Malericentralen Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Hurtig og effektiv levering! Malericentralen har et for mig velvalgt sortiment, som altid har min interesse og bevågenhed, og derfor indgår handelsoplevelsen også som en vigtig del.

Unikke og meget inspirerende varer. Yderst pligtopfyldende og venlig service. Her føler man sig tryg og godt behandlet som kunde.

Stor ros til Malericentralen, jeg ringede til dem med nogle spørgsmål og jeg fik en yderst kompiten herre i røret som kunne svare på mine spørgsmål, sådan jeg fik bestil det helt rigtige udstyr til v... Leggi di più

Bestilte en ramme til et maleri med special mål. Det passede perfekt og prisen var særdeles rimelig ifth andre steder. Tilmed er rammen flot og som beskrevet. Mvh Susanne Enevoldsen

1. Negozio di quadri
  2. Negozio di materiali per l'arte
  3. Negozio di articoli per il giardinaggio

rammefabrik, fotorammer, granit, vandsten, brugskunst, malerier, indramning, malericentralen, snejbjerg rammen

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

169 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Total umulige at samle 0 stjerner

Rammerne er flotte, men troede de var samlet. NEJ
Så sku samle selv og fulgte vejledning.
Der skal bankes 1 lille bitte kile i samlingerne.
Det er mega svært når rammerne vipper og den lille kile ku slet ikke holde rammerne sammen som er store, men så sku samlingerne være stærkere og dår løsning.
Jeg står bla med en ramme som er gået totalt fra hinanden med kiler i !!
Så måtte og byggemarked og købe lim så måske ender jeg OK
MEN SIKKE EN SKUFFELSE.
Der vises en "snyde" video på youtube om hvordan man samler rammerne. Det ser så mega nemt ud. Lad dig ikke snyde. Mine rammer er 90x90 og 90x120
PIECE OF CAKE. 🤮🤮🤮🤮🤮
Tidsforløb. Fint

6 maggio 2026
Logo di Malericentralen

Risposta di Malericentralen

Hej Ole

Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det tager vi altid seriøst.

Vi ville dog ønske, at du havde kontaktet os direkte først, så vi havde haft mulighed for at hjælpe og guide dig. Ofte kan små udfordringer løses ret hurtigt, når vi lige får lov at "kigge" med 😊

Og bare lige for god ordens skyld: Videoen er bestemt ikke “fup”. Det er en af vores unge piger i butikken, der viser systemet, og vi har faktisk brugt løsningen i flere år til vores kunder – med mellem 10-20 ordrer om dagen og kun meget sjældent problemer. Og der står faktisk ved rammerne, at over en hvis størrelse, er det "samle selv" rammer. :-)

Vi hjælper stadig meget gerne, hvis du har lyst til at give os en chance for at finde en løsning sammen.

Venlig hilsen
Verner