Scopri cosa dicono le persone
Virkelig god service. Ringede til dem ang. Min MacBook, hvor rammen var gået i stykker, aflevere den senere på dagen og kan allerede hente den efter 1 time. Kan klart anbefales🤩
Jeg har kendt FruitLab siden de åbnede i Bramdrupdam og jeg bruger dem stadig af én grund: De er professionelle, troværdige og virkelig dygtige. Man føler sig tryg hele vejen, både med rådgivning... Leggi di più
iMAC 1TB SSD & 16 GB RAM opgradering... - Svarer & rådgiver hurtigt på henvendelse... - Overholder aftaler, endda hurtigere... - iMac spiller maksimalt efter upgradering... Kan KUN anbefale Mikk... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di computer e accessori
- Negozio di telefoni cellulari
- Servizio di riparazione computer
- Negozio di elettronica
- Negozio per la riparazione di cellulari
- Negozio di computer usati
Scritti dall'azienda
Hos Fruitlab har vi specialiseret os i køb, salg og reparation af Apple produkter
Informazioni di contatto
Slotsgade 12a, 6000, Kolding, Danimarca
- 53 53 55 55
- info@fruitlab.dk
- www.macmenu.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig, venlig og professionel service
Jeg havde problemer med USB-porten på min PS5, og FruitLab Kolding fik det fikset på under 24 timer til en rigtig god pris. Personalet var utrolig venlige, imødekommende og virkelig dygtige til deres arbejde. Jeg er super tilfreds med servicen og kan varmt anbefale dem!👍🏼
Virkelig god service
Super effektiv og venlig service
2år gammel iPhone mistede pludseligt forbindelse til kamera.
Afleverede den lørdag morgen, og kunne halvanden time senere hente den - repareret til en fornuftig pris.
Venlig og effektiv betjening.
Topkarakter herfra.
Professionelle, dygtige og til at stole på
Man føler sig tryg hele vejen, både med rådgivning og reparation.
Fuldt fortjent med 5 stjerner. ⭐⭐⭐⭐⭐
Rigtig god service
Rigtig god service. Klart mit favorit sted når der er noget med mine appel produkter
Fantastisk personale og høj høj…
Fantastisk personale og høj høj kundeservice! Må være det bedste sted i Kolding!!
Tusind tak for hjælpen🙏
En helt fantastisk og nærværende…
En helt fantastisk og nærværende oplevelse. Havde en MacBook fra 2013, hvor harddisken var gået. Fik alt reddet ud og lagt over på en ny MacBook købt brugt i forretningen. Dygtige og venlige folk, der ikke slipper dig, før dit problem er løst.
Kano god service
Kanon god service hele vejen i gennem
Venligt og smilende personale.
Fair priser
100% der jeg henvender mig med reparationer fremover
Super vejledning og betjening
Super vejledning og betjening
Billig løsning for rep af IPhone
Vi fik så god hjælp og fantastisk…
Vi fik så god hjælp og fantastisk service! Min datters MacPro var kortsluttet, og lige før eksamen var vi utroligt nervøse for om den kunne reddes. Det kunne de heldigvis hjælpe med ved Fruitlab i Kolding. Tusind tak for kæmpe hjælp 🙏
Bedste virksomhed til Apple produkter
Fruitlab (tidligere Macmenu) har gang på gang imponeret mig med deres ekstraordinære service. Senest oplevede jeg en problematik med min MacBook Pro, hvor Mikkel hurtigt identificerede fejlen og foreslog en billig løsning.
Hvad der virkelig skiller Fruitlab ud, er deres utrolige kundeservice. Jeg har aldrig mødt et team så hjælpsomt og dedikeret. Deres priser er rimelige, og det er forfriskende, at der ikke pålægges undersøgelsesgebyrer. Jeg har fuld tillid til deres evne til at håndtere tekniske udfordringer og vil varmt anbefale dem til andre, der søger pålidelig support til deres Apple-produkter. Fantastisk arbejde!
Fantastisk service
Har brugt fruitlab flere gange, og servicen er altid i top!
Fantastisk og hurtig service!
Jeg HAVDE en 10 år gammel Macbook Air som ikke rigtig ville starte og efter søgninger på nettet mistænkte jeg at det var harddisken der var ved at gå af.
Jeg gik faktisk først i Humac, men her sendte de mig videre til drengene i Fruitlab. Da jeg kom ind og fortalte om mit problem vidste de med det samme hvad det drejede sig om, og gav hurtigt en pris på at sætte ny harddisk i og ellers få den 'up to date'.
Min store frygt var jo så om alt på den gamle harddisk var tabt. De lovede intet men ville gøre et forsøg på at rede det.
Samme aften efter lukketid blev jeg ringet op og fik afvide den var ordnet, og at det kunne lykkedes dem i korte perioder at tilgå den gamle harddisk og redde ting ud, og spurgte til hvilke ting var vigtigst at få reddet.
Dagen efter bliver jeg ringet op igen og får afvide alt er blevet reddet, med undtagelse af nogle helt store video filer som for mig også var ligegyldige.
Nu HAR jeg en computer som er så god som ny, og til en brøkdel af prisen.
Har nu for 2 gang købt brugte MacBooks…
Har nu for 2 gang købt brugte MacBooks til begge unger ved Mikkel. Der er jo en formue at sparre. Plus man får en god skilling for de gamle også. Altid god løs stemning og tone. Og hvorfor vente flere uger på en Apple servicesag andre steder når Mikkel & Co ofte klarer det på 24 timer. Og langt langt billigere end ved de “store” steder.
Det eneste sted man skal have fixet sit Apple produkt!
Det er uden tvivl den bedste oplevelse jeg har haft omkring pc support nogensinde.
Servicen er helt i top, humøret og energien fra medarbejderne følger med og man går derfra med et kæmpe smil på læben. "Hvad faen skete der lige der?" som min partner og jeg sagde til hinanden i kor da vi kom ud af butikken. Absolut positivt!
Kan varmt anbefales
Mega hurtig og god betjening til en super skarp pris.
Kunne jeg give mere end 5 🌟 ville jeg gøre det👍
Jeg har gennem flere år benyttet FruitLab ( før macmenu). Personalet er alle venlige og imødekommende, og ingen spørgsmål er trælse, de svarer og hjælper gerne!
De er hurtige og ordentlige, jeg kan kun anbefale dem!
Rigtig god service og hurgtig…
Rigtig god service og hurgtig skærmskift 😊
5 stjerner værd
Nemt, hurtigt og god service.
Personlig rådgivning pr. telefon - det kan man jo godt være lidt taknemmelig for i disse dage, hvor mange afskaffer den direkte kontakt til kunden. Jeg ventede ca 7,5 minutter på at få skiftet batteri på min Macbook Air. Det må siges at være 5 stjerner værd.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.