Hurtig og effektiv levering! Malericentralen har et for mig velvalgt sortiment, som altid har min interesse og bevågenhed, og derfor indgår handelsoplevelsen også som en vigtig del.
Unikke og meget inspirerende varer. Yderst pligtopfyldende og venlig service. Her føler man sig tryg og godt behandlet som kunde.
Stor ros til Malericentralen, jeg ringede til dem med nogle spørgsmål og jeg fik en yderst kompiten herre i røret som kunne svare på mine spørgsmål, sådan jeg fik bestil det helt rigtige udstyr til v... Leggi di più
Bestilte en ramme til et maleri med special mål. Det passede perfekt og prisen var særdeles rimelig ifth andre steder. Tilmed er rammen flot og som beskrevet. Mvh Susanne Enevoldsen
rammefabrik, fotorammer, granit, vandsten, brugskunst, malerier, indramning, malericentralen, snejbjerg rammen
Snejbjerg Hovedgade 28, 7400, Herning, Danimarca
- info@malericentralen.dk
- www.malericentralen.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Godt sortiment
Jeg synes I har nogle gode farver og til en god pris, i forhold til andre “kreative butikker”. Jeg er vild med sortimentet af farver. Jeg er en fast kunde mht det.
Det var god og hurtig levering
Det var god og hurtig levering. Rammen var let at samle. Den ser flot ud!
Lynhurtig levering
Jeg bestilte en vare torsdag til middag til levering med GLS. Fredag kl. 9.15 kunne jeg hente den i pakkeshop. Super😊😊😊
God og hurtig levering
Hurtig og særdeles venlig betjening .
Hurtig og særdeles venlig betjening .
Fin service.
Hurtig levering og alt klappede
God pris og kvalitet for rammen
Der var en god pris og kvalitet for rammen. Måske i skulle tilbyde i flere forskellige farver.

Risposta di Malericentralen
Hurtig ekspedition.
Super!
Perfekt! Verdens bedste akvarelpensler, som ikke er mårhår (tænker dyrevelfærd).
Hurtig levering og kvalitet i top.
Hurtig levering og fine produkter
Worth every recommendation
Perfect, perfect, perfect! Nothing to add, I couldn't be more satisfied!
Hurtig levering!!!!
Mandag aften efter lukketid bestilte jeg adskillige rammer udenfor standardmål - de blev afsendt tirsdag og jeg kunne hente dem i pakkeshop onsdag!! Superhurtig - og rigtig godt emballeret - 1000 tak!
En fornøyd kunde i Norge!
Enkel tilgang til bestilling. Rask levering. Alt levert som bestilt!!
Super hurtig ekspedition