturligt, trygt og sjovt på samme tid. Hun var god til at guid... Leggi di più
Min kæreste og jeg har foreviget vores første graviditet hos Marianne, med de smukkeste graviditetsbilleder. Det var en tryg, hyggelig og sjov oplevelse at få taget billeder hos Marianne. Samtidig va... Leggi di più
Jeg er fotograf i Holbæk og elsker at skabe billeder, der føles ægte, personlige og fyldt med nærvær ❤️ Jeg fotograferer familier, børn, portrætter og livets fester – både i mit hyggelige studie, hos jer eller på en location, der betyder noget særligt for jer. For virksomheder hjælper jeg med portrætter, brandingbilleder og indhold til hjemmeside og sociale medier, så den visuelle identitet matcher det budskab, virksomheden ønsker at sende. Uanset om du kommer som privatkunde eller virksomhed, er det vigtigt for mig, at du føler dig tryg foran kameraet. De bedste billeder opstår nemlig, når man slapper af og bare er sig selv. Jeg glæder mig til at høre fra dig!! Kærlig hilsen Marianne
Diget 6, 4300, Holbæk, Danimarca
- Marianne@mariannestig.dk
- www.mariannestig.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Marianne er en helt igennem fantastisk…
Marianne er en helt igennem fantastisk fotograf, som kan noget helt specielt med sine billeder!! Hun er passioneret og kreativ og eminent til at fange de helt rigtige øjeblikke, hvor stemningen i billedet kan mærkes helt ud i fingerspidserne.
Marianne har fotograferet til mine tre børns konfirmationer - både portrætter og festbilleder - og det har givet os nogle helt specielle og smukke billeder og minder at se tilbage på.
Udover at Marianne er en virkelig dygtig fotograf, er hun det sødeste og mest behagelige menneske med en god portion humor. Du vil uden tvivl føle dig godt tilpas i Mariannes selskab - også selvom du ikke er nogen linselus 😉
Jeg kan på det allervarmeste anbefale Marianne 🙏❤️
Hvis du vil have smukke billeder der…
Hvis du vil have smukke billeder der fanger ekstra specielle og smukke motiver er Marianne den rette fotograf. Med sit skarpe blik for æstetik og smukke kompositioner bringer hun det bedste frem i dine billeder og fanger minder man kan se på igen og igen. At hun samtidig er en særdeles sød og venlig sjæl, der altid gør sit yderste for at give dig de bedste billeder og forstår at møde dig og dine ønsker, gør oplevelsen fuldendt. Sender mine varmeste anbefalinger, hvis du vil have unikke og smukke minder fra din dag.
Fordi hun ikke kan lade være
Hun fotograferer, fordi hun ikke kan lade være, og det adskiller hende fra andre fotografer. Hun har taget de smukkeste billeder af min søn, ved hans konfirmation. Billeder der er langt fra magen til andres konfirmationsbilleder.
Derudover har jeg deltaget i hendes Iphone kursus, med en Samsung mobil. Man bliver meget mere tryg, når man lærer tlf funktioner at kende. Derfor bliver man meget bedre til at tage billeder.
Super god oplevelse at få taget…
Super god oplevelse at få taget billeder af Maranne. Hun er god til at guide en til de rigtige poseringer og billederne blev helt fantastiske af både mig selv, min hund og min hest.
Marianne er skøn og billederne meget ægte
Marianne, jeg og mine to børn mødtes efter aftale i en skov for at få taget overraskelses billeder til deres far.
Der er to årsager til, at billederne blev så gode:
- Den ene er kvaliteten og skarpheden i billederne, samt at de er meget ægte i farver
- Den anden er Mariannes personlighed, hvilken gjorde at vores ene barn der normalt er meget stille og tilbageholden endte med at have det så sjovt og endda bede om at få taget et billede. Marianne skabte et rum, med smil, grin, ideer, leg og god tid.
Vi havde en dejlig sessionog fik nogle virkelig gode billeder, der bibeholdt alle farver som de var og derfor ser helt ægte ud, omend der er redigeret en smule.
Jeg vil til en hver tid, anbefale Marianne og ligeså vælge hende igen.
Marianne er bare fantastisk
Marianne er bare fantastisk. Helt vildt gode og flotte billeder, samtidig med at hun er sød, sjov og enormt empatisk❤️
Hvis vi skal bruge en fotograf igen, så bliver det helt sikkert Marianne🙏
Fotograf med fantastisk blik for at fange øjeblikket.
Marianne har nu i et par år taget året billede af min unger og hun tager nogle fantastiske billeder. Selv på de år hvor jeg har tænkte ungerne er trætte og ugidelige , så har hun alligevel fanget øjeblikket og fået nogle smukke billeder ud af det. Jeg vil aldrig bruge andre end hende.
Marianne får virkelig en til at slappe…
Marianne får virkelig en til at slappe af, og bare være sig selv. Hun tager sig tid til at få taget det helt rigtige billede. Vil helt sikkert bruge hende igen.
Marianne er den bedste fotograf
Marianne er den bedste fotograf! Om du skal have taget billeder til din fest, familiebilleder, dyrebilleder, billeder af din gravide mave eller af din smukke lille baby, så skal du vælge Marianne! Hun har virkelig sans for detaljen, som gør forskellen ⭐
iPhone fotokurset er også super godt! Du går derfra og er rent faktisk blevet vældig tilfreds med dit mobilkamera og dropper idéen om et stort dyrt prof kamera - for nu kan du finde ud af at udnytte mobilkameraets mange funktioner. Jeg har en Samsung telefon og kunne sagtens bruge kurset ⭐ At Marianne derudover er skøn, det er bare en bonus ☀️
Marianne formåede virkelig at fange…
Marianne formåede virkelig at fange essensen af mig – ikke bare i udtryk, men i stemning. Jeg kunne mærke mig selv i billederne, og det skabte genkendelse helt ind i kroppen. Varm anbefaling. ✨📷💛