Afspraak maken ging makkelijk. Ik ben in Hoorn geweest. Helaas toch moeten toegeven aan een brace en vingersplint ivm reuma. Tijdens het gesprek gevraagd waar het voor was en aangegeven dat mijn vin... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Manometric maakt orthesen en prothesen. Met slimme algoritmes en 3D Scanning & Printing maken we hulpmiddelen precies op maat. Het team werkt elke dag hard om cliënten een zo goed mogelijk hulpmiddel te geven. Zodat je weer kunt doen waar je van houdt.
Paesi Bassi
- www.manometric.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Ik loop nu al enige tijd met mijn EVO
Ik loop nu al enige tijd met mijn EVO. Wat een geluk dat ik bij Manometric terecht ben gekomen. Wil mijn EVO geen dag meer missen.Ben door Tom erg goed geholpen. Alles op een rustige manier besproken en tot een erg goede oplossing gekomen. Alle lof!!
Dank je wel Tom en collega’s. Betsy de Pauw
14 dagen geleden mijn braces en…
14 dagen geleden mijn braces en vingersplints gekregen, ze zitten perfect en kan er alles mee doen en het belangrijkste is dat ik wat minder pijn heb, dus djw manometric
Wat een fijn bedrijf.
Wat een fijn bedrijf.
Drie weken terug bijzonder vriendelijk en goed geholpen aan een brace voor mijn knie.
Bij gebruik van de brace een probleem gekregen (drukplek op mijn been), wat tijdens een afspraak - waarbij ik snel kon langskomen- meteen verholpen werd. Top!
Echt ongelooflijk huisarts heeft…
Echt ongelooflijk huisarts heeft geconstateerd dat ik atrose in mijn duimen hebt nu wil ik graag een duimbrace moet ik 1st naar een reumatoloog om een verwijsbrief te halen kom op zeg geldklopperij.

Risposta di Manometric
ben voor het eerst bij manometric…
ben voor het eerst bij manometric geweest en werd geholpen door Noor..heel vriendelijk en professioneel
de brace zit prettig en ziet er mooi uit heb vertrouwen in de goede werking nu en in de toekomst
Kies voor Manometric!
Fijn en vriendelijk geholpen. Ze weten waar ze het over hebben (Mag je natuurlijk ook verwachten 😉) en je kan de brace en splints in een kleur krijgen, hoe leuk!?
Ik heb al veel "complimenten" gekregen.
Het past goed, ik hoef maar te bellen, mocht er iets zijn.
Ik ben blij en tevreden!
Zeer goede ervaring met Jim door zijn deskundige en klantgerichte houding die het verschil maakt!
Zeer goede ervaring met Jim door zijn klantgerichte houding. Hij geeft professioneel advies, denkt goed mee, vraagt door en wil dat de klant er volledig achter staat. Jim geeft voldoende ruimte voor onderzoek naar de beste optie en is zeer helpend hierbij. Reageert snel. Bijzonder aardig en deskundig! Ik wil hem graag aanbevelen voor het vinden van de best passende duurzame Brace.
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk, met respect geholpen. Voelde mij meteen vertrouwd.
Deze prettige persoon ( zijn naam ben ik jammer genoeg vergeten) dacht met mij mee.
Chapeau.
Ga zo door.
Ik ben blij met de duim prothese want…
Ik ben blij met de duim prothese want ik hoef nu niet steeds als ik met water bezig ben hem af te doen
Verder zit hij lekker mijn duim doet minder zeer
Groetjes Mevr C.Schouten
Fijne communicatie en prettige braces
Afspraak maken ging makkelijk.
Ik ben in Hoorn geweest. Helaas toch moeten toegeven aan een brace en vingersplint ivm reuma. Tijdens het gesprek gevraagd waar het voor was en aangegeven dat mijn vingers af en toe ook dik worden. Hierdoor heeft hij een zilver splint aangemeten en voor andere klachten een mooie gekleurde kunststof brace. De pijn is een stuk minder en ze zitten erg comfortabel. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf met een warm welkom en goed contact. Ze hebben bij mij 6 splints aangemeten en bij nacontrole gaf ik aan niet echt enthousiast te zijn over het draag comfort. Dat ligt niet aan de splints als wel aan de hoeveelheid aan iedere hand en mijn type werk. Er werd meegedacht en eea vervangen. Erg prettig!
de pijn is minder
de pijn is minder
het zit goed stevig
ik kan er alles mee doen
en dat is wat ik wil
Wat een TOP bedrijf!
Wat een TOP bedrijf! Goede en duidelijke service. Houden zich aan de afspraak. Leveren een Topproduct 👍. Ik heb minder pijn en meer steun. Bij aflevering is het net kerstmis. Mooie bewaardoosjes waar het product in geleverd wordt. 2 jaar garantie en handige tips voor onderhoud.
Minder pijn
Minder pijn
Maar wel onhandig
Jas aan en uitdoen
Naar de wc
Elke keer mort je ze weer uitdoen
Goed product
Prima geholpen door de kundige medewerkers, de brace werkt goed.
Fijn bedrijf voor braces op maat
Een bedrijf met ervaring van maken van goede braces,op maat gemaakt, goede luisteraars, prettig personeel.
Goede ervaring
Een fijne goede uitleg over wat ze gaan doen en hoe de brace te gebruiken. Marije had alle tijd voor uitleg en je kunt altijd contact opnemen als er iets mag zijn.
Manomatric was voor mij een hele fijne ervaring
Manomatric was voor mij een hele fijne ervaring. Heel vriendelijk en gespecialiseerd personeel. Nemen de tijd voor je. Het is niet niks om je over te geven aan braces. Maar als ze mooi zijn en je pijn heel erg verminderen, nou dan is dat DE uitkomst.
Manometric Breda
Na jaren getob aan beide handen veroorzaakt door artrose via ergotherapeut terecht gekomen bij Marije van Manometric in Breda. Fijne ontvangst en duidelijke uitleg over wat er mogelijk is. 14 dagen later waren de braces klaar. Zitten fijn. Geen wen tijd nodig! Zeer vakkundig werk. Dank je wel Marije.
Hele fijne brace.
Ik ben door mijn orthopeed doorgestuurd naar Manometric. Hier werd ik geholpen door Marije, heel vriendelijk maar vooral ook heel duidelijk in haar uitleg in de verschillende soorten braces. Ze neemt alle tijd voor
je en stipt ook aan in het begeleidende boekje waar je op moet letten. Al met al ben ik zeer tevreden over Marije, Manometric en natuurlijk mijn brace.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.