Sjældent har jeg oplevet så fantastisk service! Fik et par bukser i julegave der skulle byttes til en anden størrelse. De havde desværre ikke størrelsen hjemme, men bestilte dem hjem og sendte til mi... Leggi di più
Efter bestillingen fik jeg personlig sms om hvorvidt jeg ønskede gaven pakket ind til enten jul eller fødselsdag, eller om det blot var til personligt brug. Fantastisk service som gør hele oplevelsen... Leggi di più
Bestilte en riffel kikkert på deres hjemmeside sent fredag aften. Min forventning med postnord ville være mandag eller tirsdag. Lørdag blev jeg ringet op af indehaver, om jeg havde interesse, i... Leggi di più
- Negozio di articoli per la pesca
- Negozio di articoli per il campeggio
- Negozio di articoli per la caccia
- Negozio di abbigliamento uomo
Informazioni fornite da varie fonti esterne
I 1993 åbnede Bjarne Jørgensen Sika jagt & fiskeri i Jernbanegade 25 i Sønderborg. Butikken var dengang på 65 m3. I 2000 flyttede forretningen til Jernbanegade 36, hvor lokalerne var væsentligt større. 200 m3 havde han at gøre godt med. I 2004 kom Thomas Johannsen til og forretningen skiftede navn til MacNab Jagt, Fiskeri & Outdoor. Samtidig blev Outdoor-delen udvidet med alt hvad hjertet begærer af kogegrej, soveposer, vandrestøvler-/sko o.s.v. Pladsen blev for trang, så det blev besluttet at bygge nye lokaler på Nørrekobbel 7A i Sønderborg. Lokalerne stod færdige til åbning i september 2008 og var nu på hele 600 m3. Der er blevet plads til bl.a. parkering (35 p-pladser, gratis parkering) og underjordisk skydebane. Bjarne & Thomas har den nødvendige erfaring til at kunne rådgive indenfor jagt, våben, fiskegrej samt jagt,- og fiskerejser. Der tilbydes fluekastekurser samt jagttegnsundervisning.
Nørrekobbel 7, 6400, Sønderborg
- kundeservice@macnab.eu
- www.macnab.eu
Le persone hanno visualizzato anche
Immer wieder gerne
Immer wieder gerne. Super Service. Schnelle Rückmeldung. Schnelle Lieferung.
Super hurtig levering
Gutes Sortiment
Gutes Sortiment, faire Preise und zeitnaher Versand, sogar nach Deutschland ohne Probleme.
Billigt og hurtig levering
De var hurtige til at behandle ordren
De var hurtige til at behandle ordren. Men de får kun 4 stjerner, da de kun bruger post nord til levering
Hurtig levering og super god service🤩
Fantastisk service
Jeg bestilte varen mandag, de sendte en sms om de skulle pakke den ind som julegave og ønskede glædelig jul, tirsdag fik jeg leveret varen.
Top service🤩🎄🎅🏻
Nemt at bestille og rigtig god service…
Nemt at bestille og rigtig god service som altid
Hurtig og effektiv handel
Hurtig og effektiv handel, ved af hentning venligt og professionel betjening… en virkelig god oplevelse … ikke sidste gang jeg handler og anbefaler gerne
Geiler Laden und Mega Beratung
War vor Ort gewesen, super Beratung und hat auch zum Erfolg geführt.
Dann noch online bestellt.
Lief alles super und werde bestimmt öfters bestellen.
God shop
De havde en vare på lager, der var udsolgt alle andre steder. Og mega hurtig levering!
Een hele fijne service en zeer vriendelijke mensen.
Gisteren hebben we hier een waadpak gekocht. Helaas bleek deze erg lek te zijn. Vandaag teruggegaan en direct ons geld teruggekregen omdat er geen andere waadpakken meer waren. Een hele fijne service en zeer vriendelijke mensen.