1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di accessori di moda

MANFIELD Manfield – style & quality Van oorsprong is Manfield een Engels familiebedrijf, opgericht in 1844 als merk van het bedrijf Manfield Ltd. & Sons. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 45 winkels, in Nederland en Duitsland. Deze Engelse afkomst zit in ons DNA: klasse en oog voor detail. Al meer dan honderdvijftig jaar staat het merk voor een goede pasvorm, kwaliteit en stijl. Deze elementen ervaart u door de gehele collectie heen, van basis tot klassiek of juist modern. Onze missie is om u stijl, klasse en kwaliteit te bieden, met onze producten en service. Wij hebben passie voor zowel product als mens en dit willen we u laten ervaren met alles wat wij doen.

4,3

Solitamente risponde entro 2 settimane

Ottima esperienza. Spedizione veloce. Stivali ottimi. Il primo paio li ho acquistati su zalando ma per avere più scelta e più sconto ho usato il sito originale. Spero presto in altri colori. Uno dei pochi brand a proporre colori come il blu ed il rosso

17 marzo 2026
Logo di Manfield

Risposta di Manfield

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de laarzen en de snelle levering. Leuk dat je ook onze website hebt ontdekt voor meer keuze en voordeel. We nemen je suggestie voor extra kleuren zeker mee — hopelijk kunnen we je daar in de toekomst blij mee maken!

Esperienza positiva

Esperienza positiva, informata giornalmente sulla consegna, solo che ho dovuto restituire le scarpe perchè il 39, misura perfetta con tutte le altre marche era piccola.
Ordinato il 40, sono in attesa della consegna.
Tutto sommato soddisfatta.

3 novembre 2025
Logo di Manfield

Risposta di Manfield

Glad to hear that you are satisfied with our communication and delivery. Hopefully, the new shoes will fit perfectly.

Mostra le recensioni in tutte le lingue. (4.934 recensioni)