Ahler Malerfirma Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Jeg er rigtig glad for det arbejde, Patrick har lavet hos mig. Han var venlig, behagelig at have gående og nem at tale med undervejs. Arbejdet er blevet rigtig flot, og jeg er meget tilfreds med resul... Leggi di più

Very responsive and professional, they know what they are doing! Additionally very clean, and respectful when working in the house. The painter also repaired a hole in a brickwall which looks so good... Leggi di più

Vi er rigtig glade for, at vi valgte Ahler Maler. De kom faktisk i gang før den aftalte tid, hvilket passede os rigtig fint. Undervejs blev Steen syg et par dage, men i stedet for at lade arb... Leggi di più

Sødeste og Dygtigste. Min Farfar’s kæreste på 90 år, skulle selv skaffe maler med ultra kort varsel midt i Påsken i hendes boligforening, hvor vi snakker helligdage og ferie! INGEN Malerfirmaer... Leggi di più

1. Pittore

Hos Ahler Malerfirma gør vi, hvad vi siger, og holder det, vi lover. Vi har base i Skødstrup og udfører malerarbejde for private og erhverv i hele Aarhus og omegn. Siden 2013 har vi løst både mindre maleropgaver, renoveringer og større entrepriser – altid med egne fastansatte malere, klare aftaler og fokus på kvalitet. Vi tilbyder fast pris på de fleste opgaver og er medlem af Århus Malerlaug og Danske Malermestre.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

55 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Godt arbejde - alt blev overholdt

Samme dag jeg ringede, kiggede Michael forbi for at kigge på opgave. Kort efter kom der en tilbud som blev accepteret. Alt er gået som aftalt. Der var også gennemgang af arbejdet, så Michael var sikker på vi var tilfreds med det udførte og det stemte med det aftalte. Der er nu leveret et flot udendørs malerarbejde rundt på huset. Kæmpe highfive og anbefaling herfra

17 giugno 2024

Et fantastisk valg!

Indhentede 3 lokale tilbud på malerarbejde ifm. en renovering i Aarhus.
Michael var den eneste som kom og besigtigede opgaven til aftalt tidspunkt og fremsendte sit tilbud til aftalt tid. Allerede der efterlod han et super indtryk!
Derudover er det arbejde de har leveret helt utroligt flot - vi er meget tilfredse! Vi havde primært fornøjelsen af Dennis, som fortjener sindssygt meget ros. Han var utroligt flink til at give gode råd og vejledning ift. hvordan vi kom helt i mål med vores lidt store projekt.
Bestemt ikke sidste gang vi benytter os af Ahler Malerfirma - kæmpe anbefaling herfra!

22 maggio 2024

Tak og ros til Ahler Malerfirma

Firmaets måde at behandle os på var fantastisk.
Vi fik gode råd også om valg vi ville foretage men som firmaet syntes var unødvendige og dyrere for os. En sådan rådgivning har vi aldrig prøvet før.
Tidsfrister og aftaler blev overholdt og der var ingen overraskelser efterfølgende. Det håndværksmæssige resultat er blevet meget flot.
Firmaet efterlod en bøtte reparationsmaling, nu vi skal have sat køkken op og der måske kommer små skrammer. Meget betænksomt.

21 maggio 2024

Fuld tilfredshed

Vi har fået malet et stort køkken/alrum/stue, og der var også en sætningsskade, der skulle repareres - og hele vejen igennem har vi været fuldt tilfredse med firmaets indsats og måde at gribe tingene an på. Lige fra vurderingen af opgaven til afgivelse af tilbud og ikke mindst udførelsen af malerarbejdet. Alt i alt en god oplevelse - og Søren, der malede hos os, er en både hurtig, effektiv, grundig, omhyggelig og fagligt dygtig mand til at ordne det, der skulle gøres. Vi havde selv fået firmaet anbefalet og giver gerne anbefalingen videre til andre!

15 maggio 2024

Ordentlighed og kvalitet for pengene

Vi har fået Michael Ahler til at facadeafrense og male vores 110 års gamle villa i Aarhus. Selvom det har været en større omgang, har forløbet været præget af grundighed, ordentlighed og ikke mindst høj faglig kvalitet. Kvalitet og pris er gået hånd i hånd og det endelige resultat er blevet fantastisk.

21 maggio 2024

Ringede og fik et godt tilbud

Ringede og fik et godt tilbud, allerede dagen efter stod en maler klar.
Super professionel og flink maler der havde styr på tingene.
Dem vil jeg bestemt bruge igen. Tak for et helt nyt rum 👍😎

2 maggio 2024

Høj kvalitet med kort deadline

Ahler Malerfirma udførte et perfekt stykke arbejde i vores lejlighed da vi hurtigt skulle have malet det hele inden indflytning. Der kom hurtig svar på opgaven, og på trods af kort deadline blev hele arbejdet udført helt perfekt!

12 maggio 2023

Kæmpe anbefaling af Michael

Vi fik Michael til at male vægge og loft i et værelse. Det var en sand fornøjelse både på service og kvalitet. Vi havde flere rettelser undervejs (farve, glans osv.) og Michael var super hele vejen igennem. Derudover var han der lige til tiden hver eneste gang og alle aftaler blev holdt.
Kæmpe anbefaling herfra. Vi kommer i hvert fald igen.

3 aprile 2024

Vi har brugt Ahler Malerfirma flere…

Vi har brugt Ahler Malerfirma flere gange.
Helt igennem en fantastisk oplevelse at bruge Ahler (Michael)
Blev mødt med god service fra start til slut, og kvaliteten på arbejdet er helt i topklasse.
Kan helt klart anbefale at bruge dem 👍

16 aprile 2024

Klar anbefaling

Ahler var præcise, venlige og effektive fra start til slut.
Og så er resultatet flottere end vi turde håbe. Malerne har truffet gode, æstetiske valg all around - også hvor vi ikke afklarede alle detaljer på forhånd.

6 marzo 2024

Godt arbejde…

Jeg har været super glad for Michael Ahlers malerfirma, godt udført arbejde og god service, kom til tiden,
jeg kan kun anbefale dem som dygtige malere.
Jeg vil helt klar bruge dem igen.

12 aprile 2024

Flot arbejde og til tiden

Michaels malere levere et virkelig flot stykke arbejde.
Arbejdet blev gjort fortløbende, kun med de pauser arbejdsprocessen krævede.
Malerne mødte til de aftalte tidspunkter.
Ved opstart på projektet var Michael meget behjælpelig og kom med god inspiration til hvad, der skulle laves.

8 aprile 2024

Skidedygtig

Skriver normaltvis aldrig anmeldelser, men Michael fortjener i den grad anerkendelse. Hans malerresultater er i topklasse, og han er altid til at træffe og behjælpelig med egne projekter.
Kæmpe anbefaling, hvis du skal bruge en troværdig, hjælpsom og skidedygtig håndværker.

8 aprile 2024